Mám sa presťahovať za priateľom, ktorý je chladný?
ahojte, potrebujem poradit lebo mam uz domotanu hlavu … som s priatelom z ineho mesta, mame obaja ku 30tke, sme spolu rok a pol .. nas vztah bol na dialku a mne to tak uz nevyhovovalo, lenze on mal fajn pracu vo svojom meste a ja vo svojom … rozisli sme sa, dlhy pribeh, boli tam aj nejake sklamania, ale chýbali sme si a dali sme sa naspat dokopy, povedala som si ze skusim to este raz ale ak presťahujem sa k nemu .. no on mi hovori uz par mesiacov ako mi kupi skrinu spravi šatník, lebo on tu ma len malu skrinku, no absolutne sa k tomu nema aj ked som to uz vela krat povedala, ze ked sa tu mam nasťahovať kde si mam dat veci, vkuse len kupime..kupime… no nic sa nedeje, a to nie je ze v priebehu tyzdna ale fakt par mesiacov … dotoho este pred rozchodom som mu pozrela do mobilu a nasla par veci co sa mi nepacilo … povedala som si ze uz ho nebudem podozrievať ani nic podobne, ale mam pocit ze sa ku mne sprava chladnejšie tak mi to nedalo a chcela som, no zmenil si heslo … citim ze je kumne chladnejší ako niekedy, no ked som sa s nim rozisla snazil sa hlavne on… kazdy jeden den mi pisal ako mu chybam ako chce aby som bola pri nom atd atd .. som z toho strasne divna, ja som bola ochotná kvoli nemu vzdat sa roboty a on nieje ochotný mi kupit jednu skrinu … neviem, dost sa trapim, co si o tom myslite
podla mna laska su ciny, nie slova. A prace sa kvoli nemu rozhodne nevzdavaj
jemu vyhovuje stav ako je teraz. Keby chcel aby si prišla k nemu bývať tak skriňu by už kúpil dávno.
skonči tento mizerný stav
@anonym_autor načo ti je skriňa? Ja som sa sťahovala k priateľovi a veci som mala zatiaľ v kufri 😀 akože neveim ako by som sa k tomu postavila keby mi niekto hovorí že príde bývať keď mu kúpim skriňu na veci
@anonym_autor ty si sem uz pisala, tuto skrinovu storku si pamatam
@anonym_autor A naco si mu davala druhu sancu, ked si ho pred rozchodom podozrievala, zrejme mal nieco za usami a neverila si mu? A teda podla toho ako pises tam boli aj ine veci. Clovek sa nerozchadza len tak z rozmaru, ked su k tomu dovody. Ja by som mu sancu nedavala...
Teraz mas dosledok, chlap ma zrejme stale za usami a preto ta prestahovanu k nemu nechce. Vyhovuje mu, ze ty ides do svojho a on zrejme robi to co by si vediet nechcela. Tak vela stastia a skus pouzit to v hlave viac ako to v hrudi🙂
@anonym_autor ty si sem uz pisala, tuto skrinovu storku si pamatam
@anonym_cbacd1 Vsak jej asi nikto nenapisal, ze priatel ju miluje a je vsetko ok, tak pise znova😄😃
@anonym_autor tebe vzťah na diaľku už nevyhovoval, jemu ale zjavne áno (preto ti nekupuje skriňu...). A inak, ja by som sa tiež správala "chladne" k de facto cudziemu človeku, čo mi lezie do mobilu...
@anonym_autor
😅😅😅 vztah zalozeny na skrini to je uplna detektivka
Nestahuj sa … aspon nie na kompletku, nevies, ci sa do par mesiacov nevratis aj s kufrom. … daj si par mesiacov na skusku,pretoze vyhodit najomnika a tahat veci hore dole je dost narocme. Nie si si ista, nepal mosty … on ta mozno vobec nechce u seba a nejak prekusne 2-3 mesiace a koniec
"On ma v byte len malu skrinku" 🤭😌
Príď ku nemu rovno s kufrom,že láska,vyhodili ma z domu,sťahujem sa k tebe,zajtra mi sem dovezú aj novú skriňu.Potom uvidíš,ako vážne to s tebou myslí.😀
@anonym_autor on býva v prázdnom nezariadenom byte, že by si nemala kde dat svoje veci? Dobra blbosť.
@anonym_autor do tej istej rieky nevstúpim druhý krát.. takže za mňa nie určite nie
Určite by som nedala výpoveď v robote kvôli chlapovi pri ktorom ani neviem na čom som .Keď vám to nevyjde a nepodarí sa ti zohnať prácu čo budeš robiť ?daj tomu radšej čas ešte
@anonym_autor načo ti je skriňa? Ja som sa sťahovala k priateľovi a veci som mala zatiaľ v kufri 😀 akože neveim ako by som sa k tomu postavila keby mi niekto hovorí že príde bývať keď mu kúpim skriňu na veci
@anonym_e647bb presne, oblecenie som mala na stojane za par €, kym sme zariadili nabytok, a vobec to nebol problem 🤷♀️

@anonym_autor že zjavne nechce aby si s ním bývala, lebo my sme teda ani skriňu nemali a začali spolu bývať. Chalanovi zjavne vyhovuje ta mat mimo mesta. Ukončila by som to s ním.