icon

Mám zostať vo vzťahu, kde sa denne hádame?

28. jún 2025

Pekný deň všetkým, chcela by som s vami zdieľať môj niečo z môjho života a vypočuť si triezve pohľady na to. V prvom rade som z dvoch súrodencov, avšak brat odišiel dávno do zahraničia a prerušili sme kontakty. Vieme o sebe, ale nejako sa naše väzby pretrhli. Možno aj tým, že je o 15 rokov starší a nikdy sme nemali k sebe veľmi blízko. Za to veľmi blízko som mala k mojim rodičom. Boli oveľa starší a v pomerne skorom veku prišli rôzne problémy. Mala som pár vážnych vzťahov - 2, 6, 4r ale skončili, z rôznych dôvodov. Nebývala som s rodičmi, za to som bola pri nich každý deň, resp, obdeň a na telefóne denno denne. Najprv odišiel tatino. A veľmi skoro na to moja mamina. Cítila som sa neskutočne sama, absolútne som bola na dne a psychicky som bola na tom veľmi zle. V tom čase som stretla starého známeho, ktorý mal o mňa vždy záujem. A dali sme sa teda nejako ani sama neviem ako dokopy. Psychicky mi pomohol to bez debaty. Ja som si však myslela, že to niekam posunieme obaja. Že časom budeme spolu bývať, viac tráviť čas, budeme si plánovať budúcnosť. To neprichádzalo. Chcel nechať všetko presne tak ako to je. Cítila som sa neskutočne sama. Postupne tá frustrácia zo samoty, úzkosti a depresia vyústili do toho, že som mu to začala vyčítať. On potom vyčítal mne, že ako má bývať so mnou, keď sa takto správam? Nastal kolobeh, pohádali sme sa, tri dni sme sa nevideli, udobrili sme sa, vydržalo to tri dni. Postupne sa tieto intervaly zmenšovali. Dnes sme sa už stihli doobedu pohádať. Ja logicky keďže je to tak ako je, netúžim po sexe s ním. Mám svoje potreby, ale uspokojím si ich sama. On samozrejme dnes silou mocou chcel prísť ku mne, vedela som za akým účelom... Inak sex spolu teda nemáme. Asi naposledy bol pokus pred mesiacom a pol, u neho, najprv som ja nemohla, normálne som bola úplne uzavretá a potom zase nemohol on. Sme spolu 3r. Chcem to ukončiť, on nie. Pýtala som sa prečo, keď mám takú hroznú povahu a hádame sa každý deň - kvôli mne - lebo žiadna iná žena taká nie je, ako ja... taká náladová. Že on ma miluje takú aká som. Tak keď ma miluješ, prečo spolu nie sme viac? Práve preto aká si ... Tak ja teda neviem. Viem, že keď od neho odídem nebudem mať vôbec nikoho na tomto svete. A bojím sa, že to nezvládnem. Zase na druhej strane, ani toto nezvládam. Zotrvali by ste v tomto vzťahu? Ale ako by ste postupovali vy? čo ak odídem a teda naozaj pre moju hroznú povahu už ostanem sama?
Ďakujem.

Strana
z2
janka_23
28. jún 2025

Nie, v takom "vztahu" by som určite nezostala. Nebola by som v nefunkcnom vzťahu len preto, aby som nebola sama.

colsami
28. jún 2025

Nevidim absolutne dovod v tomto zotrvavat. A uz davno by som to ani nenazyvala vztahom.

lukbe
28. jún 2025

Nepocujeme druhu stranu, nevieme, ako sa prejavuje tvoja naladovost, nevieme, prečo sa hádate. Takto to vyzerá, ze na vine je naozaj možno tvoja povaha.

gribka1
28. jún 2025

Teraz je pre teba železnou guľou. Už si mohla byť zrelšia a odolnejšia, ak by si ten vzťah nemala z dôvodu samoty. On to vlastne využil. Postav sa na vlastné nohy, nebuď s niekým len preto, že nemáš nikoho na svete. Žijú tu milióny ľudí, sama nie si. Buď otvorená a prídu aj ľudia.

