Mám sexi manžela a žiarlim
Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.
a nedomyslas si tak trochu? ono ked je clovek ziarlivy, tak vidi aj to co nie je ;)
@elia9 moze byt , som 2 mesiace po porode pribrala som, citim sa neatraktivna teraz.
@hradnapani nie nenamyslam
tak bud vdacna za svojho sexi muza, co ta miluje a cum na neho, nie na to, kam cumia cudzie zenske.. co ta po nich?
Nepozeraj sa, ci sa niektora pozera alebo nepozerá. Kamoska ma takeho muza co púta pozornost a raz som bola svedkom, kedy raz jednej zene uz povedala, ze potrebujete nieco alebo pozname sa? Lebo tolko sa na nas pozeráte ale ja vas neviem zaradit. Ta zena cela cervena. Ale to cumenie uz bolo take neprijemne a hned pri vedľajšom stole. Ale kamoska to inak neriesila, jej muz aj z takej lepsie financne zabezpečenej rodiny, vzdy drahe auta. Cize ona sa naucila, taketo zeny ignorovať.
Ja osobne to zbožňujem. Ešte ho aj obliekam tak, aby sa za ním obzerali. A potom vidia mňa a vedia, že rozhodne nie sú jeho typ.
@mamamasama tak to zavidim lebo ja strasne ziarlim na neho aj ked on mi nedava nato dovod , ale tie zenske niektore by som pohladom zabila.
@betulinka1 ja nato nemam gule, ale tiez som to zazila, nie raz kedy hned vedla nas sedela zena a nic nerobila len cumela a deje sa to casto. Moj muz to vie, aj vie, ze mi to vadi. On mi vzdy povie, ze jeho tie zeny nezaujimaju nech si cumia, ale mna ide roztrhnut. Musim na sebe popracovat
Ale to je všetko v tebe, nie v ňom, ani v nich. Pozri. Ak si ťa ten sexy chlap vybral, tak asi vie prečo. Pre neho si bohyňa. Musíš si to zrovnať v hlave. Dokonca nemusíš riešiť ani kilá navyše. Ešte ti napíšem niečo, čo som nedávno videla u nás v meste. Sexy chlap a jeho manželka s dvoma detmi. Normálna, obyčajná žena. On ju tam v centre mesta zobral za ruku, zatancoval si s ňou, pobozkal ju a neriešil. Úplne mi to vyčarovalo úsmev na perách. Bolo jedno, že má kilá navyše, že má strapaté vlasy, nemá najnovšie módne kúsky. Pre neho bola TOP.
Si kratucko po pôrode, tvoje telo zvládlo obrovskú vec❤️daj tomu čas a viac sa zameraj na seba..neboj sa, tvoj manžel ťa nezatieni. Niekedy sme na seba len prehnane kritické a nie každá z nás má sebavedomia na rozdávanie..
K tomuto príspevku by mala byť aj fotka..
Niekedy ženy čumia na mužov, ktorý sa podobajú na tých zo zoznamiek, s ktorými si píšu a tak im môžu behať v hlave myšlienky a stáť s pohľadom..
To len niektoré ženy "si myslia" , že majú sexi muža , ale pravda je niekde úplne v riti...Čo sa páči tebe, nemusí sa inej, tak si tak nefandi🙈
@pauli222 Ona by sem fotku nedala...ešte by jej ho nejaká mladá sexica ukradla...nežartúúúúj🙈 On predsa miluje len ju😝
Je mi ho luto. Teda ak je skutocny 🙂
Toto bude len v tvojej hlave . Horsie by bolo Keby on cumel po zenach a otacal sa za nimi. A povedat niekomu nieco by bol trapas . Total ziarlivka.
@mandarinka555 čerstvo na MD sa žena stará o dieťa, nie o jeho otca..a áno, niekedy sexi znamená ozaj niečo šokantné 🤭..žiarlivosť je vecou bud príčiny alebo nízkeho sebavedomia/sebahodnoty..
Ak ozaj nejaké doslova čumia a otáčajú sa, ako pise autorka, tak by som sú tipla, že je na nejakej sex zoznamke a tie pohľady sú o niečom inom..
