icon

Mám risknúť a napísať mu ako kamarátka?

31. júl 2024

Povedal mi, že keby je v pohode, bola by som pre neho stvorená, ale nechce mi ubližovať ako tým pred tým. Je to s ním od začiatku zvláštne. Už sme sa odcudzili a dosť som mu vyčistila žalúdok (skôr vyjadrila viac názor na neho). Už nepíšeme, neozýva sa, len sem tam dá like na soc. sieti.
Mám to ešte risknúť a napísať mu normálne kamarátsky?

martinmmartin
31. júl 2024

keby chcel tak ti nebude davat stare zname ze ti nechce ublizovat. Je to vyhovorka aby s tebou nemusel nic mat.
Ty by si chcela byt s niekim kto ti bude pravidelne cistit zaludok ked sa mu nieco nehodi do kramu???

sense
31. júl 2024

Risknúť to môžeš ale musis rátať že odpoveď nemusí byť ako si predstavujes alebo nemusí byť aj vôbec

earlgrey
31. júl 2024

To je ešte v pohode výhovorka, ktorú používa veľa ľudí, nie len muži ale aj ženy. Pokiaľ s tebou neprestane komunikovať z dôvodu, že raz za čas dovolíš svojmu dieťaťu McDonald, tak na tom nie si tak zlé 😂😂😂
No a teraz k tvojej otázke....vykašli sa na neho. Po svete behá veľa normálnych mužov, hľadaj ďalej.

candii
31. júl 2024

To jednoducho chcel len vycuvat s toho čo ste začali / nezačali. Nechcel už pokračovať tak si vymyslel otrepanu frázu, nechcem ti ublížiť. Si na mňa príliš dobrá atď ... Kašli na neho

januska12323
31. júl 2024

Nepíš mu nič.

evaachesa
31. júl 2024

Zjavne s tebou nechce byť a takto jemne ti to akože vysvetlil. Mala by si to nechať tak.

viestta
31. júl 2024

Keby chcel by s tebou, tak s tebou je. Ma nejaky dovod preco s tebou byt nechce a tebe neostane nic ine len to prijat ako fakt a vykrocit dalej.

autor
31. júl 2024

Ja som vedela, že nič z toho nebude, len sa tam náklonnosť zamotala moja

patus_2
31. júl 2024

Ako dlho ste boli spolu? Toto vyzerá, že on jednoducho nechce, len hľadá peknú výhovorku.

autor
31. júl 2024

@patus_2 neboli sme vôbec spolu

patus_2
31. júl 2024

Ak tomu dobre chápem, tak ste boli iba kamaráti, ale časom to prerástlo možno do niečoho iného, ale nevyšlo to a ty sa chceš vrátiť späť do toho kamaratskeho režimu? Obávam sa, že z toho čo píšeš, on to už má uzavreté a nechce tomu dávať žiadne šance. Poznáte sa dlho?

autor
31. júl 2024

@patus_2 dlho sa nepoznáme, tak dva mesiace. Áno, z jeho strany asi uzatvorené. Na správy odpovie, ale nerozvija. Sledovať ma sleduje, ale nefunguje to celé. Cele zbytočne

autor
31. júl 2024

len kamaráti sme boli, sem-tam pusa ale nebrali sme to vážne