icon

Mám sa rozísť s priateľom?

ariana50
10. aug 2021

Ahojte,
momentalne prezivam velku dilemu vo svojom zivote. Som s priatelom 10 rokov od 13tich. Prezili sme si vselijake dobre aj zle chvile, ale najhorsi bol pre mna posledny rok, kedy sa mi priznal s neverou. Ja som sa mu to snazila odpustit, ale to ze on to spravil pre to lebo chcel nabrat skusenosti, tak to sa ma dotklo a ja som si tiez povedala, ze to skusim. On mi to dovolil, lenze ked som to aj ja skusila s inym velmi mu to tiez ublizilo (neveril tomu, ze to spravim). Odvtedy ho uz proste romanticky nemilujem, ani neziarlim, keby sa vyspi s inou zenou. Chcem sa opytat, myslite si, ze vztah v ktorom si dvaja rozumeju dokazu spolu travit spolocne chvile dokaze aj po takejto nevere fungovat dalej alebo je to lepsie ukoncit? Bojim sa urobit nejake rozhodnutie, neviem si bez neho predstavit zivot. Za rady alebo vase skusenosti vopred dakujem.

Strana
z2
katka13katka
16. aug 2021

@ariana50 no podľa mňa to je len o zvyku, nie o tom že bez neho nevieš existovať. Vôbec ta nestve keby spal s inou, tak neviem načo zotrvávať v takom vzťahu. Kde si neveríte a podvadzate sa.

Strana
z2