icon

Mám sa rozviesť?

barborinkamisko
23. okt 2022

Napíšem asi stručne všetko.
Manžel ma za 2 roky keď sme sa hádali niekoľkokrát udrel a ponižoval.
Ale na druhej strane je to starostlivý Manžel a otec neodoprie ani mne ani malemu nic. Len ked sa pohadame je nepríčetny :( mame ročného syna.
Nechápem ničomu som zmätená. Som u starkej potom ako znova sme sa pohádali zbalila som všetko a sme tu teraz .
Pýtam sa kto ma ale príbehy. Pretože neviem načo sa mam pripraviť. Malého sok vytrhla z jeho domova . Nový život, všetko od začiatku začínat. Už teraz som na nervy ze co bude ako ďalej.
Papiere na rozvod mam spísané. Ale cítim sa vyslovene v začarovanom kruhu emócií totálne.

Strana
z2
mk22
24. okt 2022

@barborinkamisko keď je hádka tak mu rupne? A keď mu rupne tak ta bije?
Takže tebe ostáva správať sa robiť všetko tak aby chuj bol spokojný aby sa nevytocil a nezačala hádka? Lebo ak začne už to ide, facka sem facka tam.. Tebe, dieťaťu.. Kto príde na ranu?
Máš rozum?
Ak ti je jedno, že otlka teba, tak od toho uchran aspoň svojho syna.
Raz ti bude za to vďačný.

domca1408
24. okt 2022

@barborinkamisko nemáš na čo čakať ani nad čím rozmýšlať.....máš málo príbehov kde chlapom preplo? nedávo jeden upálil manželku v aute zaživa tam to tiež možno začínalo fackami.......ale ved v pohode počkaj si....

doriiis
24. okt 2022

Ja mam z teba autorka zmiesane pocity.
Jeden den prispevok,ako si unavena z toho,ze na tebe dieta neustale visi,ze si izolovana na dedine.O muzovi iba zmienka,ze sa nechce stahovat

Na druhy den chces informacie k rozvodu,lebo sa ides rozvadzat

Na treti den uz nevies,ci sa chces rozvadzat.
Nieco tu nesedi

mk22
24. okt 2022

V júni v inej téme si písala, že už si rozhodnutá..
Je október a ty stále čakáš a rozmýšľaš. Nad čím?
Co ten jebo co ta sem tam zmlati, je jediný na svete, či prečo prosim ta?
Udrel ta malo? Čakáš ešte na rozlúčkovu bitku aby si sa rozhodla?
Vieš ty vobec co chceš? Ci len sa pravidelne vypísať a v podstate si spokojná..

katkati
24. okt 2022

Už by som ho nechcela ani vidieť. Jedine nedobrovoľne, v najnutnejších prípadoch kvôli rozvodu a riešeniu nevyhnutných záležitosti. A veľmi by som sa bála, aj v budúcnosti nechávať mu dieťa. Neverím, že si s ním kvôli tomu, že je výborný otec - lebo on nie je,

enziii78
Odpoveď bola odstránená
cacianka
24. okt 2022

A to teraz máme zorganizovať trestnú výpravu ženy z koníka a dotrepat sa do Dolnej Lehoty zmlatit kabelkami tvojho geroja ?

marca12
24. okt 2022

@simik22 To je asi ako ked ti da rodic facku alebo po zadku,lebo si si zasluzila tak to maju mnohi zauzivane,zasluzis si,dostanes. Preto neuznavam fyzicke tresty na detoch,mnohi dospeli si potom myslia,ze je to normalne rozdavat alebo dostavat bitky.

mamusa123456789
24. okt 2022

@grammarking
@simona1998 stretli ste už niekedy obeť domáceho násilia? Ja áno takže to co jej tu píšete jej určite nepomoze

mamusa123456789
24. okt 2022

@barborinkamisko prvý krok si už urobila... Určite sa tam nevracajú, pokračuj v tom co si začala

simona1998
24. okt 2022

@mamusa123456789 tá žena sem vkuse vypisuje ako odchádza, že sa rozhodla , potom sa zas vráti , nechá si bit dieťa , seba. Raz by na mna ruku položil tak by ma už nikdy nevidel . Príde mi to hrozne .