zuzanita1609
28. jún 2025

To ani nieje partnerský vzťah, dá sa povedať, kamaráti bez výhod, keďže ťa to k nemu neťahá ani po sexuálnej stránke. To môžeš byť naozaj sama a budeš možno šťastnejšia. Byť s niekým len preto,že sa bojíš samoty nie je dobré pre nikoho,ani teba,ani pre neho. Mne raz moja stará mama povedala,že ak neviem byť istú dobu sama so sebou, nebudem šťastná ani s niekým iným. Ukončiť je najlepšie riešenie, keďže on viac rozvíjať váš vzťah nemá potrebu. A vždy je lepšie,ak sú šťastní 4ja,ako nešťastní 2ja.

falbala132
28. jún 2025

nemas hroznu povahu, len ten nespravny vztah z teba vytiahol to najhorsie...

komplikovana
28. jún 2025

najprv sa vyliec az potom si hladaj vztah. Nemusis mat hroznu povahu, ak budes na sebe pracovat. Clovek sa uci cely zivot, dospieva, dozrieva. Ste iba 3 roky "spolu" a takto chces zit po zvysok zivota? Samota nie je zla, daju sa v nej najst aj pozitiva. Spoznaj samu seba, urci si aky by si chcela mat zivot. Vies, ze to nie je fer byt s niekym, len preto, aby si nebola sama. Mozno aj ten druhy citi, ze nie je milovany.

autor
28. jún 2025
@falbala132

nemas hroznu povahu, len ten nespravny vztah z teba vytiahol to najhorsie...

@falbala132 no podla neho mam. Stale pocuvam, aka som panovacna, naladova. Lebo pomenujem veci ako su, uz som panovacna. Lebo mu poviem, ze takto nechcem fungovat dalej, lebo som nestastna, tak som panovacna a musi byt po mojom. Ked uz nevladzem dalej, tak radsej sa rozlucim a zlozim telefon a uz som naladova. Ja by som mohla napisat celu A4 o jeho spravani a negativnych vlastnostiach, zvykoch. Nevytahujem to. Ani tu nepisem vsetko o nom, lebo nechcem, aby sa tu nahodou v tom nasiel a vynadal mi, ze vytahujem nase osobne veci na povrch. Ak by som napisala vsetko ako je... tak by to bolo jasnejsie. Ale nechcem.. na co...

autor
28. jún 2025
@komplikovana

najprv sa vyliec az potom si hladaj vztah. Nemusis mat hroznu povahu, ak budes na sebe pracovat. Clovek sa uci cely zivot, dospieva, dozrieva. Ste iba 3 roky "spolu" a takto chces zit po zvysok zivota? Samota nie je zla, daju sa v nej najst aj pozitiva. Spoznaj samu seba, urci si aky by si chcela mat zivot. Vies, ze to nie je fer byt s niekym, len preto, aby si nebola sama. Mozno aj ten druhy citi, ze nie je milovany.

@komplikovana praveze vie, ze je milovany, ja by som pre neho urobila prve posledne. On pre mna zial nie, aspon to nerobi. A to teraz nejdem vytahovat ako som v zlomovych momentoch bola sama...

enmery
28. jún 2025

Ty vlastne chceš byť s hocijakoýmm človekom, ktorý prejavil záujem, aby si nebola sama. To je začiatok mnohých životných katastrof a stratených rokov. Uf dievča, čakáš na vlak v prístave. Daj sa najprv psychicky dokopy, lebo aj keď sa rozídeš s týmto, vpustiť si do života ďalšieho podobného. Toto nie je vzťah.

majka99999
28. jún 2025

Vies, ze rozchod nemusi byt obojstranny, staci, ze jedna strana povie, stacilo? Preco by ta mal nechal ist, ked ten vztah je nejako prenho vyhodny?. Proste odid sama. Ziadne udobrovanie. Neozyvaj sa, Ked sa ozve, tak napis, ze je koniec. Ked ste sa 3 roky nikam nepohli, predpokladam, ze mas 30, mozno aj viac, mozno sa blizi, na co cakas? Ze pri udobrovacom sexe otehotnies a bud sa ho nezbavis, budes to mat v zivote tazsie alebo si budes vycitat, ze si si dala dieta vziat? Ludia vobec nerozmyslaju dopredu. Chem mat s tym clovekom deti? Chcem, aby boli deti ako on, povahou a vyzorom? Mam v nom oporu alebo cely cas taham len ja? Ci uz psychicky, planovanie spolocneho cesu, penazne? Porozmyslaj, zivot rychlo plynie, buduce leto mozes byt niekde inde.

