Mám sa priznať priateľovi o písaní so známym?
S priateľom máme pekný vzťah, obcas hádky ale nič zásadné vždy si to vyrozpravame. Ide o to že mi napísal známy. Trochu sme si popísali dali sme sa do reči. A pozval ma von na kávu. Mne jeho záujem zalichotil preto som si s ním písala. Chat som vymazala nechcem aby priateľ niečo videl. Nechcem ísť so známym nikde. Ja neviem prečo som to spravila. Mám sa mu priznať ?
@minenkaa mám sa mu priznať že som písala s inym
On by šalel keby to zistí. Ja sa bojím že na to príde
A načo ?Si spravila niečo zle?
Tak ide o to,o čom ste písali. Keď to boli také bežné konverzácie,ako sa kto má,čo robí ,co má nové,tak to je úplne normálne a v poriadku. Keď to bolo vyslovebe flirtovanie,či niečo intímne,tak už by som si na to dala do budúcnosti veľky pozor.
@minenkaa keby si on s niekým píše alebo pozve inú ženu von vadilo by mi to, mám výčitky svedomia
Tak teraz si potrebuješ uľaviť lebo nás výčitky svedomia?Kasli na to
@jaskolka trochu mi zalichotil a dal pár komplimentov ale nič intímne. Ide o to že ja priateľa ľúbim a ak by toto spravil on vyčítala by som mu to bojím sa že na to príde
to máte akože obaja zakázané písať si s kamarátmi opačného pohlavia? 😂
Ľudia vám už sivé,riesit takéto malichernosti,koľko mas rokov
Priatelovi nic nehovor. S vycitkami sa vysporiadaj sama a uz nieco podobne neurob.
ok, tebe by vadilo keby si on s niekym pisal a volal by ju von .... ale on nevolal nikoho von... a ani ty...
To ze si si pisala... pre boha ved tym ze niekoho mas, odteraz nebudes ani slepa, budes sa dalej s ludmi bavit, pozries v nakupaku na pekneho chlapa, to neznamena ze ho podvadzas. To, ze si si uvedomila ze na tu kavu na ktoru ta ten znamy volal - ze na nu neides, tak si vlastne nic nespravila.... Nemusis mu vobec rozpravat ze si si s nim pisala... si ok a nestresuj.
Normalne si si boostla ego 🙂 netrap sa tym, ale nevesaj viac ako musis na nos..
Znamy vie ze mas frajera? Na kavu ist mozes, ale druheho netakaj za nos a frajerovi pivies, ze si s jozom pokecala na kave. O co ide? 🤷♀️
Ved on ta pozval na kavu, nie ty jeho a ak si pisala iba normalne veci a nelichotila mu, tak je to v poriadku.
A co si si s nim pisala, ze mas teraz vycitky? Ja som velmi dlho vydata, ale mam kamosov aj chlapov a uplne bez problemov idem s nimi na kavu, ci obed a moj manzel o tom vie, su to len kamosi.
Čo riešiš, písala si s kamošom, on ta to pozval na kávu, tebe to prišlo nevhodné, tak si konverzáciu ukončila, vymazala koniec, bodka. Buď na seba pyšná, že si odolala. Nemusí priateľ vedieť o každom tvojom vnútornom úspechu. Takže ticho, ale vyzerá, že si ideš dodrbať vzťah.
Tak prečo robíš iným to,čo nechceš aby robili tebe
To naozaj máš vzťah , ktorému sa bojíš povedať, že si si písala zo známym ? Ale veď on teba niekam pozval ; nie ty jeho . Nikam s ním nemienis ísť , tak nechápem o čo ide !? To akože keď ti napíše kamarát z detstva , tak sa budeš tváriť , že si správu nedostala , lebo tvoj priateľ vyletí z kože , alebo o čo tu ide ?
zvlastny vztah, kde sa bojis partnerovi povedat, ze si si pisala zo znamym. to mate obaja zakazane komunikovat s osobami opacneho pohlavia?
Ja neviem čo je to za dobu, že si muž alebo zena nemôže s niekým písať. Nehovorím samozrejme o nejakých zvrhlich správach ale o normálnom písaní.
A aj keby ste šli na kávu tak čo? To že ste vo vzťahu neznamená že život skončil a už musieť kvasit všade len a len spolu.
Nerieš to, navyše to bol tvoj známy, keby niekoho stretneš napr vo fitku vymeníte si kontakt píšete si a zatajiš mu, že si zadaná to by bolo zlé. Chápem tvoje výčitky, ale ak aj bolo v tých správach niečo flirtovné alebo si mu dávala plané nádeje teraz to už nevrátiš, budeš mať chvíľu výčitky svedomia, ale stačí si uvedomiť že to bola chyba a už to neurobiš.🙂
Je zábavné, že hneď ďalšia diskusia po tejto je: "Ako vysvetliť partnerke nevinné písanie?" (https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelsk...). Na rozdiel od neho si ty pomenovala ten pravý dôvod - "lichotilo" ti to. A myslím, že to isté aj jemu. Len on sa nedostal ani k nijakému pozvaniu nikam. Možno, keďže si v podobnej situácii, ti pomôže, ak mu poradíš ty ;) Ja nikoho nesúdim ;)
@bystrozraky zaujímavé ako sa tu reaguje na muža a ženu?
No, je tu rozdiel. Ty si si uvedomila, prečo si to spravila. Proste ti to lichotilo (to zne uprimne) a on to robil z "nudy" (čomu ja moc neverím). On bol prichytený a ty si sa prebrala sama. 🙂 Na druhej strane, on si údajne nič nedohodol (len sa to presne nevie). Tebe by som asi veril viac a nemá to nič spoločné s tým, či si žena, alebo nie. Proste je to troška iná situácia. Určite o tom povedz tomu tvojmu len ak existuje naozaj reálna šanca, že sa o tom dozvie odniekiaľ. Inak určite nie. Ak sa dobre pozná s tým tvojím, tak ťa nenapadlo, že to mohol byť test? Alebo, ze to moze raz pouzit?
To je tu nejaky virus alebo preco ked v jeden den vznikne jedna diskusia s temoy xxxx tak do konca dni vzniknu dalsie 4 takmer identicke?
@bystrozraky toho chlapa nabonzovala priateľkyná kámoška ,ale tá rôznorodosť názorov pri prehrešku muža a ženy je na MK príslovečná.
Co si mu poslala nahotinky, pisala s nim o sexe a nejaky si s nim dohodla? Ci s cim konkretne sa chces priznat? Ze si si popisala so znamym? Pises, ze by vystrajal. Preco? Spravy si vymazala tak drz zobacik. Hlavne ak by vystrajal pre nic.

A s čím?