Mám vysoké nároky na partnera. Mám znížiť očakávania?
Ahojte, mám 25 a mala som 2 vážnejsie vztahy za zivot. Jeden velmi toxický a jeden super az na nezhodu ohladne buducnosti. Pár mesiacov dozadu som sa rozišla s ex, pretože nechcel deti a ja by som o taký rôčik aj chcela… Som rodinne zalozená. No k veci. Ide o to, že mám problém, že ma máloktorý chlap zaujme. A to ani nie výzorovo ale intelektuálne a celkovo ma priťahujú muži, ktorí sú mužmi, neboja sa, sú sebavedomí, cielavedomí, nepodceňujú sa a nevyplakávajú.. A majú hodnoty.. Zatiaľ čo som mala nápadníkov ma nikto neoslovil… myslíte, že budem musiet polaviť z nárokov? Celkovo som smutná z toho, že v okolí si kamošky našli frajerov pomerne rýchlo, nehovorím že správnych a ja som odvtedy stále single… Môj najväčší strach je že budem musiet byť s niekym koho ani nechcem lebo mi budú tykať biologické hodiny…
no nemala by si tlačit že o rok decko.....
@domkakvet áno samozrejme, ja som velmi emocionálny človek a viem lúbiť😊
@sisska96 to nebolo tlačenie ale on mi sám povedal že deti nejak nevyhladava😃
Lebo je ešte mladý. Na čo súriť
Otázne že či máš TY čo poúknuť chlapovi.Sebavedomie TI nechyba to je pravda.S takým názorom a zmyšľanim deti o roka mať nebudeš.Neviem kde sa ponahľaš.On uznal že o rok to nechce a ma pravdu.A skončiť vzťah len preto že ON o rok nechce mať deti je veľmi čudne.Za rok môže človek, ochorieť zomrieť, mať nehodu.Takže rok je strašne dlha doba.Zo dňa na deň nevieš čo sa stane.
neviem, kolko rokov mal tvoj partner, ale len malokto (ci uz muz alebo zena) v dnesnej dobe v 26-tke chce deti. keby povedal, ze nikdy nechce, a ty chces, tak jasne, ze je to dovod na rozchod, ale takto... no neviem. teraz nemas nikoho a do roka asi ziadne dieta mat nebudes, teda ak k tomu chces pristupit zodpovedne a trocha toho partnera aj spoznat, kym si zalozite rodinu. vlastne preto ti aj pisem - chcela by som ti poradit, aby si si dala na to pozor a neurobila si to vytuzene dieta s "hocikym", len aby bolo. radsej si dopraj cas, v tvojom veku ho este mas.
@alickapusinka on má tento rok 40😅 a keď chlap v takom veku povie ze netuzi po detoch a ani nad tym neuvazoval tak neviem
@alickapusinka mám čo ponúknuť😃a mám aj sebavedomie dúfam že ho má každá z nás primerané 🙂
Preboha, co si robila v tvojom veku so 40,rocnym 😄. Popravde, ja chcem takeho jak aj ty. Aj vek podobny. Tiez mám problem najst. Akoo velmi sa nesnazim... Lebo nikam extra nechodím. Musim začať. To si hovorím vždy, ale nespravím to nikdy. Vela ti asi neporadim. Ale ja by som starsieho az tak nechcela. Uz 30+ nie. Dôvod je že, väčšinou takí sú uz popreberani a ostanu asi takí no... jakych nechces. 😄 Ale chápem úplne tvoju tuzbu. Tiež sa pýtam sama seba, či mám poľaviť z nárokov alebo čo. Môžeme si podať ruky. 🤝🏻
Su vzdy dve skupiny ludi. Ti ktori maju cas a preberaju a potom ti, ktori preberali a zrazu niet casu ani kandidatov. To plati pre obe pohlavia.
Ci by si mala polavit z narokov musis vediet ty sama. Kazdy z nas by chcel to stavnate jablcko na vrchole stromu.
Ak ta zaujme len maloktory chlap ako sama tvrdis tak tie naroky zrejme nizke nebudu. To znamena, ze mas uzky vyber muzov ktori ti vyhovuju a treba brat do uvahy kolko z nich bude mat realne zaujem o teba.
V kazdom pripade prajem vela stastia aby si nasla vhodneho kandidata. Este stale si dost mlada.
je to viac menej take klišé, ale zvykne sa to potvrdiť, ked to najmenej cakas, vtedy to pride
ja som byvala kopka nestastia ohladne vztahov, dokola zle skusenosti, sami luzri a pod, a strasne som chcela vztah so vsetkym, čo som si vysnivala
po jednom rozchode som sa nastvala a reku kaslem na vsetkych chlapov, idem sa venovat sebe, zacala som cvicit, venovat sa uplne inym veciam a vtedy, ked mi to najmenej pasovalo z roznych dovodov, som spoznala mojho terajsieho muza, ktory bol stelesnenim vsetkeho, po čom som tuzila cely zivot
ja som ateista, ale tak nejak verim, ze to takto malo byt, ze to takto dakto zariadil 🙂
@bu_bu_bubak mne tieto tvoje teórie veľmi pripomínajú jedného walkera. A Johnnie to nebol 🤔
@demodun nerozumiem......
