icon

Mám sa hanbiť za city k staršiemu mužovi?

22. júl 2025

Ahojte, prišli na mňa také hlúpe myšlienky…mám 22 rokov a páčil sa mi môj učiteľ na výške 40+. Nikdy som s ním nemala žiadne úmysly, obdivovala som ho, radi sme sa spolu rozprávali, aj ma v istých veciach inšpiroval, prišiel mi príťažlivý a môžem povedať, že sa mi páčil. Klamala by som však, keby som povedala, že som sa mu podvedome nechcela páčiť tiež. Ja som veľmi chcela byť v niekoho očiach videná a docenená. A on ma vo veľa veciach úprimne posúval len vpred a dosahovala som super výsledky. Priznám sa, že mi veľakrát napadli v mysli nejaké predstavy s ním. Nikdy by som si to však nedovolila. Mám voči nemu veľký rešpekt. Dnes som videla jeden tiktok ako jedna baba hovorila o tom, že aké je to nechutné, keď je mladá baba vo vzťahu so starším mužom a páči sa jej starší muž, ktory by jej mohol byť otcom. A odvtedy nedokážem z hlavy pustiť tieto myšlienky, že určite som nechutná, že by som sa mala hanbiť, že som ho takto vnímala….a priznám sa, že teraz sa zo seba cítim taká znechutená😔 Ako to vnímate vy? Mám sa cítiť za to nejak zle? Viem, že o nič nejde ale všetko v mojom živote overthinkujem.

Strana
z2
anonym_51e108
22. júl 2025
@anonym_b09104

A už niekto stretol mladú pipku, čo sa zahľadí do 60 ročného pomocného robotníka? Či len prachatý ded si užije? 😁

@anonym_b09104 ja poznám jedného pred 50-tkou, ku ktorému utekajú 17-tky zo školy počas vyučovania

jasminia
22. júl 2025
@anonym_51e108

@anonym_b09104 ja poznám jedného pred 50-tkou, ku ktorému utekajú 17-tky zo školy počas vyučovania

@anonym_51e108 Ten musí mať kúzlo osobnosti. Alebo plnú peňaženku ?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
22. júl 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka toto je pekná správa❤️‍🩹 ale nie, ja nemám s ním nijaké plány neboj sa😊

anonym_967516
22. júl 2025

Čo to tu mame dnes😀 same 20 vs 40+ 😀 alebo to vymysla jedna osoba , Boh vie

alienkami
22. júl 2025
@jasminia

@alienkami A na čo ten robotník tie mladé pipky loví ?

@jasminia uff, ja tomu tiež nerozumiem, ale stretla som pár chlapov, o ktorých by som ja ani bicykel neoprela, ale dievčat mali koľko sa im zachcelo. Sebavedomia toľko, že taký Depp by sa mohol učiť. Možno toto na ne zaberalo. Netuším.

jasminia
22. júl 2025
@alienkami

@jasminia uff, ja tomu tiež nerozumiem, ale stretla som pár chlapov, o ktorých by som ja ani bicykel neoprela, ale dievčat mali koľko sa im zachcelo. Sebavedomia toľko, že taký Depp by sa mohol učiť. Možno toto na ne zaberalo. Netuším.

@alienkami Dnes je pre niektoré mladé pipky lacná frajerina cool...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
petrahl
23. júl 2025
@13uzivatelka11

@huxy v poriadku, veď nepísala som že všetkým sa pacia aj starší muži. Ani mne by sa po 30tke 50 rocny nepáčil, ale v 20tke 40 ročný kľudne..

@13uzivatelka11 mne sa po tridsiatke aj šesťdesiatnici páčia 🤷‍♀️😁 toto ozaj nie je o veku

alienkami
23. júl 2025
@jasminia

@alienkami Dnes je pre niektoré mladé pipky lacná frajerina cool...

@jasminia nie len dnes

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2