Mám si vybrať medzi dvomi mužmi
Baby trosku potrebujem ujasnit v mojej situácii lebo už si neviem rady. Mám 20r, Pol roka som si nevedela nájsť nejakého priateľa, nikto mi nikdy nevyhovoval. Ja som dosť živý aktívny typ ale mám rada také jednoduché veci.
Zrazu sa našli dvaja muži a ja sa neviem pohnúť zaseknutá medzi :D čakám veľa hejtov na túto moju otázku vôbec, ale berte to tak že chcem počuť len nejaké vaše pohľady na situáciu.
Jeden pracuje v zahraničí, chodí sem a tam vždy. Je dobré zabezpečený, milý a pozorný, lenže príde mi že je trochu namyslený, taky panko a drží si formu. Vždy mi píše, zaujíma sa kde som čo robím a tak, ale poznáme sa týždeň (v detstve sme bývali na jednom sídlisku čiže vieme o svojej existencii ale nebavili sme sa nikdy) a on mi 3 krát denne volá či má netreba niekam odviesť lebo by chcel byť so mnou viac kým odide. Na to že ja som dosť aktívna, a on je snáď ešte aktívnejší, príde mi to moc už. Vidím že o mňa ma záujem ale ja som zvyknutá zas že som ja tá "dominantná". No a tiež, pred 3 dnami sa rozišiel s frajerkou s ktorou mu to už dlhšie neklapalo... To mi tiež príde také na rýchlo zbuchane celé, pred týždňom sme sa ani nepoznali a teraz ma takto bombarduje a ešte po rozchode? Vidím že ma má rád ale neviem no čo si mám myslieť
Druhý je zas taky introvert, taký obyčajný človek ale úprimný, veľmi rozumný a šarmantny čo sa v dnešnej dobe tazko nájde. Je taký trochu nesocialny ale zas cítim v srdci k nemu taku náklonnosť, proste vždy ma zaujíma ako sa ma, keď idem okolo jeho práce autobusom tak vždy na neho myslím že čo asi robí atď.... On však neprejavuje až tak nejaký obrovský záujem o mňa, pretože vraj není nejako vztahovo zdatný, ale vidím na ňom ze záujem ma, len v takej introvernej verziichápete? poznám mesiac
Ak si ty extrovert, tak s introvertom isto nie - dlhodobo to nerobí dobrotu a začne ti to liezť na nervy
Ten druhý 😉 ale ja osobne nemám rada celkovo ľudí typu toho prvého...
O toho prvého by som vôbec nemala záujem. Ešte sa ani nerozišli a už si napichol druhú? Myslíš, že tebe by to neurobil?
@januska12323 vraj už dlhodobo mali pauzu a že tie city už odišli skôr...
Krajsie pises o tom druhom, ale ak nema zaujem, tam tazko.
Potom ani jeden 🤷♀️
pre prvého si náplasť na koniec vzťahu,
a ten druhý ťa asi nechce.
Za mňa ani jeden.Prvý ešte sa len rozišiel a už hľadá a bombarduje druhú.A ten druhý nemastný-neslaný , kde ma dáš tam som, k ničomu sa nemá a zdá sa, že ani ta moc nechce..Si mladučká, nebudeš mať problém nájsť si kvalitného muža , len nepoľav v svojich nárokoch Neber muža len aby nejaký bol .
Za mňa ani jeden. Prvý je vetroplach a druhý príliš uzavretý, aby sa dokázal rozhýbať a vyznal ti lásku.
@gladys_07 nehovorím že záujem nema, práveže píšem že má :D
Mne bolo povedané, že príliš tlačím na pílu vždy, som taká organizatorka, preto nemám rada keď sa niekto snaží organizovať mňa. Myslíte že to ten prvý nemyslí vážne aj keď sa zaujíma a snaží?
Ten druhý zas mi je luto ze sa nevie tak prejaviť, lebo keď som s ním bola na rande, bol to uzasny clovek ale potom nejak sa uzavrel
Ten prvý veľmi skoro zabudol na predošlý vzťah a ten druhý ťa bude nudiť.
