Mám zverejniť pravdu o ex-priateľovi verejne?
Ahojte baby mám otázku moj už ex priateľ trpel narcistickou a bipolarnou poruchou a zažívala som si od neho domáce násilie a podľa mňa aj psychické tyranie kvôli tomu to aj skončilo. Posledná správa od neho bolo aj vyhrážanie že ma zabije. No a ja som už s tým zmierena že ho nezmením a pre svoje vlastne dobro nemôžem v tomto pokračovať ale on teraz bude vystupovať v jednej súťaži keďže je hudobník a neviem či by nebolo dobre verejne dať o ňom vedieť to že aký je to typ človeka keďže takto neublizil iba mne uhodil aj svoje iné bývalé alebo mám kašlať už úplne na neho a nič neriešiť
@jankatralalajka neries
@jankatralalajka a co si tym pomozes ze ho budes verejne spinit? na co? ak ti ublizuje, podat trestne oznamenie a dufat, ze tento clovek sa ti nebude vracat do zivota ako bumerang
Čo tým chceš dosiahnuť?
@jankatralalajka Chces byt v mediach? Ak nie, tak nechapem vobec, preco by si to robila...
Kašli na neho a nič nezverejňuj.
Neviem na čo by to bolo dobré..
Ak to chceš silne rieist, tak určite bojová porada s právnikom.
Lebo ak sama tak to bude pruser
@luccija
@januska12323
@oceanahory
@maca1984
@pribinak okej nebudem to teda riešiť lebo aj som si myslela že tým začne len zbytočný kolotoč a on to aj tak nikdy neprizná a ešte je to všetko schopný otočiť na mňa. Len nepáči sa mi to že on je zvyknutý sa takto správať k ženám lebo nikdy za to nenesie žiadne následky. Proste drží sa ženy dokym to dovolí a keď to žena konečne vzdá tak preskočí na inú.🤷♀️
Tak verejne dat vediet...hm a si potom pripavena aj na to, ze verejne sa aj ospravedlnit ak prehrajes sud, ak by ta zazalovat a na vlastne naklady zaplatit taky clanok napriklad? Znie to ako plan na pomstu, ale treba aj to povestne B domylsiet ak by si povedala aj to A. Verejne - cez nejaky casopis alebo portal, ver ze oni sa z toho vyzuju a ty ostanes v srackach doslova a dopismena.
@jankatralalajka pozri keď si chcela riešiť mala si ho udať za týranie spolu s dôkazmi od lekárov, teraz by to bolo slovo proti slovu.
@januska12323 ja by som aj to riešila len modriny od neho by ľahko otočil na to že to neni od neho keďže nikdy ma neudrel presne z tohoto dôvodu do tvare, komplikovaná situácia
a ked je nejaky hudobnik tak ma aj nejake video? No daj nech ho vidime na youtube alebo instagrame toho hrdinu
Ak chceš,aby Ti išlo o život a mať ho zase v živote a báť sa aj vyniesť smeti. Prosím. Ak si to doteraz neriešila cez TO, buď rada, že už sa zameral na inú obeť.
@jankatralalajka prepac... do medii ano, na TO nie? to je zvlastny pristup... o co ti ide? nech vedia to vsetci, alebo nech je potrestany za nekale chovanie?
A kto to je? Veď nám povedz, tu môžeš.
Autorka, ulav si tu na MK a verejne to nerieš.
Nie si s tym zmierena, keby si bola neriesis to viac a ani nerozmyslas nad tym ani nezalozis tu diskusiu... Ako niekto kto tiez zil s niekym takym tiez narcis a bipolarna porucha a nasilie ti odporucam zajst k psychologovi urcite to zanechalo na tebe stopy a tam ti pomoze naozaj sa s tym zmierit.
@jankatralalajka nič tym nedosiahnes
Bud rada ze mas pokoj
Mna by zaujimalo o koho ide
@jankatralalajka ak si chcela veci riesit, mala si to riesit hned ako ta fyzicky napadol. Teraz uz len bd rada, ze mas od neho pokoj. Mozno raz narazi na taku, co sa nenecha otlkat a trest ho neminie. Kym bde stretavat take ako ty, tak bude v tom pokracovat.
@jankatralalajka urcite nic nezverejnuj.
@jankatralalajka
pokial by sa nalepiť na moju sestru, poviem jej to, ale o super kamosku. Ale ty si nebola schopná pomôcť sebe a teraz sa chceš hrať na matku Terezu a zachraňovať ine zeny? Sa preber.
Chces sa kúpať naďalej v tých 💩?
Tak nech sa páči, pekne verejne ho potop. A zozen si hneď bodygarda 24/7 😉. Tu dg ma oficiálne alebo pidla teba?
šak daj, v akej šúťaži, my si už domyslíme, to bude konšpirácii
@jankatralalajka správy v ktorých sa ti vyhráža smrtou si odkladaj. Ak by ťa sledoval alebo sa ti ďalej vyhrážal chod s tým na políciu ale neviem či to bude mať efekt. Ak ma chlap poruchu osobnosti a dá ti pokoj a ostane to pri tej jednej vyhrazke radšej ho úplne zablokuj ignoruj nerieš a neryp do toho. Jeho pomsta by mohla byť nepríjemná. Ak by ťa ohrozoval bran sa ale ak nie daj tomu pokoj a buď rada že si celkom dobre dopadla
@jankatralalajka aby si este neriesila seba, ze ti naozaj nieco spravi po tom vystupe. Vymaz ho, su to chori ludia, namotavaci, ktori by si nikdy nic nespravili, lebo tak miluju samich seba, ze taka laska este neexistovala k druhemu

@jankatralalajka neriešiť