Mama zasahuje do nášho vzťahu
Ahojte,idem si pre váš pohľad,rado? Možno sa len vyrozprávať,s mojim mužom som 5r odzaciatku ho moji rodičia majú veľmi radi,blabla,naša dcéra ma rok,ale odkedy sa narodila je to katastrofa,nič iné nepočúvam od rodičov iba ako môžem byt rada že ho mám,žiaden muž by mi takto nepomahal a podobne,ja som za to mužovi strašne vďačná lebo k nej vstáva,hra,kŕmi,ozaj sa jej venuje.teraz naposledy mi už ale buchli nervy keď mi mama povedala(cestovali sme na výlet)že môžem byt rada aký muž je,môj otec že no mala by som si ho viac vážiť,predtým že no konečne mu vôbec niečo varím (áno varím len nevesam to mojej matke na nos) tvária sa školený len sedím na zadku a nič nerob,žeby som si ho mala vážiť lebo nás odviezol do česká,ale to že ja som ju tam vlacila po múzeum,kŕmila,zostávala,keď plakala tušila to nič,už som ich viac krát upozorňovala že takéto správanie a zhadzovanie mojej osoby sa mi nepáči,vždy dal to je len sranda,teraz som už vybuchla a položila telefón so slovami že mi je doplacu vo hovoria,a keď bude chcieť vidieť malú nech zavolá,s mužom sme sa kvôli tomuto tiež už hádali lebo aj on im povedal že mu niekde príjemne keď takto sa ku mne správajú,odvtedy sa mi neozvali,na jednu stranu mám výčitky ale na druhu ja neviem či som vztahovacna alebo čo ,tak ma zaujíma ďalší pohľad na vec ako zo vidíte,a či to je normálne správanie.
To je teda dlhá veta.
A manžel má tiež pocit, že si ho nevážiš? Čo jej na to povie? Je možné, že tvoj otec sa takto nesprával a mama je z toho v "šoku", že taký chlap existuje?
No prepac ale zislo by sa keby si si to po sebe precitala lebo cita sa to hrozne. Preco zo seba robis obet. Mas usta tak ich otvor. Normalne na rovinu mame povedz : Pozri mami je to moj muz. Ja viem, co mam doma a nemusis mi stale pripomienkovat ako si ho vazit alebo nie. Nedavaj mi stale najavo, ze nie som pre neho dostatocna. Ja sa o to dieta staram rovnako ako on a kedze som s nou doma tak viac a je to tak v poriadku. My to mame doma vyriesene tak sa prosim ta zdrz tychto komentarov lebo zbytocne vytvaras peklo medzi nami dvoma (medzi tebou a nou). Bodka. Ked znova zacne, ze je skvely a mala by si si ho vazit tak sa jej len spytaj aky ma problem ? Ci jej vadi ako ta vychovala lebo ona bola ta, co ta vychovavala. Prosim ta si dospela zena zodpovedna za vlastne dieta tak prestan plakat a otvor si usta. Nemusis hucat ale normalne jej odpovedz. Tvoj muz nemoze za to, ze tvoja matka ma poznamky. Jeho do toho netahaj. Mala by som dalsiu odpoved pre tvoju mamu ak zacne chvalit do nebies mojho muza :ak je ti taky idealny tak si ho nechaj. Uvidis- prestane s tym.
naozaj neviem prečo ťa to rozčuľuje? no, mama rýpe - a čo. nie si mužovi vďačná? ak si, načo si to berieš vôbec k srdcu také kecy ...
a už vonkoncom sa kvôli tomu nehádaj s mužom ... proste mamu si medzi vás nedaj miešať ...
@biba_18 vies preco? Pretoze je to totalne nedocenenie a velebenie druheho za nic. Tak je nasa spolocnost nastavena. Ked zena utrie dietatu zadok tak to ma byt to je samozrejmost. Ked to urobi chlap tak oooo slava aky si uzasny. Je to nefer zvlast od vlastnej mamy a aj my matky potrebujeme niekedy pocut uznanie.
akoby si o mojej mame pisala .. s tym ze ja mam priatela a nieje malej otec .. ale vzdy to iste dookola... ja sa len usmejem a zmenim temu a ked uz je toho moc tak jej odvrknem nech si ona vazi toho jej a mojho necha na mna ..keby bol nestastny tak uz s nami nieje ... a tym sa uz viac na temu nebavim..nastastie jej dopne vzdy pri odvrknuti ze to uzprehana a stichne .. a ked nie poviem na rovinu ak neprestane o nom hovorit tak zlozim ...
