Manipulátor - rozvod a ozajstné ukončenie vzťahu
Ahojte dievcata,je tu niektora z Vas,ktora zila v manzelstve,aj s detmi, s manipulatorom?Dokazali ste to niekedy dotiahnut az na rozvod a ozaj to ukoncit?Zrealizovali byvali manzelia vsetky vyhrazky a pod.veci,ktore manipulatori vykrikuju?Ste tu aj niektora,ktora ste tu ziadost na rozvod stiahli,a potom ste to dokazali znova podat a ukoncit to?
Dakujem za kazde rady,skusenosti....a zaroven prajem vsetkym pokojne Vianoce...
Ahoj, podarilo sa ti odísť prešli 4 roky?
Ahojte odporúčam aj FB skupinu s názvom nikdy viac... Je tam veľa skvelých rád ohľadom toxických vzťahov - nacistických osôb, manipulátorov, sociopatov, psychopatov....., veľa právnych rád, skúsenosti, a aj pomoci ako odísť... Je to uzavretá skupina, aby sa tam používatelia cítili bezbecne...pani Andrea Andrejova, ktorá založila a vedie túto skupinu, ( má okolo seba aj tím odborniciek) napísala aj 2 knihy nikdy viac a druha je nikdy viac uzdravenie, aj tam sa veľa dozviete... a tiež si s ňou môžete pozrieť videa na youtube.... Držte sa
Ahoj, podarilo sa ti odísť prešli 4 roky?
@123nikolaa123 ahoj...ano, podarilo. Rozviedla som sa v r 2022.
Ahojte odporúčam aj FB skupinu s názvom nikdy viac... Je tam veľa skvelých rád ohľadom toxických vzťahov - nacistických osôb, manipulátorov, sociopatov, psychopatov....., veľa právnych rád, skúsenosti, a aj pomoci ako odísť... Je to uzavretá skupina, aby sa tam používatelia cítili bezbecne...pani Andrea Andrejova, ktorá založila a vedie túto skupinu, ( má okolo seba aj tím odborniciek) napísala aj 2 knihy nikdy viac a druha je nikdy viac uzdravenie, aj tam sa veľa dozviete... a tiež si s ňou môžete pozrieť videa na youtube.... Držte sa
@nataliajelenova vyborna skupina, ale opatrne s propagaciou...🙏

@vianocka288 tak kníh je vcelku teraz veľa,len si už vyber podľa svojich preferencií (v kníhkupectve).
Ja ti môžem odporučiť podcasty -Bezpodmienecny život,Evoluce vztahu -tieto sa vyložene venujú narcistom v celom rozsahu života,majú veľa dostupných a zrozumiteľných videii,dokonca aj s návodom ako sa voči nemu chovať,aby si prežila v zdraví... držím silno palce,aby si to zvládla v zdraví,lebo bude mať snahu ťa položiť na kolená za každú cenu (mňa ničí súdmi už vyše 4,5 roka,vkuse si niečo nájde)