deti95060810
28. jún 2025

si s nesprávnym mužom. radšej rozvod - rozchod, najmä ak ty si vo vzťahu nespokojná a nie sú tam ani spoločné deti. Nemá ťa tam čo držať.
radšej by som volila samotu....

falbala132
28. jún 2025

ale tak samozrejme, kto by bol pri manipulatovi, ktory vsetko otoci proti tebe studnicou pokoja? ani ja nie... a to nie som od prirody panovacna, ale jeden taky typek zo mna panovacnu urobil. samozrejme ze take boli vsetky jeho ex. ale iba pri nom.

s_o_n_i_k_e
28. jún 2025

nechce sa mi to čítať, ale ak sa hádate nemá to zmysel, zbytočne sa obaja trápiť, každá minca ma dve strany, ale ničite sa vzájomne.

motylik2559
28. jún 2025

Ahoj, ja to vidim takto...v tom pre teba najzranitelnejsom obdobi si sa dala dokopy s clovekom takym akym opisujes...Dala by si sa s nim dokopy aj keby tu rodicia este boli? Lebo z tvojho popisu mi pride, ze tym,ze si si prisla sama si sa s nim dala dokopy...A mam pocit, ze doteraz to tak beries, sama pises, ze nevies ci s nim ostat alebo nie, lebo kebyze ostanes sama tak by si to nezvladla. Ako si potom zvladla tie dni, ked si sa citila pri nom,ze si sama? Nie je dobre zotrvat podla mna s tymto clovekom, mne to pride,ze on velmi dobre vie, po com tuzis uz dlhodobo, a to, aby ste spolu byvali. On sa vyhovara na tvoju povahu, ze preto nie, ale je to naozaj tak? nezakriva tym len to, ze on o nejake spolocne byvanie nema realne zaujem nech by si bola taka ci onaka? On hovori,ze si za to panovacna a ze vsetko, aby bolo po tebe...ale uvedomujes si ako dlho skrz tomu,ze vsetko otaca proti tebe je len a len po jeho?ved on ta tymito manipulaciami zakazdym odzbroji. Nebud s nim🙏 Vyhladaj psychologicku a ona ti pomoze prekonat nielen rozchod ale pomoze ti aj s traumami z minulosti co si v sebe nesies po smrti rodicov. Urob pre seba laskavost, radsej bud sama ako s tym manipulatorskym degesom...daj na prve miesto seba, psychologicku a zacni sa venovat niecomu co ta bavi-kurzy malovania, jazykove kurzy, bike, plavanie, prip.vybehni s kamoskou na kavu ked mas tuto moznost, objednaj sa kadernicke, kozmeticke, kup si nieco pekne na seba a povzbudzuj postupnymi krockami svoju sebauctu a dusevne zdravie♥️ velmi odporucam aj jogu, velmi dobre na uvolnenie mysle a mozes tam stretnut nejaku tvoju buducu kamosku🤗

autor
28. jún 2025
@motylik2559

Ahoj, ja to vidim takto...v tom pre teba najzranitelnejsom obdobi si sa dala dokopy s clovekom takym akym opisujes...Dala by si sa s nim dokopy aj keby tu rodicia este boli? Lebo z tvojho popisu mi pride, ze tym,ze si si prisla sama si sa s nim dala dokopy...A mam pocit, ze doteraz to tak beries, sama pises, ze nevies ci s nim ostat alebo nie, lebo kebyze ostanes sama tak by si to nezvladla. Ako si potom zvladla tie dni, ked si sa citila pri nom,ze si sama? Nie je dobre zotrvat podla mna s tymto clovekom, mne to pride,ze on velmi dobre vie, po com tuzis uz dlhodobo, a to, aby ste spolu byvali. On sa vyhovara na tvoju povahu, ze preto nie, ale je to naozaj tak? nezakriva tym len to, ze on o nejake spolocne byvanie nema realne zaujem nech by si bola taka ci onaka? On hovori,ze si za to panovacna a ze vsetko, aby bolo po tebe...ale uvedomujes si ako dlho skrz tomu,ze vsetko otaca proti tebe je len a len po jeho?ved on ta tymito manipulaciami zakazdym odzbroji. Nebud s nim🙏 Vyhladaj psychologicku a ona ti pomoze prekonat nielen rozchod ale pomoze ti aj s traumami z minulosti co si v sebe nesies po smrti rodicov. Urob pre seba laskavost, radsej bud sama ako s tym manipulatorskym degesom...daj na prve miesto seba, psychologicku a zacni sa venovat niecomu co ta bavi-kurzy malovania, jazykove kurzy, bike, plavanie, prip.vybehni s kamoskou na kavu ked mas tuto moznost, objednaj sa kadernicke, kozmeticke, kup si nieco pekne na seba a povzbudzuj postupnymi krockami svoju sebauctu a dusevne zdravie♥️ velmi odporucam aj jogu, velmi dobre na uvolnenie mysle a mozes tam stretnut nejaku tvoju buducu kamosku🤗

