Manipulácia mužov šarmom
Priživovať sa na mužoch s noblesou.
Dokazali by ste zit sposobom, ze nepracujete, pripadne mate iba na zakladne potreby, ako byvanie a stravu a vsetko ostatne si zaobstarate svojim sarmom? Trebars chcete na uzsanu veceru, tak si dopredu nieco dohodnete, chlapa tak dokonale zmanipulujete, ze vlastne on je stastny, ze vas tam moze pozvat a zaplatit. Alebo chcete na dovolenku, Tak ponuknete svoju krasu a neznost s tym, ze pozvanie pride samo? Chcete nadherny kozuch, tak pozvete niekoho kto bude smiet byt prvy co vam ho v prezliekacej kabinke moze nasadit na krasne telo a opantany ho zaplati s tym, ze je stastny, ako vas potesil? Nemyslim take tie zeny ktore tahaju z ludi peniaze, alebo ich dostavaju za sex. Myslim jemnu, ci velmi rafinovanu manipulaciu, kde zena vsetko dosiahne vlastne svojim sarmom a krasou. Ja taku poznam a poviem vam, je to obdivuhodne a velmi posobive ako to robi. A pritom je to stale krehka, jemna, nezna osobka.
Si na zlom portali...skus niekde inde....
Si na zlom portali...skus niekde inde....
@anonym_5df613 v zmysle ze tu sa ziadna k tomu neprizna?
Slapka
@anonym_autor pochybujem, ze sa ti niekto verejne prizna. Ja osobne by som to takto robit nemohla, hnusia sa mi take zeny a nechapem, ako mozu byt tak stastne, ze v zivote nic nedokazu iba sa prizivuju pri nejakom chlapovi alebo pri nejakych chlapoch
Vola sa to zlatokopka a nie, toto ma vôbec neberie. Radšej budem čistú vodu pit a suchý chleba zut.
Zije tak vela zien, niektore to dokonca dotiahnu do manzelstva... po case, ked vyprcha krasa a osial si uvedomia, ze su v zlatej klietke a s partnerom si nemaju co povedat.. prijdu po rokoch takehoto zivota nevery, sklamanie, depresie... ale tak na insta to stale vyzera dobre 😅 Nech si kazdy zije, ako uzna za vhodne...
Zije tak vela zien, niektore to dokonca dotiahnu do manzelstva... po case, ked vyprcha krasa a osial si uvedomia, ze su v zlatej klietke a s partnerom si nemaju co povedat.. prijdu po rokoch takehoto zivota nevery, sklamanie, depresie... ale tak na insta to stale vyzera dobre 😅 Nech si kazdy zije, ako uzna za vhodne...
@ericka204
@anjelicek26 je mi jasne ze takych je velmi vela, Aj tu na fore, Len ci by to niektora dokazala tak ze vlastne nikdy nikto ju tou zlatokopkou nenazve , lebo pre kazdeho bola prinosom aj ona.
@anonym_autor volá sa to vychcanosť, zneužívanie a toľko tu omieľané manipulátorstvo. Noblesa to nijako neospravedlňuje.
@anonym_autor neboj sa, každý o nej vie že je kurva, aj ti chlapi. Len ty si nejak mimo 🤭
Funguje to ina do urciteho bodu. Neskor u kazdej zeny s vekom nastane bod kedy bude najdolezitejsia informacia ze aky velky vozik este dokaze pohldne utiahnut
@anonym_autor poznám a je to moja kamarátka už 20 r.Dokaze využiť všetko a všetkých aj mňa😂má taký zvláštny šarm, že vie zmanipulovať aj ex muža.Aj nového partnera, šéfa každého.Vzdy jej všetko vyšlo čo si zaumienila.Teraz je chorá písala si s exom a ešte jej priniesol navarené.Spravi zo seba obeť a mužov má na kolenach.Nie sú to len typické zlatokopky.
@anonym_autor poznám a je to moja kamarátka už 20 r.Dokaze využiť všetko a všetkých aj mňa😂má taký zvláštny šarm, že vie zmanipulovať aj ex muža.Aj nového partnera, šéfa každého.Vzdy jej všetko vyšlo čo si zaumienila.Teraz je chorá písala si s exom a ešte jej priniesol navarené.Spravi zo seba obeť a mužov má na kolenach.Nie sú to len typické zlatokopky.
@anonym_277402 Ano, presne tento typ zien mam na mysli 🙂.
@anonym_autor je to kurva, ci jej das peniaze alebo ine ako povedal raz jedene chalan co som ho poznal =) aj vecera su peniaze aj kino, kurva je len uprimna ked si vypyta peniaze
@anjelicek26 sklamanie ma muz ci zena?
@anonym_autor je to kurva, ci jej das peniaze alebo ine ako povedal raz jedene chalan co som ho poznal =) aj vecera su peniaze aj kino, kurva je len uprimna ked si vypyta peniaze
@brontofuz to by potom bola kazda co ide na rande a nezaplati polku vecere. tak si to myslel?
obdivovať ženu, ktorá sama v živote nič nedokázala, len ťahať z mužov peniaze (jedno, akým spôsobom a jedno, či s noblesou alebo bez) je úbohé
@anonym_autor
Thajky to posunuli na uplne inu uroven na letisku predavali knihu anglickeho pravnika, ako som si zobral za zenu Thajsku dedinu.
obdivovať ženu, ktorá sama v živote nič nedokázala, len ťahať z mužov peniaze (jedno, akým spôsobom a jedno, či s noblesou alebo bez) je úbohé
@danica2711 a ako dnes ziju statisice zien? preco po rozvode pytaju vyzivne od cloveka s ktorym byt nechcu? nieje to ubohe?
