Mám spraviť prvý krok vo vzťahu?
Ahojte, tento post vyznie ako od pubertacky, ale stratila som prehlad v randeni🙂)
mam 37 rokov, 2 roky rozvedena, deti nemám. Dlho som sa bránila novému vzťahu, lebo svoje manželstvo som považovala za dokonalé a po rozvode som ostala taka trochu zatrpknuta.
No a teraz sa stala taka vec. Prihlásila som sa na Tinder, s niekoľkými mužmi som sa stretla. Nebolo to nič moc az na jedného. Sme rovnako starí, tiež je bezdetny. Poznáme sa cca 3 mesiace, od leta. Chodí na týždňovky do Prahy, vyucuje na VŠ, ale sme spolu každý víkend. Chodíme na výlety, na obedy, večere, je naozaj galantny a vsimavy. Je nám spolu dobre a myslím, že je to naozaj obojstranne, lebo sám vymýšľa program, kam by sme mohli ísť a ako spolu tráviť čas, dostávam kvety, rozne male pozornosti. Co ma však trápi je, že sme sa nikam neposunuli. Ani len letmý dotyk, pusa že vôbec, nejaké rozhovory o budúcnosti tiež nie. Neviem, či som ja nejaká prirychla, ale už by som prijala keby ma aspoň za ruku chytil...Je milý, ale ja som si nehľadala kamaráta, chcem partnera a vzťah. Mam spraviť prvý krok? Ak áno, tak aký? Snažila som sa tému vzťahov otvoriť, ale vždy sa z toho nejak vyvlecie.
@unicornlady
@januska12323 baby, fakt, že nič. Ani keď sa stretneme, tak žiadna pusa na líce. Keď sa lúčime, tak iba ahoj a pa. Ja som z neho na prášky. Pritom ešte na Tindri som mu písala, že ja chcem vzťah a vtedy sa aj on vyjadril, že tiež hľadá vzťah. Ja sa tiež do niečoho nechcem vrhnúť hneď a rýchlo, ale už by som potrebovala aspoň náznak toho ako to vidí on.
@anonym_autor však si mu ako kamoška, parťáčka a nič viac. Však existuje aj kamarátstvo. Btw sa ho opýtaj čo chce a hotovo.
Každý víkend spolu a nič? Vo vasom veku???
Bola som na 4 rande, bol fajn, ale k nicomu sa nemal, ani za ruku má nechytil, tak to šlo dostratena. Ty to taháš 3 mesiace... Nechápem...
Terajsi bol tiez trochu málo rozhodny, ale aspoň pusu mi dal. Na líce. Tak som mu dala ja prvá, poriadnu, pri rozlučke po celodennom výlete. Tak zamrmlal len nieco o temperamentnych Slovenkach. A hned večer objednal hotel na víkend 😉
Wtf? 3m sa stretavate a nic? To nemate medzi sebou chemiu? Neflirtujete? Nemate narazky na sex? Sak.ja som na mojeho.na tretom rande skocila (a on sa nebranil). Toto.je cele cudne. Daj nam po vikende update. Tu vobec nejde o buducnost ale o to, ze takto sa k sebe spravaju kamarati. Ale 3m sa stretavat v 37 rokoch a nebyt po par kratoch aj milenci...to je cudne...
@anonym_autor mozno je len nesmely vopchaj mu jazyk do ust a uvidis 😀
Ja by som mu na tvojom mieste navrhol že by si za ním prišla a strávili by ste víkend v Prahe. Môže ti poukazovať krásy veľkomesta a prespíte u neho keď býva sám. Pri tej príležitosti si trochu oťukneš kde býva, a ako má zariadený byt a podobne. Aby si mala aj nejakú hmatatelnejšiu predstavu kto to je , nielen to čo ti o sebe povie on sám.
@anonym_autor tri mesiace hmmm… to už zaváňa že je možno asexuálny a nepotrebuje tieto veci.
@anonym_autor moze byt silno veriaci napr. Chce si drzat odstup.
Musis sa o tom s nim porozpravat.
Je to debil. Opýtala som sa ho, začal hovoriť ako všetko postupne a zahovoril to. Keď som mu išla dať pusu, tak sa odtiahol. Idem späť na Tinder 😄
Je to debil. Opýtala som sa ho, začal hovoriť ako všetko postupne a zahovoril to. Keď som mu išla dať pusu, tak sa odtiahol. Idem späť na Tinder 😄
@anonym_autor ja som ta varovala 😀
NIektorí muži sú nesmelí, či sociálne nemotorní. Žiadny muž ale nebude dávať žene kvety a darčeky ak o ňu nemá záujem. Takže treba naňho s tým vyrukovať a skúsiť to posunúť ďalej.
EDIT: Aha, teraz som si všimol tvoju nedávnu odpoveď. Tak Ak sa k ničomu nemá ani po priamom rozhovore, tak to zrejme naozaj nikam nepovedie. Iba, že by sa do 1-2 dní vschopil, no to je málo pravdepodobné.
@anonym_autor
Chudak ble fuj - drzim palce a uzivaj randenia
No aspon mas skusenost a nebudes nabuduce stracat cas. Asi je fakt asexualny a chcel len iny typ vztahu.
To je fakt debil🤦🏻♀️. Možno je panic🙈
Podľa mňa má nejaký problém, lebo takto sa normálny chlap nespráva.

Po 3 mesiacoch keby medzi Vami iskry lietali, uz dávno ste spolu v posteli. Nie ste malé deti a nic Vám v tom nebráni. Jedine, ze nechce....
Alebo by ste uz túto tému dávno otvorili a bavili sa aj o inom ako o výletoch.