Mám risknúť a napísať mu ako kamarátka?
Povedal mi, že keby je v pohode, bola by som pre neho stvorená, ale nechce mi ubližovať ako tým pred tým. Je to s ním od začiatku zvláštne. Už sme sa odcudzili a dosť som mu vyčistila žalúdok (skôr vyjadrila viac názor na neho). Už nepíšeme, neozýva sa, len sem tam dá like na soc. sieti.
Mám to ešte risknúť a napísať mu normálne kamarátsky?
Risknúť to môžeš ale musis rátať že odpoveď nemusí byť ako si predstavujes alebo nemusí byť aj vôbec
To je ešte v pohode výhovorka, ktorú používa veľa ľudí, nie len muži ale aj ženy. Pokiaľ s tebou neprestane komunikovať z dôvodu, že raz za čas dovolíš svojmu dieťaťu McDonald, tak na tom nie si tak zlé 😂😂😂
No a teraz k tvojej otázke....vykašli sa na neho. Po svete behá veľa normálnych mužov, hľadaj ďalej.
To jednoducho chcel len vycuvat s toho čo ste začali / nezačali. Nechcel už pokračovať tak si vymyslel otrepanu frázu, nechcem ti ublížiť. Si na mňa príliš dobrá atď ... Kašli na neho
Nepíš mu nič.
Zjavne s tebou nechce byť a takto jemne ti to akože vysvetlil. Mala by si to nechať tak.
Keby chcel by s tebou, tak s tebou je. Ma nejaky dovod preco s tebou byt nechce a tebe neostane nic ine len to prijat ako fakt a vykrocit dalej.
Ja som vedela, že nič z toho nebude, len sa tam náklonnosť zamotala moja
Ako dlho ste boli spolu? Toto vyzerá, že on jednoducho nechce, len hľadá peknú výhovorku.
@patus_2 neboli sme vôbec spolu
Ak tomu dobre chápem, tak ste boli iba kamaráti, ale časom to prerástlo možno do niečoho iného, ale nevyšlo to a ty sa chceš vrátiť späť do toho kamaratskeho režimu? Obávam sa, že z toho čo píšeš, on to už má uzavreté a nechce tomu dávať žiadne šance. Poznáte sa dlho?
@patus_2 dlho sa nepoznáme, tak dva mesiace. Áno, z jeho strany asi uzatvorené. Na správy odpovie, ale nerozvija. Sledovať ma sleduje, ale nefunguje to celé. Cele zbytočne
len kamaráti sme boli, sem-tam pusa ale nebrali sme to vážne

keby chcel tak ti nebude davat stare zname ze ti nechce ublizovat. Je to vyhovorka aby s tebou nemusel nic mat.
Ty by si chcela byt s niekim kto ti bude pravidelne cistit zaludok ked sa mu nieco nehodi do kramu???