@motylik2559 býva s mamou = nikdy od nej neodíde. Ich vzťah nie je zdravý podľa mňa. Dnes odišiel z domu, boli sme na káve, mali sme vážny rozhovor a rozchádzali sme sa. Ani nie 40 min bol z domu. Už mu zase volala. Hovorím to nemyslíš vážne, že jej teraz zdvihneš, veď jej zavolaj potom, riešime vážne veci. Nie, ja viem čo mi chce povedať, čo mám kúpiť v obchode... a naozaj, my máme vážnu debatu a on jej dvihol a preberali čo treba kúpiť. Pýtam sa ho, veď ste spolu 24/7, teraz si odišiel z domu, to ti nepovedala, čo máš kúpiť? Alebo jej nemôžeš zavolať potom, keď skončíme a pôjde si každý po svojom.. No nie... Stále je to tak. Kdekoľvek sme, volá jej. Sme v obchode, pozerá, čo by sa im hodilo domov. Keď si niečo kúpim ja, už to ukazuje mame, aby sa aj oni kúpili domov. Čiže toto je problém. Pre ktorý ja žiarlim, som náladová, hysterická a nedá sa vraj so mnou vydržať. Zase ja som tá, ktorá je zlá. Lebo ja mám vždy problém. Jeho najdlhší vzťah som ja. Takže tak. No nič, je koniec.

motylik2559
28. jún 2025
@anonym_autor

@motylik2559 býva s mamou = nikdy od nej neodíde. Ich vzťah nie je zdravý podľa mňa. Dnes odišiel z domu, boli sme na káve, mali sme vážny rozhovor a rozchádzali sme sa. Ani nie 40 min bol z domu. Už mu zase volala. Hovorím to nemyslíš vážne, že jej teraz zdvihneš, veď jej zavolaj potom, riešime vážne veci. Nie, ja viem čo mi chce povedať, čo mám kúpiť v obchode... a naozaj, my máme vážnu debatu a on jej dvihol a preberali čo treba kúpiť. Pýtam sa ho, veď ste spolu 24/7, teraz si odišiel z domu, to ti nepovedala, čo máš kúpiť? Alebo jej nemôžeš zavolať potom, keď skončíme a pôjde si každý po svojom.. No nie... Stále je to tak. Kdekoľvek sme, volá jej. Sme v obchode, pozerá, čo by sa im hodilo domov. Keď si niečo kúpim ja, už to ukazuje mame, aby sa aj oni kúpili domov. Čiže toto je problém. Pre ktorý ja žiarlim, som náladová, hysterická a nedá sa vraj so mnou vydržať. Zase ja som tá, ktorá je zlá. Lebo ja mám vždy problém. Jeho najdlhší vzťah som ja. Takže tak. No nič, je koniec.

@autor tak este je aj mamanek🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ no horsieho si si nemohla ani k sebe pritiahnut. Pocuvaj, cim skor sa s nim rozid, lebo budes trpiet ako kon stale viac...a uz teraz je to moc! Naozaj bud radsej sama, ved tento magor ti vycicia cely zivot takto a este tebou aj manipuluje. Keby toto urobil pocas doleziteho rozhovoru so mnou a vedel by,ze mama vola len skrz nakupu co odisiel pred 40min z domu, tak mu ten tel chytim, vypnem a pokracujeme a v horsom pripade chytim tel a smarila do neho so slovami koncime definitivne a isla by som prec a viac by som pre neho neexistovala! dala seba doporiadku tak ako som ti napisala uz predtym. Kvoli comu cakas?? Pozri, tohto magora by mi nebolo luto, kedze tak rad ma telefon kedze mamicka mu dokaze tolko vyvolavat vypisovat, ze by som mu cez sms, ze nakolko sa s tebou neda normalne kvoli mame porozpravat tak touto sms s tebou koncim....a vsade by som ho zablokovala. Ved tento chlap je nechutny pricuc, absolutne nic od teba neberie do uvahy...fakt napis mu to takto, zablokuj a potom konecne chuj pochopi,ze ta nemoze donekonecna manipulovat ako jeho matka jeho...inak v tom su ocividne rovnakí! Rozid sa s nim-toto je moja jasna rada!! ♥️