Mam takého kamoša on je obchodný zástupca a občas sa stretneme na káve a vyzerá veľmi dobre ale to fakt! Vysoký, sexi v obleku keď sme boli prvýkrát na kávu v našom meste on býva 200km odomna, normálne som videla jak všetky ženy po ňom doslova čumia, čašníčka keď s nim rozprávala normálne som po nej videla ze ani nepočula co hovorí lebo bola z neho na mäkko riadne.. a to som si pomyslela vieš co? Dobreze není môj manžel lebo by ma jeblo!!! A to fakt, a pritom manželku ma takú sedu myšku, úplne. Ale inak veľmi zlatý v pohode chlapík, ale neskutočne príťažlivý proste nebolo na ňom co vytknúť úsmev, oci, postoj všetko. Hneď som si pomyslela keby to bol môj manžel od žiarlivosti prasknem😅 takže viem ta pochopiť ako sa cítiš, lebo tie niektoré ženy sú doslova take vymetene ze cumia a cumia vkuse. Ja som sa normálne nemohla s nim vklude najesť, a keď sa odunul a išiel na WC tak všetky naňho cumeli jak na zjavenie😅😅
@mamamasama no tak to je pravda, ze čumia, hned dokaz..tak to si potom aj ty čumela na sexi chlapa, ked si take cosi videla, a este usmev..to bol vyzyvavy flirt, toto si dovolit pozerat sa a usmievat, ked bol sexi a so zenou..ziadna žena nesmie pozrieť na iného muža, lebo to môže vyvolať žiarlivosť u tej ženy predsa.. Treba nepozerat, radšej hlavou do múru naraziť, nechat sa zrazit autom, oci si prepichnut, ako pozriet niekde, kde je vraj sexi muž..a úsmev, to nikdy..hrôza..
Rozmýšľam tak, keď mi zasvieti slnko do očí, ledva niečo vidím, co keď vtedy je v tom oslepnutom pohľade nadsamec krasavcoidneho typu? Co ak som niekedy nejakého videla, pôjdem na spoveď, zavolám exorcistu..očistím sa..radšej ako takúto vinu možno mať..
Tu by ani tričko s nápisom "Som žiarlivá, nepozerajte mi na muža" nepomohlo, lebo toho krasavca by si aj odfotili potom..
@zoja_ no ženatý chlap občas na káve a kamoškou..jeho vada podla formulácie vety je len šedožena, isto aj tá aj autorka su stastne za tento sucit vyrovnanej krasy vnimany v ich vztahu..
Je smutné, že ženy sú ako fenečky..príroda je hold príroda.. Ze muž rozmýšľa vtákom je bežné, ale ze ženy idú so slimačou stopou..to bude stále populacne nižším počtom samčekov na fenečky..
mňa len tak nejaký chlap nerozhodí...pošli mi jeho fotku,poviem ti,či je fakt taký úchvatný😉
Chcela by som vidiet tu nadheru, co mas doma 😅 za ktorou je mokra kazda, okolo ktorej prejde. Podla opisu tipujem minimalne Chrisa Hermswortha a aj ten je isto menej sexi 😅😅
mozno pozeraju na teba ze ako je to mozne ze si chytila takeho specimena
Daj foto, nech aj my čumime;)
A bola si taká žiarlivá aj pred pôrodom? Ak hej, vyhľadaj odborníka.
Horsie by bolo keby on cumel na ne. On spravil maximum - ignoruje ich, rodinu ma s tebou a ukludnuje ta. Ved ty sa mozes kludne vyskierat na ne a chytit ho za ruku, oni mozu len cumiet
Aj ja sa pozriem ked vidim sexi chlapa a rozhodne by som ho nechcela niekomu prebrat,ale zrak mi funguje dobre 😁
Neverim ze takyto muz skutocne existuje.
Autorka, mas skreslene vnimanie reality. Ty uz len striehnes na kazdu ze ci sa na muza pozrie.

Úprimne? Máš nízke sebavedomie. Aspoň z tvojho príspevku mám taký pocit. Zameraj sa viac na seba, na svoj vzhľad a manželom sa môžeš akurát tak 'popýšiť "🙂 no a čo, nech sa pozrú..manžel si vybral z nejakého dôvodu teba a nie ostatné..