Toho prvého by som vôbec nebrala do úvahy. Akože to čo je, pred tromi dňami sa rozišiel a teba týždeň bali? Kam sa tak ponáhľa? Chce si užiť a to je cele. Ten druhý je možno plachý a čaká že urobis prvý krok, alebo nema záujem vôbec. To zistíš. Ale prvý sa mi vôbec nepozdáva, niečo ako frajerka preňho asi znamená len čosi ako vymeniť ponožky
za mna neviem co riesis nejakeho chlapa co sa pred 3 dnami rozisiel. to ze obhana teba znamena len to, ze chce aby na neho akoze niekto doma cakal a mal sa kam vracat, podla mna tam seiozna zaujem urcite nie je.
a toho 2.by som sa snazila spoznat viac, tam su tie vlastnosti vhodne do buducnosti.
ked druhemu pomozes sa otvorit a uvolnit a mohlo by tobyt fajn. Prvy sa chova podla mna nejak nezrelo
Takto vyberat partnera a co tvoje city, ci to uz neexistuje a pre mna aj tak malo info ako by ste fungovali, keby bol on v zahranici? Co sa tyka toho, ze je par dni od rozchodu, zalezi aj kolko trval ten vztah. No celkove zhrnutie z tohto mala za mna prvy a druhy nie.
Ten prvy teda velmi rychlo zabudol na ex…neznasam frajerikov a este keby sa pred troma dnami rozisiel a uz mi volal 3x denne dakujem nie.
Ten druhy vyzera ako fajn muz, to ze je kludnejsi neznamena ze nenajdete spolocne veci, treba vyskusat.
Ten prvý vyzera ako žiarlivý chlap co potrebuje partnerku kontrolovať a mať prehľad. Drží si ťa ako zálohu a na zábavu keď je tu. Tie jeho reči to sú také bežné hlúposti mne tak jeden ženatý povedal že si nerozumejú povedala som mu že táto vyhovorka je staršia ako najstaršie remeslo. Ten prvý chlap ťa potrebuje dostať a uziť si kým si nenájde niečo na stalo. Druhý je tutko. Možno by sa časom vykoktal a niečo by s toho bolo ale osobne poznam pár kde on je introvert čo má rád svoj kľud a ona bola všade v kuse potrebovala komunikovať a liezli si už neskôr na nervy. Veď skús čo by s toho tichého oplaseneho bolo možno sa preberie k životu ale ten prvý je zberateľ žien a ešte to jeho neustále kontrolovanie to často robia taky co majú rozrobenych aj viac a žena musi doma strikovat ponožky a nesmie ani pozdraviť suseda.
A ty mi prides, že pre druhého budeš vetroplach. Druhý ta berie, že si pre neho extrovertná a prvy, ten má nad tebou moc a tu aj bude chcieť mať vždy. Hentake namyslene typy ani nie cien nechcú. Vôbec mi nejde do hlavy, že sa rozišiel, a už s tebou sa chce hrozne stretávať. Brucha jednu za druhou, taaaakze. Ani jeden ti uplne nevyhovuje, pri prvom sa budeš cítiť ako nič a druhému spravíš peklo svojim aktívnym životom. Hľadaj inde takého, s ktorým nebudeš mať problém. Mám 20 takisto, takže si mladá jak ja, nemyslí, že sa máš ponáhľať, len preto, že sa zjavili 2 nezaujímali chlapi
Ten prvy nie je mily a pozorny. Nezaujima sa kde si a co robis. On ta jednoducho kontroluje. Narcis, mozno neskor manipulator. 3 dni po rozchode a uz rozobera iny vztah? Cudny. A ze im to dlhsie nefungovalo? A co ine ti mal povedat? Este k tomu zije v zahranici. Naco by ti bol?
A druhy zrejme nechce teba.
Mavni rukou a nerieš. Čo má prísť príde a myslím si, že to bude úplne niekto iný, ako oni dvaja. Držím palceky dievčatko zlate 👍
:D pfuj
Podľa mňa ťa ten prvý má ako prechodný vzťah, náplasť. Do vzťahu by som s ním nešla. A hlavne, keď pracuje v zahraničí. Vzťah na diaľku je o ničom. A veľký pozor na to kontrolovanie
Druhý, no neviem. Podľa mňa, vhodnejší na vzťah. Len aby si zvládala tú jeho introvert u povahu
Mne ten prvý tvrdil že by ma strašne chcel spoznať atď a ísť so mnou von, preto ma vraj tak obhana... Druhý vraj záujem ma, snažila som sa s ním úprimne porozprávať ale vravel že sa moc hanbí a chce čas, že on sa rozhýbe a vidím že sa snaží viac písať a komunikovať

Pardon, na konci sa mi pomiesal text - s tým druhým sa poznám cez mesiac. Nepíše a nevola 24/7, ale vždy sa uisti že som prišla domov v poriadku atď..
Tak čo by ste poradili v mojej situácii?