enmery
28. jún 2025

AUTORKA po tvojich príspevkoch nerieš jeho, ale seba!Potrebuješ v sebe prebrať kopec tráum od smrti rodičov, žiadny kontakt s bratom, pocit samoty pre ktorý sa držíš zubami nechtami človeka, ktorý Ťa nemá rád, nemáte vztah a už vôbec nie zdravý! Nehodíte sa k sebe-to sa stáva aj úplne vyrovnaným ľuďom, že 2 môzu byt fajn ľuďmi, ale automaticky nemusia byt parom! Chápeš?Potom máš nádej si nájsť milujúceho partnera,inak, ako som Ti napísala, budeš do smrti čakať na vlak v prístave a nechápať prečo chodia len samé lode!

autor
28. jún 2025
@enmery

AUTORKA po tvojich príspevkoch nerieš jeho, ale seba!Potrebuješ v sebe prebrať kopec tráum od smrti rodičov, žiadny kontakt s bratom, pocit samoty pre ktorý sa držíš zubami nechtami človeka, ktorý Ťa nemá rád, nemáte vztah a už vôbec nie zdravý! Nehodíte sa k sebe-to sa stáva aj úplne vyrovnaným ľuďom, že 2 môzu byt fajn ľuďmi, ale automaticky nemusia byt parom! Chápeš?Potom máš nádej si nájsť milujúceho partnera,inak, ako som Ti napísala, budeš do smrti čakať na vlak v prístave a nechápať prečo chodia len samé lode!

@enmery rok a pol som chodila ku psychologicke po smrti rodicov. Toto mam spracovane, co sa tyka brata, to nezmenim, inak to nebude, nehnevam sa na neho. Priatel bol vzdy proti tomu, aby som ku psychologicke chodila. Lebo mi radila - co pritom normalne psychologicky neradia - ale ona uz musela, lebo povedala, ze ked nemam mamu, tak mi to povie ona - aby som sa s nim rozisla. Preto ani psychologicka nebola dobra... podla neho..

zuzanita1609
28. jún 2025
@enmery

@enmery ja len že,to bola trefná a vtipná metafora...(nie osobne)...čakať na vlakovej stanici na vláčik a ty vidíš prichádzať a odchádzať iba lode 😆👍.

motylik2559
28. jún 2025

@autor A prave preto,ze ti psychologicka radila rozchod a on bol proti tomu ako aj proti slovam psychologicky je jasne,ze len za to, aby ta mohol manipulovat dalej! Co teda robi ocividne doteraz. Nemas uz dost otvorene oci natolko, aby si to raz a prevzdy defintivne ukoncila?! Este stale mozes mat uplne iny zivot-krajsi zivot, stretnut skutocnu lasku! Tento blb ta nemiluje! Je to manipulator, jemu ide len o svoj prospech, preto od teba nic neberie,chapes? Ked mas samu seba este aspon trosku rada, sprav si tu laskavost pre lepsi zivot! Uz je to len v tvojich rukach-ale sama vidis,ze ti to aj psychologicka povedala a nezaväzne na to, ked si napisala po x dlhom case sem dostavas rady take iste.

sova7
28. jún 2025

Každá žena je náladova. Nech si nájde chlapa a bude spokojný. Keď mu na tebe všetko vadi načo s tebou ešte je? Plus on už vzťah ma aj tu pravú už stretol. Je to jeho mamička. Nelez im do vzťahu nerob zo seba dobrovolne rohozku je to dilino nechaj ho mamičke. Hroznu povahu má on mentálne 4 r ešte ani nemá gule si to priznať a musí všetko zle hodiť na druhého. Toto je tak mega vadny kus že sa až čudujem prečo preboha si sa na neho ulakomila????? Za čo sa trestas?

