icon

Mám sa stretnúť s mužom z online zoznamky?

22. feb 2025

Poznám z videnia jedneho muža. 40r. Paci sa mi. Napísala som mu cez net, keďže sa pohybujeme obaja na zoznamkach a registrujem ho. Ale neviem, z rozhovoru príjemný, má dieťa v rovnakom veku ako moje, veľmi zlate na fotke. No a teraz nie som si istá. Spýtal sa ma, že či by mohol prísť niekedy na návštevu. Nezdá sa mi to. Hneď ku mne domov??? To mi ešte žiadny muž nikdy nenavrhol, vždy sme si dali stretko vonku. Napísala som mu, že si cudzích mužov domov nevodim. Tak na to mi napísal, že tak aspoň von dole pod bránu, ze by ma prišiel objať. Zdá sa mi to divne. Aký je váš názor? Kašľať na to? Ci stretnúť sa s ním? Zase nič nestratím ak sa stretnem a názor si utvorím, ale toto mi proste príde divne. Nechcem iba sex alebo niečo také. Mam záujem o vzťah.

Strana
z3
domkakvet
22. feb 2025

Je to divne, ale za vyskusanie nic nedas, ale urcite si ho nevod domov, ani pod branu, mozes si s nim dohodnut kavu niekde v meste.

lucia13022023
22. feb 2025

Osobne by som sa s nikým koho som osobne nikdy nevidela nestretla 1x pred svojím domom.

kavasmliekom
22. feb 2025

A on chce len sex. Keby chcel niečo viac, píšeš, že sa poznáte z videnia... Určite by ta oslovil. Nezaujala si ho natoľko, aby ťa pozval von, skúša šťastie. Nádej v tom nevidím.

viestta
22. feb 2025

Hned ako sa prvy krat stretnete sa budete objimat? A potom si predstavuje, ze vo vrucnom objati pojdete hore? Mne to pride dost divne.

enmery
22. feb 2025

Nie.

moonlight1210
22. feb 2025

Domov isto nie. Ani do blizkosti bydliska. Poznate sa a vlastne nepoznate.
Isto radsej prve stretnutia v meste, medzi ludmi.

gribka1
22. feb 2025

Správne rozmýšľaš, chce sex.

autor
22. feb 2025

@kavasmliekom z videnia sa nepoznáme. On ma nevidel. Videla som len ja jeho presnejšie. 😀

deti95060810
22. feb 2025

však daj stretko ale niekde na káve v reštike...
domov by som ho netrepala

autor
22. feb 2025

Zas na druhej strane častokrát vznikne vzťah aj zo sexu. 😀 Ale nefandim si že je to pravidlo.

marca12
22. feb 2025

Tak ale aj chlapa na sex musis trochu spoznat. Za stretnutie nic nedas,ale navrhla by som mu aspon kavu niekde a potom sa uvidi,ci stoji aspon za ten sex.

lintu
22. feb 2025

A je vôbec určite nezadaný? To, že je na zoznamke ešte nemusí znamenať, že je sám a že si nehľadá len nejakú zábavku pomimo...

autor
22. feb 2025

@marca12 no paci sa mi veľmi, takže asi by to stalo za to 😂 Ale tak nechcem sa namotat a ublížiť si tým... Keďže ja nehľadám iba sex.

autor
22. feb 2025

@lintu áno nezadany je. Dieťa má 9 ročné.

autor
22. feb 2025

Nepáči sa mi ani predstava ze by vedel kde bývam, fakt som už nejaké rande mala a žiadny chlap sa takto nesprával, ze by navrhol ku mne domov ani pred dom. Keď tak sa spýtali kam majú prísť alebo kde sa stretneme.

kavasmliekom
22. feb 2025

Keď sa chceš stretnúť, tak ti môže byť jedno, čo si myslíme a co by sme robili my.

autor
22. feb 2025

@kavasmliekom tak neviem či chcem, toto ma dosť odradilo, že to bude zbytočné, ak je to nejaky blbec

autor
22. feb 2025

Ja osobne by som sa nikoho nepýtala či môžem k nemu prísť, príde mi to neslusne. Veď stretneme sa a vyvinie sa to a časom návštevy a nie že ešte sme sa ani nevideli.

gribka1
22. feb 2025

Veď skús, ale mimo miesta, kde bývaš. Nemusí vedieť kde bývaš.

kavasmliekom
22. feb 2025

Mne raz, veľmi dávno napísal jeden zo zoznamky, že by chcel byť so mnou sám, že sa stretneme keď bude mať voľný byt 😄 som mu napísala, že sex môžeme mať aj v aute niekde v kríkoch, nemusí kvôli mne upratovať a chystať večeru. Už sa mi ani neozval. Snáď pochopil 🤭

nikpa
22. feb 2025

40 ročný chlap chce prvé stretnutie dole pod bránu 🤦😅 to by som brala tak od 15 ročného. Hneď by sa mi prestal páčiť 😃 a písanie by som ukončila.

sissy27
22. feb 2025

Zrejme si mysli, ze ak zena vystartuje po chlapovi, tak chce sex, tak co to bude natahovat, pride 🤷‍♀️
Ja som v tomto konzerva, prvy krok ma vzdy spravit chlap. A teda od chlapa okolo 40r ocakavam, ze mu nie je luto “investovat” aspon za kavu a nie ze “stretnime sa pod branou”. Takze za mna by som len odpisala “sorry, pomylila som sa” 🤣

zobaka
22. feb 2025

to nema na jednu kavu, ze ta musi prist "objat" pred blok

autor
22. feb 2025

@sissy27 vieš čo nevystartovala som. Len som klikla na jeho profil aby som sa akože zviditeľnila a on mi hneď napísal.

autor
22. feb 2025

@sissy27 no však mne sa to tiež nezdá, strašne hlúpe a nešťastne riešenie. Jasné že ma to odrádza. Ale tak na druhú stranu chlapi... 😀 Aspoň prechádzku keby navrhol tak v pohode. Nechápem to akože mám stať pred bránou? 🤦‍♀️

betulinka1
22. feb 2025

Uz by som sa nu neozvala. Je to divne. Teraz si zober, kolko zien ho k sebe domov pozvalo. Fuj….

michelle567
22. feb 2025

Určite by som nechcela aby hneď videl kde bývam. Ak by sa z neho vykľul nejaký čudák. Lebo toto áno príde mi čudné že cudziu ženu chce ísť hneď objímať pred bránu 😃 a najskôr sa ešte aj sám pozve k tebe. A to ešte ani nevie ako vyzeráš keď píšeš že poznáš len ty jeho z videnia a on teba nie?

autor
22. feb 2025

@michelle567 fotky videl veď.

michelle567
22. feb 2025

Tak potom sa mu páčiš. Ale blikalo by mi všetko okolo hlavy 😃 mne by ako prvé ani nenapadlo hneď že chce len sex ale že má dlžoby nemá robotu peniaze a pod. Keď ma nikde nevie pozvať 😅

enmery
22. feb 2025

@michelle567 Nenapadlo?Váš proti vadným kusom očkujú?

Strana
z3