@danica2711 a ako dnes ziju statisice zien? preco po rozvode pytaju vyzivne od cloveka s ktorym byt nechcu? nieje to ubohe?
@anonym_autor vyzivne je pre deti, co je na tom ubohe. Po rozvode otcovi nezmiznu vyzivovacie povinnosti na deti.
@anonym_autor vyzivne je pre deti, co je na tom ubohe. Po rozvode otcovi nezmiznu vyzivovacie povinnosti na deti.
@negymama mam ti najst stovky diskusii kde sa pise" mam 2 deti " Mam tri deti" .. chapes? je tam napisane mam. tak preco by mal na ne muz platit ak su podla nej jej? Preco nepisu." mame s exmanzelom dve deti ale sme sa rozviedli"? hm?.... ja mam auto tak do neho kupujem benzin, ja mam psa, tak mu kupujem jest. ja mam dom, tak ho platim.
Je to vpoho, akurat teda z coho bude zit ked dosiahne "kriticky" vek... lebo v takomto "povolani" si v dochodku rychlejsie ako hokejista alebo baletka...
A co ti chlapi, tym neni kokotno, ked tie o generacie mladsie zeny z uplnej inej ligy s nimi su len pre prachy? Nechapem ten narativ, ked sa v tych pribehoch zo zien robia slapky. A chlap dokazal zarobit, ale nedokaze si najst normalne zenu, tK je co?
Šikovné ženy
@anonym_autor trepeš hlúposti. Je normálne žiadať po rozvode výživné na deti od ich otca, sú to aj jeho deti (neodbavuj sa na formulácii, isteže žena povie "mám deti", keď jej boli súdom určené do opatery). Je úbohé požadovať od chlapov peniaze za svoje "služby", pretože sa im nechce pracovať
@negymama mam ti najst stovky diskusii kde sa pise" mam 2 deti " Mam tri deti" .. chapes? je tam napisane mam. tak preco by mal na ne muz platit ak su podla nej jej? Preco nepisu." mame s exmanzelom dve deti ale sme sa rozviedli"? hm?.... ja mam auto tak do neho kupujem benzin, ja mam psa, tak mu kupujem jest. ja mam dom, tak ho platim.
@anonym_autor ďakujem za vysvetlene.
Aj my Máme s mužom nohavice. On ich nosí a ja zehlim.
Mmch súd., ktorý rozhoduje o vyzivnom nezaujíma gramatika mam/mame... Ale Jedine rodný list, kde je uvedený otec dietata
Kapisto?
Ja mam muza, co hy mi toto doprial bez problemu. A vobec ho nemusim manipulovat.
jasne, preto vstávam každý deň o piatej, lebo sa nechám mužom vydržiavať 😒
@anonym_277402 tiež som mala takú kamošku - nakoniec ostala sama 😒
autor ujasni si, o com je vlastne tema?
chces sa chvalit ci stazovat- na zeny, milenky, charmantne krasavice, ktore ocakavaju od muza vecere, kozuchy a dovolenky a vedia ho opantnat, aby to vsetko platil.
alebo sa bavime, o matkach deti, ktore po rozvode ziadaju opravnene vyzivne na deti?
Tej matke nejde o ziaden "sarm" a kozuch ...ale o zabezpecenie starostlivosti o dieta. vacsina zien na slovensku po rozvode taha kratsi koniec. Maloktora si zvysi fin. standart.
a starostlivost o deti nie su len peniaze...ale stoji to aj cas, a namahu, ktoru ten kto ich v starostlivosti nema - moze minat ci pouzit inde.
ak tieto veci su dost relativne...su prachaci, co chcu platit dovolenku aj kozuchy /ja som nemala takeho nikdy, ale budiz/ aj bez nejakej manipulacie, niekedy nestranny pozorovatzel nevie, kto tu je lovec a kto korist.
a su pary ktore sa maju jednoducho radi, aj napriek majetkovej nerovnosti a jednoducho vsetok majetok spolu zdielaju a je to ich rozhodnutie.
Proste taky je zivot..su vychcane zeny , vychcani muzi, obe pohlavia vedia zneuzit svoj sarm aj manipulaciu, zeny aj muzi, staci pozriet relacie ako tinder svindler, kde "sarmantni" chlapi vytahaju peniaze zo zien, a tiez su take aj zeny...
autor Ked nechces byt v tej pozicii chudaka, tak to nerob, nedajsa zneuzivat, najdi si rovnocenny vztah, a nesud, co robia ini.
zase poznam chlapov, co pomaly robia vedu z toho, ze zaplatia na rande kavu a kolac.
No ja som s muzom uz cez 22 rokov a asi sme take blbosti neriesili, normalne mi na rande doniesol kytku, pozval do cukrarne, hned vytiahol peniaze , ze on ma pozval a uhradi to. Nie a nikto z nas si nemyslel, ze som za to oné k*** a neskor, to sme aj zasnubeni boli, ma na prechadzke dotiahol do zlatnictva a chcel aby som si skusila nejaky prsten.
zase on byval po case v mojom byte, navarila som , neplatil najomne, zato spravil nakup potravin. Proste nik nemal kalkulacku v hlave. boli sme uprimni a stedri k sebe.

Takých je kopec ale nevolá sa to šarmantná, jemná, nežná žena.