Manipulácia vo vzťahu
Ahojte. Mám poslednú dobu také zmiešané pocity. Môj dlhoročný partner a otec nášho dieťaťa mi povedal niečo na co stále myslím a mam z toho zvláštny pocit. Skúsim v skratke a zaujíma ma váš názor. Pred 5timi rokmi sme byvali v najme a rozisli sme sa. Ja som si vtedy kúpila sama 2 izbový byt na hypotéku. On išiel do iného nájmu. Po niekoľkých mesiacov sme sa ale dali dokopy a samozrejme ze sme zase bývali spolu - v tom mojom byte. Pol roka pred otehotnenim kúpil strašne starý dom- mne sa nepáčil, ale on mal víziu ze po rekonštrukcii bude suprový. Rozhodol sa sám, že to bude náš domov, ok, nechala som toto rozhodnutie naňho. Problém je, že ten dom je stále ruina, okrem nejakých buracich prác sa tam nic za dokopy 3 roky nic nespravilo poriadne lebo to preraba sam a penazi nie je nazvys...je to neobyvatelna ruina.. avsak plati tam samozrejme hypoteku, ja som na rodicaku takze prijem nic moc, pokryje to akurat náklady na tento byt... Dcérka má už 2 roky, vnímame že potrebuje svoj priestor, svoju izbicku kde sa zmestí aj väčšia postieľka, tak riešime tému bývanie a co s tým...
No a teraz k veci... uz mi parkrat povedal nech tento byt predám. Ja ho však predať nechcem... od narodenia malej sa náš vzťah zmenil k horšiemu, on stále vyvoláva hádky, stále mi niečo vyčíta, nemôžem si ani povzdychnut bez toho aby to hneď nebral osobne, že čo mi vadí keď povzdychujem a pod...
No a včera mi povedal vo výmene názorov, že on mi už neverí, že ja niekedy budem kopať za jeden tím ako rodina. Spýtala som sa ako to myslí a on mi povedal, že proste neverí, že ja nemám na to aby som predala svoj byt, aby som prispela na to ze sa kúpi väčší byt... doslova mi vyčítal, že som sa už niekoľkokrát vyjadrila že ho nepredám a

Ako som postupne citala vedela som ze ma nieco za usami. Resp nieco taji....
vela sil prajem.
@maryetta už som aj ja cakala milenky...ale toto je ešte horšie ako "len" milenky...