icon

Mám sa priznať priateľovi o písaní so známym?

3. mar 2025

S priateľom máme pekný vzťah, obcas hádky ale nič zásadné vždy si to vyrozpravame. Ide o to že mi napísal známy. Trochu sme si popísali dali sme sa do reči. A pozval ma von na kávu. Mne jeho záujem zalichotil preto som si s ním písala. Chat som vymazala nechcem aby priateľ niečo videl. Nechcem ísť so známym nikde. Ja neviem prečo som to spravila. Mám sa mu priznať ?

minenkaa
3. mar 2025

A s čím?

autor
3. mar 2025

@minenkaa mám sa mu priznať že som písala s inym

autor
3. mar 2025

On by šalel keby to zistí. Ja sa bojím že na to príde

minenkaa
3. mar 2025

A načo ?Si spravila niečo zle?

jaskolka
3. mar 2025

Tak ide o to,o čom ste písali. Keď to boli také bežné konverzácie,ako sa kto má,čo robí ,co má nové,tak to je úplne normálne a v poriadku. Keď to bolo vyslovebe flirtovanie,či niečo intímne,tak už by som si na to dala do budúcnosti veľky pozor.

autor
3. mar 2025

@minenkaa keby si on s niekým píše alebo pozve inú ženu von vadilo by mi to, mám výčitky svedomia

minenkaa
3. mar 2025

Tak teraz si potrebuješ uľaviť lebo nás výčitky svedomia?Kasli na to

autor
3. mar 2025

@jaskolka trochu mi zalichotil a dal pár komplimentov ale nič intímne. Ide o to že ja priateľa ľúbim a ak by toto spravil on vyčítala by som mu to bojím sa že na to príde

belllinka
3. mar 2025

to máte akože obaja zakázané písať si s kamarátmi opačného pohlavia? 😂

minenkaa
3. mar 2025

Ľudia vám už sivé,riesit takéto malichernosti,koľko mas rokov

vler
3. mar 2025

Priatelovi nic nehovor. S vycitkami sa vysporiadaj sama a uz nieco podobne neurob.

katkaseiner
3. mar 2025

ok, tebe by vadilo keby si on s niekym pisal a volal by ju von .... ale on nevolal nikoho von... a ani ty...
To ze si si pisala... pre boha ved tym ze niekoho mas, odteraz nebudes ani slepa, budes sa dalej s ludmi bavit, pozries v nakupaku na pekneho chlapa, to neznamena ze ho podvadzas. To, ze si si uvedomila ze na tu kavu na ktoru ta ten znamy volal - ze na nu neides, tak si vlastne nic nespravila.... Nemusis mu vobec rozpravat ze si si s nim pisala... si ok a nestresuj.

wade
3. mar 2025

Normalne si si boostla ego 🙂 netrap sa tym, ale nevesaj viac ako musis na nos..

kitycat
3. mar 2025

Znamy vie ze mas frajera? Na kavu ist mozes, ale druheho netakaj za nos a frajerovi pivies, ze si s jozom pokecala na kave. O co ide? 🤷‍♀️

domkakvet
3. mar 2025

Ved on ta pozval na kavu, nie ty jeho a ak si pisala iba normalne veci a nelichotila mu, tak je to v poriadku.

dskjhfdlkdjhl
3. mar 2025

A co si si s nim pisala, ze mas teraz vycitky? Ja som velmi dlho vydata, ale mam kamosov aj chlapov a uplne bez problemov idem s nimi na kavu, ci obed a moj manzel o tom vie, su to len kamosi.

gribka1
3. mar 2025

Čo riešiš, písala si s kamošom, on ta to pozval na kávu, tebe to prišlo nevhodné, tak si konverzáciu ukončila, vymazala koniec, bodka. Buď na seba pyšná, že si odolala. Nemusí priateľ vedieť o každom tvojom vnútornom úspechu. Takže ticho, ale vyzerá, že si ideš dodrbať vzťah.

rorino
3. mar 2025

Tak prečo robíš iným to,čo nechceš aby robili tebe

lenka.25
3. mar 2025

To naozaj máš vzťah , ktorému sa bojíš povedať, že si si písala zo známym ? Ale veď on teba niekam pozval ; nie ty jeho . Nikam s ním nemienis ísť , tak nechápem o čo ide !? To akože keď ti napíše kamarát z detstva , tak sa budeš tváriť , že si správu nedostala , lebo tvoj priateľ vyletí z kože , alebo o čo tu ide ?

crazy_cat_lady
3. mar 2025

zvlastny vztah, kde sa bojis partnerovi povedat, ze si si pisala zo znamym. to mate obaja zakazane komunikovat s osobami opacneho pohlavia?

3petka
3. mar 2025

Ja neviem čo je to za dobu, že si muž alebo zena nemôže s niekým písať. Nehovorím samozrejme o nejakých zvrhlich správach ale o normálnom písaní.
A aj keby ste šli na kávu tak čo? To že ste vo vzťahu neznamená že život skončil a už musieť kvasit všade len a len spolu.

n3la
3. mar 2025

Nerieš to, navyše to bol tvoj známy, keby niekoho stretneš napr vo fitku vymeníte si kontakt píšete si a zatajiš mu, že si zadaná to by bolo zlé. Chápem tvoje výčitky, ale ak aj bolo v tých správach niečo flirtovné alebo si mu dávala plané nádeje teraz to už nevrátiš, budeš mať chvíľu výčitky svedomia, ale stačí si uvedomiť že to bola chyba a už to neurobiš.🙂

bystrozraky
3. mar 2025

Je zábavné, že hneď ďalšia diskusia po tejto je: "Ako vysvetliť partnerke nevinné písanie?" (https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelsk...). Na rozdiel od neho si ty pomenovala ten pravý dôvod - "lichotilo" ti to. A myslím, že to isté aj jemu. Len on sa nedostal ani k nijakému pozvaniu nikam. Možno, keďže si v podobnej situácii, ti pomôže, ak mu poradíš ty ;) Ja nikoho nesúdim ;)

autor
3. mar 2025

@bystrozraky zaujímavé ako sa tu reaguje na muža a ženu?

bystrozraky
3. mar 2025

No, je tu rozdiel. Ty si si uvedomila, prečo si to spravila. Proste ti to lichotilo (to zne uprimne) a on to robil z "nudy" (čomu ja moc neverím). On bol prichytený a ty si sa prebrala sama. 🙂 Na druhej strane, on si údajne nič nedohodol (len sa to presne nevie). Tebe by som asi veril viac a nemá to nič spoločné s tým, či si žena, alebo nie. Proste je to troška iná situácia. Určite o tom povedz tomu tvojmu len ak existuje naozaj reálna šanca, že sa o tom dozvie odniekiaľ. Inak určite nie. Ak sa dobre pozná s tým tvojím, tak ťa nenapadlo, že to mohol byť test? Alebo, ze to moze raz pouzit?

vanilkovazmrzka
3. mar 2025

To je tu nejaky virus alebo preco ked v jeden den vznikne jedna diskusia s temoy xxxx tak do konca dni vzniknu dalsie 4 takmer identicke?

bruno1
3. mar 2025

@bystrozraky toho chlapa nabonzovala priateľkyná kámoška ,ale tá rôznorodosť názorov pri prehrešku muža a ženy je na MK príslovečná.

evcagabi
3. mar 2025

Co si mu poslala nahotinky, pisala s nim o sexe a nejaky si s nim dohodla? Ci s cim konkretne sa chces priznat? Ze si si popisala so znamym? Pises, ze by vystrajal. Preco? Spravy si vymazala tak drz zobacik. Hlavne ak by vystrajal pre nic.