Mám sa hanbiť za city k staršiemu mužovi?
Ahojte, prišli na mňa také hlúpe myšlienky…mám 22 rokov a páčil sa mi môj učiteľ na výške 40+. Nikdy som s ním nemala žiadne úmysly, obdivovala som ho, radi sme sa spolu rozprávali, aj ma v istých veciach inšpiroval, prišiel mi príťažlivý a môžem povedať, že sa mi páčil. Klamala by som však, keby som povedala, že som sa mu podvedome nechcela páčiť tiež. Ja som veľmi chcela byť v niekoho očiach videná a docenená. A on ma vo veľa veciach úprimne posúval len vpred a dosahovala som super výsledky. Priznám sa, že mi veľakrát napadli v mysli nejaké predstavy s ním. Nikdy by som si to však nedovolila. Mám voči nemu veľký rešpekt. Dnes som videla jeden tiktok ako jedna baba hovorila o tom, že aké je to nechutné, keď je mladá baba vo vzťahu so starším mužom a páči sa jej starší muž, ktory by jej mohol byť otcom. A odvtedy nedokážem z hlavy pustiť tieto myšlienky, že určite som nechutná, že by som sa mala hanbiť, že som ho takto vnímala….a priznám sa, že teraz sa zo seba cítim taká znechutená😔 Ako to vnímate vy? Mám sa cítiť za to nejak zle? Viem, že o nič nejde ale všetko v mojom živote overthinkujem.
@anonym_b09104 ja poznám jedného pred 50-tkou, ku ktorému utekajú 17-tky zo školy počas vyučovania
@anonym_51e108 Ten musí mať kúzlo osobnosti. Alebo plnú peňaženku ?
@malinkajozka toto je pekná správa❤️🩹 ale nie, ja nemám s ním nijaké plány neboj sa😊
Čo to tu mame dnes😀 same 20 vs 40+ 😀 alebo to vymysla jedna osoba , Boh vie
@jasminia uff, ja tomu tiež nerozumiem, ale stretla som pár chlapov, o ktorých by som ja ani bicykel neoprela, ale dievčat mali koľko sa im zachcelo. Sebavedomia toľko, že taký Depp by sa mohol učiť. Možno toto na ne zaberalo. Netuším.
@alienkami Dnes je pre niektoré mladé pipky lacná frajerina cool...
@huxy v poriadku, veď nepísala som že všetkým sa pacia aj starší muži. Ani mne by sa po 30tke 50 rocny nepáčil, ale v 20tke 40 ročný kľudne..
@13uzivatelka11 mne sa po tridsiatke aj šesťdesiatnici páčia 🤷♀️😁 toto ozaj nie je o veku

A už niekto stretol mladú pipku, čo sa zahľadí do 60 ročného pomocného robotníka? Či len prachatý ded si užije? 😁
@anonym_b09104 ja poznám jedného pred 50-tkou, ku ktorému utekajú 17-tky zo školy počas vyučovania