icon

Mám sa rozviesť?

4. dec 2021

Manžel ma strápňuje. Nespráva sa ku mne pekne. Boli sme dnes na nákup a keď sme odchádzali, tak nedal prednosť auto z prava, nie naschvál. Ten šofér sa mu začal mstiť, tak na neho vybehol. Išli sme domov a keď sme nastupovali do výťahu, mne spadli kľúče do výťahovej šachty. Bol tam aj sused a muž sa do mňa pustil. Len som pozerala, že čo sa deje, ako sa ku mne správa. Vraj či viem, čo som urobila. Naštvaný išiel pešo po schodoch. Začal na mňa kričať pred susedom a hanbu mi spravil. Nedávno mi urobil niečo podobné v práci, pracujeme spolu. Tiež ma zhodil pred kolegom, lebo som urobila chybu. Potom sa mi ospravedlňuje, ale ja už mám toho dosť, dosť toho jeho správania.

Strana
z2
sasa1310
4. dec 2021

ako dlho ste spolu? pokiaľ nemáte deti, odporúčam rozvod, nakoľko keď už teraz nemá k tebe úctu, tak ju nebude mať isto ani po 5 rokoch, ani po 10 či 20 rokoch. Ak ťa dovtedy šlak z neho netrafí

zanka777
4. dec 2021

Si skús na ňom nájsť veci ktoré si na ňom mala rada keď si do vzťahu s ním šla.... Mne to príde (aj keď áno jasné že sa chová ako idiot)že už na ňom nič dobré nevidíš len hľadáš chyby...mne sa to tiež stalo že mi všetko na ňom vadilo už pomaly aj to keď prišiel a sa mi pozdravil alebo ako jedol no skrátka hlúposti totálne...ale som zistila že to bolo len o mne že ja som ho vlastne prestala ľúbiť... Takže ak s ním chces byť skús hľadať zas aj to dobre a samozrejme mu povedať čo sa ti nepáči a vadí ti....ale s nejakým ultimátom že ak to nezmení tak....bude to mať nejaké nasledky.... Ale ako vravím ak ti na ňom ešte záleží tak sa snažte obaja.... Mne už nezáležalo a nemala som záujem pokračovať v tom vzťahu tak som to ukončila...

xxx23
4. dec 2021

Utekaj od neho… nemate deti, podla toho co citam je to poriadny debil

juliasb
4. dec 2021

Ja by som skúsila manželskú poradňu

zmrzlinka2021
4. dec 2021

Nazvat manzela debilom, asi nebude chyba len v nom, ale aj v tebe.

Debil si totiz najde iba sebe podobneho cloveka.

Myslis si, ze ked sa rozvedies, ze najdes lepsieho? Nie, najdes rovnaky typ cloveka, pretoze z prispevkov, ktore tu davas mam pocit, ze aj ty mas toho na rovasi - opovrhujes manzelom, nazyvas ho debilom...

Co tak zmenit svoj postoj k nemu?
Co tak sa ucit komunikovat? s uctou, laskou, ohladuplnostou?

nika185
4. dec 2021

no ked ťa teraz uráža, čo bude robiť ked budete mať deti, nedajbože priberieš, nebudeš popri deťoch stíhať všetko, nevieš aké budú, ja sa pridávam v tomto smere k dievčatám, čo ti radia, aby si sa rozviedla, je tam aj alkohol a kedže sa správa ako nevyzreté dieťa, lepšie bude, ked ho necháš, bude síce prosiť aj plakať, neskoč na jeho divadlo, nasľubuje ti hory-doly, aby si sa vrátila a prejde čas a budeš v starej kolaji. Nezabudni, že nieje jediný na svete, nenič si život pri chrapúňovi, lebo o pár rokov tu budeš hľadať radu, ako odisť aj s deťami od týrana. Sama máš toho dosť, verím ti, takto sa milujúci muž nespráva, správa sa k tebe ako k inventáru a si pre neho asi len kuchynský robot, držím palce,

heni79
4. dec 2021

@zmrzlinka2021 Hm, ten "manžel" komunikuje s úctou a porozumením? A s láskou?

zmrzlinka2021
4. dec 2021

@heni79 to nepisem, ze ano

rdx3000
4. dec 2021

Prestal si ťa vážiť, utekaj.. lebo otázka času kedy to nejaký ,,problém'' vyrieši za vás.

elizabet173
5. dec 2021

@zmrzlinka2021 treba rozlišovať v ich vzťahu príčinu a dôsledok. Z niečoho jej slová pramenia, jeho správanie bolo alebo rovnaké vždy, ešte pred manželstvom, v tom prípade nechápem, prečo si ho brala a keď si ho už zobrala, prečo sa čuduje. Ak začalo neskôr, tiež z niečoho pramení, to vedia len oni dvaja. Ale nemyslím, že sa vzťah medzi nimi zlepší, ak sa k sebe dokážu takto správať, ak ona napíše o ňom že je debil, že si on potrebuje dvíhať sebavedomie jej ponižovaním. Ukončila by som to, skôr, ako prídu deti

Strana
z2