Akeho walkera mas na mysli?
No držím palce. Nemyslím si ze je veľa chlapov ktorí by rok od začiatku vzťahu chceli dieťa.
Prečo by si mala zlavovat svoje nároky? Určite až príde ten pravý, nebudeš riešiť či je všetko do bodky splnené ako chces, určite nad istými vecami vieš prižmúriť oko. Len treba myslieť aj na to, že čo ty ocakavas, to aj sama dávaš. No ver mi,že skutočná láska dokáže veľké divy 👍. Držím ti palceky, aby si našla to, čo hľadáš.
ahoj, to, ze si sa rozisla s chlapom, ktory mal ine zmyslanie o buducnosti, ako ty, bolo asi spravne (kolko je takych, co cakaju roky, az sa to zmeni a potom placu nad stratenym zivotom).
Ak sa bojis "tikania biolog. hodin", daj si na reproklinike zmrazit vajicka. Je to drahe a mozno to bude zbytocne, no ak si nikoho nenajdes, budes mat o x rokov lepsiu sancu na vlastne zdrave dieta aj bez partnera.
A z narokov nezlavuj, byt vo vztahu s chlapom, ktory to nestaci a irituje ta a este s nim mat aj deti musi byt hrozny des.
@misanthropicdann jooj vy ste ma vôbec nepochopili. Ten chlap nechce deti vôbec, to znamená ani o pár rokov. Keď chlap okolo 40 toto povie, tak si myslím, že je dobré to brať vážne. Povedal mi po čase že deti nevyhladáva a nejak sa preriekol, že ich proste nechce.. Ja som výrazne rodinne založená. Takže tak 🙂
ja mam kolegynu, ktora tiez mala jasno, dieta do 30 a tvrdo za tym sla, chlapovi to povedala hned, aby v tom mali jasno obaja .... takze ja som sice taku tuzbu nikdy nemala a rodila ovela ovela neskor(o 10-15 rokov viac) ale tvoju tuzbu chapem. na druhej strane, nepodriadila by som jej vyber chlapa tak, ze podleziem latku len pre tuzbu po dietati, to ten vztah bude odsudeny na zanik ....
zmrazenie vajicok - dobra rada, skus sa nad tym zamysliet.
Žiaden chlap do 30 tky po deťoch netúži, lebo sám je decko. Až keď ich má, hoci aj po dvadsiatke, tak zistí aký je chlap a aké sú deti poklad. Dávajú mu pocit významu a dôležitosti. Zmyslu je asi lepšie slovo. Odrazu ho niekto potrebuje, je na ňom zavislý. Ak si mu dala kopáčky len kvôli tomu, tak mu daj ešte šancu.
Jeden známy sa musel ženiť a bol z toho veľmi nešťastný, ženu si vzal len preto že musel a nemal ju rád. Doeta ho ale úplne zmenilo a krásne manželstvo aj rodičovstvo.
Jaj Sorry, až teraz vidím že ten tvoj starý cap 40 ročný a deti nechce. Tak to si urobila dobre.
Fuuuu, že 40, ved to dobre,že už je ex. Moj exmanzel bol starsi odo mňa o 13 rokov. Bolo to fajn prvých par rokov. Aj dve deti máme. A potom zrazu on iné očakávania a ja tiež. Takže dobre si spravila.
Každopádne netreba tlačiť. To, že ma niekto decká v 20tke ta nenuti tiež ich mat v tom veku. Dokonca z môjho pohľadu (3 deti - v čase pôrodu som mala 20, 23 a 34, ti môžem povedať, že čím som staršia, tým zodpovednejšie to beriem, nemavnem nad veľa vecami rukou ) odporúčam deti vo vyzretejšom veku (a to nechcem dehonestovať mladé mamičky, ved každá sme iná).
Ja osobne by som sle z nárokov neulavila, lebo skysnut s niekym, s kým som z vďaky, alebo z ľútosti ci nutnosti, no diky, radšej budem sama. Každopádne patrím medzi tie šťastné, čo si v 30tke našli svojho vyvoleného. Tak ti prajem veľa síl
@bu_bu_bubak to tu bol jeden chlapík,.chodec a mal veľmi podobné teórie ako ty. Ale nechal sa odtiaľto vyhodiť, škoda
@demodun ahh ok....
Nuz ked ho vyhodili tak uz nebolo zrejme co riesit.

Este mas malo rokov, tak ze na biologicke hodiny zatial mysliet nemusis. Je dobre, ze mas svoje ciele a aj poziadavky na partnera, z narokov urcite neuberaj, ale zahrn do toho vsetkeho aj lasku, lebo v texte mi tam chybala. Cize ano mat jasne stanovene co v zivote chces, ale aby to malo aj nejake city.