mamusa123456789
24. okt 2022

@simona1998 je to hrozne co sa deje, bohužiaľ obete domáceho násilia sa takmer vždy nechajú tyranom uprosit a tým co jej tu vypisujes jej nepomôže, len sa k nej správaš tak ako on len virtuálnom svete

simona1998
24. okt 2022

@mamusa123456789 ľútosť jej tiež nepomôže 🙂 toto ju môže nakopnúť, keď ju už ani vlastne dieťa nevie motivovať , tak jej nepomôže už nič .

ropucha6
24. okt 2022

@barborinkamisko nuz ak sa nechces nechat cely zivot otlkat a v tomto vychovavat aj dieta, tak nic ine ako rozvod nepripada do uvahy. Osobne by som neverila ani v nejaku napravu cez jeho terapie (ak by suhlasil).

mamusa123456789
24. okt 2022

@simona1998 rob ako myslis

barborachors
24. okt 2022

@barborinkamisko no nemoze ta mlatit stale, musia byt aj akoze dobre chvile, aby si ta k sebe priputal, tak sa aj zahra na dobreho. A nemozes mu jednu *bnut tiez? Bojis sa ho?

lesana25
24. okt 2022

A pán manžel je vraj lekár..

hedviga2
Autor odpoveď zmazal
doriiis
25. okt 2022

Táto žena nebude celkom v poriadku

vladinka
25. okt 2022

@barborinkamisko nečítala som komentáre, ale často ma v prispevkoch fascinuje spojenie, ze manzel ma udrel a hádame sa, ale je dobry otec a manžel..wtf...chces, aby v tomto prostredí vyrastalo tvoje dieťa ?? Deti nie sú blbé, a velmi dobre vedia, co sa doma deje

vladinka
25. okt 2022

@barborinkamisko teraz vidím príspevky vyššie...skoro mi zabehlo...tebe skoda niečo písať

vakaveronika
28. okt 2022

@barborinkamisko áno, rozviesť

mamutka
29. okt 2022

@barborinkamisko nieco s tebou nie je v poriadku, keď píšeš, že ťa pri hádkach udrie a zároveň je starostlivý otecko. Taky by matku svojho dieťaťa nebil. Dieta ma ideálny vek na zmenu, nebude si pamätať, že matka bola handra na fackanie.
Ten príspevok ako si kedysi písala, že ti chudák do nemocnice nevie priniesť veci a ty si zobrala o pomoc, to je choré, že hento je pre teba starostlivy muž. Taky by to objednal a doručil do nemocnice na druhý deň, ženská, zobuď sa. Ženy ako ty vychovávajú utrapene stvorenia. Také co sa bud zo všetkých síl dajú dokopy, ale zle spomienky im ostanú, alebo im to v hlavičke rupne a v budúcnosti sa budú na ostatných odbavovat.
Dúfam, že ho opustis a postarás sa o dieťa. Lebo to co si písala doteraz, to je akoby si ani neuvažovala. Kurník, ako môžu byť ženy tak..... ze hento považujú za bežnú súčasť života??!

mondolina
29. okt 2022

@barborinkamisko
vieš o tom že si vystopovateľná? týranie zverenej osoby ti nehovorí nič?

balova10
30. okt 2022

@barborinkamisko udrie raz,udrie zas ber nohy na plecia a utekaj, kým nie je neskoro a nezajde to este dalej

sarahh09
30. okt 2022

@barborinkamisko časom sa to môže zhoršovať.
Toto je v človeku zakorenené tak ako narcista, manipulator,..
Ja by som sa asi zbláznila od strachu.

marekpa
11. nov 2022

@janamt a keď jej to opačne? Vzorec je rovnaký?

lenkalienka321
25. sep 2024

@ckocka neuveriteľné je, ako malo informácií máme o duševnom zdraví. O syndrome tyranej ženy si už počula? O anorexii, závislosti od alkohole? Rozum hovorí jedno a človek sa aj tak rozhodne proti zdravému rozumu. Mimochodom, zdravy rozum vraví aj to, že obete netreba urážať....

Strana
z2