Mama asi porovnava s tvojim otcom, co asi ani prstom nepohol, tak preto je ten tvoj taky uzasny. Odporuc jej nech nezavidi a trula, co si zobrala si mala vychovat alebo sa ho zbavit … naco do toho zatahujes muza, jeho vychovala ina zena a vyrastal v inej rodine, tak je iny.
@biba_18 vies preco? Pretoze je to totalne nedocenenie a velebenie druheho za nic. Tak je nasa spolocnost nastavena. Ked zena utrie dietatu zadok tak to ma byt to je samozrejmost. Ked to urobi chlap tak oooo slava aky si uzasny. Je to nefer zvlast od vlastnej mamy a aj my matky potrebujeme niekedy pocut uznanie.
@really8 ďakujem za pekný komentár,presne tak a presne preto ma to štve,a hlavne od vlastnej matky,ja nepotrebujem chváli a neviem čo,ale proste mi príde urážajúce keď sa ide posrat z toho keď niečo spraví môj muž a u ženy je to bráne ako samozrejmosť,lebo je to matka
Mama asi porovnava s tvojim otcom, co asi ani prstom nepohol, tak preto je ten tvoj taky uzasny. Odporuc jej nech nezavidi a trula, co si zobrala si mala vychovat alebo sa ho zbavit … naco do toho zatahujes muza, jeho vychovala ina zena a vyrastal v inej rodine, tak je iny.
@anonym_7dd04e no to iste my povedal muž že asi ho porovnáva s otcom ,a je na tom niečo pravd,aj môj otec pár krát zo srandy povedal že muž mi až moc pomaha a musí sa s ním porozprávať nech to nerobi
@veraaq Autorka z celej tej siahodlhej vety som nenasla to, ze preco si sa pohadala s muzom kvoli tomu? Lebo ved muz nemoze za dristy tvojej mami a sam si ta obhajil,ze sa k tebe nechovaju fer. Tak nerozumiem preco si nalozila jemu?🤔🙈
Poznáš bodky, čiarky, text deliť na vety ? Strašne ťažko sa číta táto zmes slov. Podstate sme asi porozumeli, ale tu naozaj môže dôjsť k omylu, a zlým radám
@veraaq pocuvas to len ty alebo to hucia aj do tvojho muza? Ak len ty, tak bud budes tie hluposti preskakovat alebo sa razne ohradis a budes sa dookola ohradzoat snad nieked pohopia. Alebo sa im zacnes vyhybat Ak toto trepu aj pred muzom mal by aj on otvorit usta, vyjadrit sa k tomu a utat tieto hluposti. Jedine, ze by s nimi suhlasil... Ale to uz je ina situacia
@really8 ďakujem za pekný komentár,presne tak a presne preto ma to štve,a hlavne od vlastnej matky,ja nepotrebujem chváli a neviem čo,ale proste mi príde urážajúce keď sa ide posrat z toho keď niečo spraví môj muž a u ženy je to bráne ako samozrejmosť,lebo je to matka
@veraaq moja mama ma totálne zhadzovala ako matku, neustále komentovanie kritika a výsmech výchovy. Pridala sa k nej aj sestra s otcom. Uz to bude skoro rok co som jej nevolala s detmi a riadne som zosrkala kontakt. Je mi podstatne lepsie a uz to najbližšie nenechám zájsť tak daleko

naozaj neviem prečo ťa to rozčuľuje? no, mama rýpe - a čo. nie si mužovi vďačná? ak si, načo si to berieš vôbec k srdcu také kecy ...
a už vonkoncom sa kvôli tomu nehádaj s mužom ... proste mamu si medzi vás nedaj miešať ...