danica2711
28. jún 2025

toto ozaj nie je vzťah, aký potrebuješ. Vážne chceš byť s človekom, o negatívnych vlastnostiach ktorého vieš popísať A4, ktorý je navyše viazaný na svoju matku, v kuse sa hádate, sex 0 bodov? Pozitíva sú kde? Odíď, toto ti nič pozitívne nedáva

domkakvet
28. jún 2025

Necitala som vsetky komentare, stacilo mi prist potial, ze je mamanek, v zufalej situacii si k sebe pritiahnes iba zufalca. Rozid sa s nim, daj sa do kopy a tak hladaj noveho partnera. Tento vztah treba ukoncit, mamickari patria doma maminke, ty este asi nevies coho su schopni, zenu maju iba na sex, na deti a podobne, ked dosiahnu ciel prejavia sa ze sa nebudes stacit divit.

rozculena
28. jún 2025

prečítala som len nadpis.
To si vážne tak nesamostatná,že potrebuješ,aby ti ženské z MK odobrili,či zostať alebo nie?
Ježiškove husličky😨

luccija
28. jún 2025

Koľko máš rokov?

autor
29. jún 2025
@luccija

Koľko máš rokov?

@luccija prečo je to dôležité?

enmery
29. jún 2025

Nemyslím si, že to máš spracované. Z jednoduchého dôvodu, si v tomto vzťahu a ako dôvod uvadzas, že nechceš byt sama. Takýto vzťah by bol možno "pochopiteľný" po 30 spoločných rokoch. Nie teraz. Všetko od základu je to prehnité a ty asi dufaš, že Ti tu napíšeme zázračnú vetu, vďaka ktorej sa on zmení o 180 stupňov a budete sa ľúbiť. Tak Ti rovno oznamujem, že premrháš život. Ak silou mocou potrebuješ človeka, aby si nebola sama a bojíš sa toho, budeš vždy narazat na rovnaký problém. Svet je plný ľudí, samota nie je zlá, ak nevieš byt sama so sebou, nikto Ti to prázdne miesto nevyplní.

majka99999
29. jún 2025

Neviem, ci su zeny take naivne alebo osprostene z romantickych filmov/knih. On sa zmeni po svadbe, on sa zmeni po dietati... 3 roky tu stracas cas, len aby si nebola sama. 🙄 Napis, kolko mas rokov, kolko on, preco skoncili tvoje vztahy predtym a ako si predstavujes buducnost, s akym muzom.
PS respekt je zaklad lasky, ak ta nerespektuje (nevenuje 100 % pozornost pri vaznom rozhovore), tak ta ani memoze milovat, t.j. si nahrada, kym nepride nieco lepsie, ani on nechce byt sam, resp. mozno aj hlada, ale to ti na nos vesat nemusi. Nieco z toho vztahu musi mat, inac by si ta nenechaval, ak si taka panovacna a bez sexu. To, ze byva s mamou, to sa da pochopit na zaciatku, pomaha, stara sa, na co platit najom... Ale ak sa neposuvate nikam 3 roky, o com to je?

autor
29. jún 2025
@majka99999

Neviem, ci su zeny take naivne alebo osprostene z romantickych filmov/knih. On sa zmeni po svadbe, on sa zmeni po dietati... 3 roky tu stracas cas, len aby si nebola sama. 🙄 Napis, kolko mas rokov, kolko on, preco skoncili tvoje vztahy predtym a ako si predstavujes buducnost, s akym muzom.
PS respekt je zaklad lasky, ak ta nerespektuje (nevenuje 100 % pozornost pri vaznom rozhovore), tak ta ani memoze milovat, t.j. si nahrada, kym nepride nieco lepsie, ani on nechce byt sam, resp. mozno aj hlada, ale to ti na nos vesat nemusi. Nieco z toho vztahu musi mat, inac by si ta nenechaval, ak si taka panovacna a bez sexu. To, ze byva s mamou, to sa da pochopit na zaciatku, pomaha, stara sa, na co platit najom... Ale ak sa neposuvate nikam 3 roky, o com to je?

@majka99999 ja mám 45 a on má 50. Budúcnosť si nepredstavujem nejakú špecificky. Chcem ako tak byť zdravá, mať kde bývať, čo jesť, s kým tráviť čas, a mať niekoho, kto ma bude milovať a budem pre neho na prvom mieste. Kam by si sa chcela v mojom veku posúvať?

Strana
z2