icon

Máme hovoriť o minulosti s kamarátkou?

24. feb 2024

Kamoska má dnes zoznámila s jej novým frajerom a ja ho poznám … mali sme spolu niečo, jednorazové. Teraz dilema, povedať jej to, alebo sa s ním dohodnúť že si to vezmeme do hrobu. Ale zas to môže niekedy v budúcnosti vytiahnuť, keď sa náhodou rozídu… a pridem o kamosku. Na kamoske mi zalezi, momentálne sa nám cesty nejak priplietli, že sme v bližšom kontakte, poznáme sa odmalička, ale mali sme nejakú odmlku pocas výšky a tak(ja som studovala v ba ona ke)
Čo robiť… ja som sa dnes tvarila, že ho vidím prvy krat, akože popravde prisaham predtým som o ňom vedela len že študuje na technickej, proste známosť z mlynskej doliny, ani číslo sme si nevymenili ani fb, takze rozhovor bol úplne nenúteny a snažila som sa byt prirodzená aj mi preslo hlavou, že si Má možno ani nepamata, ale bohužiaľ prvá otázka, nevideli ame sa už niekedy? A ja ze fuu, ja tu v BA poznám strašne veľa ľudí, môže byt😩 hanba na 100rokov
Ale tak ja si ho oamatam veľmi dobre, bol to môj prvy a posledný jednorazový sex, ktorý som v mojom živote zažila a rovno sa dá dokopy s mojou kamoskou… mám 30. Takze mohlo to byt tak 5-6rokov dozadu
Bol tam aj môj muž, a aj si sadli, mali furt o čom… už je naplánované kino na budúci vikend… veď mi aj napadlo, že keby to povedal, tak mu poviem, že som to nebola ja 😁

Strana
z2
babulkomale
25. feb 2024

@janulka1802 boze v akej "veci klamali"? Ved ju nepodviedol s nou teraz 🤦 ako ja byvam vzdy za pravdu, ale tu je absolutne zbytocne mutit vodu.
To ako ked ides do mesta kde si dlho zila a stretnes niekoho s kym si chodila, hned ho manzelovi predstavujes a hovoris, kto to je a co si s nim mala? Absurdne.

janulka1802
25. feb 2024

@babulkomale ja nemám koho manželovi predstavovať. Môjho ex pozná a nemám žiadny zoznam bývalých milencov, frajerov. Nemám, čo skrývať. Tváriť sa, že sa s niekým nepoznám, keď som s ním spala je čo? Pre mňa je to klamstvo. Nemusíš so mnou súhlasiť.

pochod
25. feb 2024

Nechaj si to kľudne pre seba aj tak to praskne a som zvedavý co povie tvoj muz ked zisti, ze jeho nový kamoš ti dal jednorazovú lásku a ty si sa mu s tým nepochvalila 😁

fido69
25. feb 2024

Pokiaľ ten muž miluje svoju frajerku, tak nič nepraskne. Možno aj on sám ma z tejto témy strach a je si plne vedomý dôsledkov. Toto nie je dobrá téma pre nikoho.
Čo sa stalo na Mlynoch, to nech aj ostane na Mlynoch... 😉

beronsche
25. feb 2024

@janulka1802 a naco by ti bola takato informacia?
Co bolo bolo, teraz je teraz..

pochod
25. feb 2024

@fido69 preco si si ista,ze je aj ten typek taky "milosrdny"klamar ako poradkyne z konika a aj autorka?je jasne,ze ju spoznal no evidentne nemal chut oznamovat pred jej muzom a kamoskou,ze mu jednorazovo dala "lasku"..no je velmi mozne,ze sa s tym svojej priatelke casom pochvali a potom bude zalezat uz na autorke ako dobre vie klamat ked bude podavat vysvetlenie vsetkym xD

beronsche
25. feb 2024

Autorka - nechapem, ake problemy by to mohlo narobit u vas doma. Ved to bolo predtym, ako si sa s muzom dala dokopy..
Tiez tvoja uvaha o obratenom garde..
Ved o nic nejde, stalo sa a uz vtedy to nic neznamenalo.
Preco by to malo nieco znamenat teraz?

solange7
25. feb 2024

Nemyslim si, ze by novy partner tvojej kamosky ju samu presviedcal o tom, ze s tebou na 100% spal. To nieje uplne vhodna tema do noveho vztahu. A tiez pochybujem, ze by to s nadsenim povedal tvojmu muzovi. Takze ja som tiez za zatlkanie. Nepamatas si ho. Ani keby sa ta neskor na to pytal.

mira0611
25. feb 2024

Ahoj autorka, ja si myslim pre Vas oboch to bola jednorazovka, kde to aj skoncilo.
Ak by mi kamaratka povedala, ze mala jednorazovku s mojim chlapom, tak asi by som bola ziarliva. A keby sa napr.on zasmial na jej vtipe...tak by som to asi prereagovala...brala by som, ze mozno teraz flirtuju...nechaj to tak. To je minulost. Nikomu tym neublizite.

janulka1802
25. feb 2024

@beronsche my s manželom v tejto oblasti máme čistý stôl. Vieme o počte sexuálnych partnerov. Máme to tak a nám to vyhovuje. To je všetko. Nič viac, nič menej. Ako to majú iní, je mi jedno. Ľudia sú rôzni. Nedá sa vyhovieť všetkým. 😉

autor
25. feb 2024

@beronsche cela pointa je o tom, že sa budeme stretávať častejšie, s kamoskou mám super vzťah už dlhšiu dobu. Keby sa nestretávame a len s zastavíme na ulici tak mám p celu tuto problematiku

walentina7
Odpoveď bola odstránená
beronsche
26. feb 2024

Tomu rozumiem..
Ja sa ale zamyslam sa, ze preco by to vadilo tvojmu muzovi, keby zistil a tebe opacne garde (kamoska, tvoj muz, davno pradavno...)
Uz sa opakujem, ale neznamenalo to nic vtedy, preco to nieco znamena teraz?

fido69
26. feb 2024

@beronsche 5 rokov vôbec nie je dávno pradávno. To je len nedávno. Zbytočne zasievať pochybnosti a podozrenia a nechtiac priviesť do krízy dva vzťahy.
Každý bude o tom čo sa stalo (a ako sa to stalo) premýšľať. Zaseje sa zrnko pochybností, ktoré vyklíči v každom z partnerov. Pochybnosti sa budú zväčšovať až prerastú do krízy. Treba to uťať hneď na začiatku a nič zbytočne nezasievať.

diaszoky
26. feb 2024

Neverim, ze si nepameta te ta nakladal 😂co je Rosenbeg. ? V kazdom pripade sa to ona raz dozvie noeje fer jej to tajit

Strana
z2