icon

Mamin prístup a komplikácie s predajom veci

5. dec 2023

Ahojte baby, budem písať v hadankach, mám tu rodinu,tak aby z toho nebolo niečo 🙄z toho opisu si aj tak domyslite viaceré ..neviem čo robiť, čo si myslieť, moja mama potrebuje novú vec, ide predat tú starú, môj muž všetko vybavil , inzeráty, kupcu, bol s tým kupcom kvôli obhliadke, telefonáty, proste mama nemusela ani prstom pohnúť..keďže v byte prerábala izby, nemá na zálohu , požičiame jej (je to v poriadku aj ona nám pomohla) ..ale...mala ísť pre tu novú vec sa dohodnúť ..aby teda všetko potrebné zistila , nakoľko to potrebujeme dosť rýchlo , kupec čaká ..a štve ma že ona nešla, proste ani nezavolala ,total laxný prístup..a bola doma, nič nemala , veď som s ňou v kontakte..muž sa ma pýta ,či už to bola vybaviť , hovorím nie..tak len zdvihne obočie , nakoľko kto vie aké sú s tým starosti , tak pochopí že ho to štve , tá vec je v podstate predaná ,a čaká sa len na ňu..
A nie nenutime ju, ona chcela , aj bola šťastná že sa to takto vybavilo..a nerozmyslela si to , ale má depku moja sestra nepustila na oslavu môjho syna svoje deti .. nebavíme sa ,len deti sme pozvali

..

autor
5. dec 2023

A trošku ma hnevá to , že ono už je všetko vybavené , vraj má toho veľa ale veď aj my máme toho až nad hlavu , malé deti ,domácnosť , zvieratá , prácu každý 2..a ešte toto riešiť ...cítim sa blbo aj kvôli môjmu mužovi ..fakt sa maximálne snaží

syslik81
5. dec 2023

tak chodte po tu vec zaneste ju kupujucemua hold nech si uz mama kupi potom co chce.. alebo dat kupujucemu kontakt na mamu a nech sa oni dohodnu bez vas

martinmmartin
5. dec 2023

no ked to tu cita tvoja rodina tak to hadanka dlho nebude.....ale na vianoce sa zabavite

ivangeline
5. dec 2023

Pomoct s tym,s cim chce pomoct a dalej to vypustit z hlavy. Neprisla. Hold smola. Dajte na nu cislo dotycnemu a koniec. :D Co sa tolko zamotavate a omotavate okolo nej?

autor
5. dec 2023

@syslik81 ona ju potrebuje pokiaľ nebude mať novú..on nám vyšiel v ústrety, kupujuce, že počká kým nebude mať novú, ale tiež nebude čakať 3 mesiace

syslik81
5. dec 2023

a uprimne -pozvat deti a sestru nie len preto,ze dospely su nafukany urazenci co sa nevedia spolu bavit? byt sestrou ani ja deti nepustim a vy. sa ti na hlavu..chudak mama sa musi za vas riadne hanbit

barbora0308
5. dec 2023

@martinmmartin tiez ma to napadlo 🫣

autor
5. dec 2023

@syslik81 počkaj tam nevieš o čo ide,to je iná kapitola .ona má vylúčila zo života ,aj moje deti ...

autor
5. dec 2023

@syslik81 ona nepoznala ani mojich chlapcov na oslavu

januska12323
5. dec 2023

Vybavili ste čo sa dalo teraz nech si to rieši mama s kupcom. Takéto vybavovačky cez tretiu osobu nikdy nedopadnú dobre.

tykat
5. dec 2023

Najhorsie vybavovacky su s rodinou, tam cim viac sa snazis tym horsie to dopadne. Dohodla by som sa s nou, nalozila ju do auta, odviezla k "tej veci co si ma vybrat", pockala kym si nevyberie, doviezla nazad. A uz len pockala kym nova vec pride a poprosila kupca nech este pocka. Ved sa to hadam teraz nezasekne na tom ze mama ma depku ze ty si dohadana so sestrou?

autor
5. dec 2023

@tykat
Ale ja som dohadana so sestrou už dávno ,ona ma nechce v živote odkázala mi , lebo ja mám lepší život🙄..ona podnájom , ja dom..ja normálneho muža, ona bývalého (?) gemblera..atď proste tam je veľa toho ..ja som sa s ňou ani len nepohadala , ona sa pohádala s mamou, a ja som sa už len zviezla na tej vlne ,bez toho aby som niečo povedala🤷..
Odpísala aj mna ,muža a aj deti ..ale jej deti som pozvala na oslavu,predsa len malé deti , nepustí ich ,tak čo sa mám rozkrajat? Mama ma z toho depku , lebo že ona nemá rozum aby aspoň tie deti od rodiny netrhala..

autor
5. dec 2023

@tykat ona už nemala do čoho kopať tak začala kopať do mňa , lebo už nemala do koho 🤷 už pre rodičov to nebolo za tie roky zaujímavé ,tak začala do mňa ..

mirkita
5. dec 2023

nechcem Ti zle len nechapem aku radu tu cakas. Do vasich rodinnych veci nevidime, co ma oslava spolocna s tym ci mama ide alebo nejde predat ci kupit nejaku vec a bud to potrebuje alebo nie. Mas problem sa s nou normalne na rovinu porozpravat a vysvetlit jej ako to je dohodnute a kolko to bolo usilia ?

autor
5. dec 2023

@mirkita nie ona vie..koľko to bolo úsilia keďže sme všetko s ňou preberali , ona má 50 rokov , nie je to žiadna senilna dáma vo vysokom veku..to má spoločné , ale tak to by si ju musela poznať , ona má takú povahu ,že niečo nejde podľa plánu ,tak hneď sa jej rúti svet, a teraz sestra nedá deti , tak ona je úplne bez nálady, všetko ide bokom, rozpráva aký má ťažký život..pritom má veľmi veľmi dobrý život, oproti niektorým ostatným ženám ..

domkakvet
7. dec 2023

Urcite do toho tvoju mamu netlac, uz ste urobili co sa dalo.