Manžel a šokujúca konverzácia
Ani neviem ako začať.. s manželom sme spolu 6rokov, máme jednu dcéru. Nedávno sme chceli kúpiť väčší dom a začali sme to riešiť a dnes sme boli na oslave keď zaspal ,tak jeho mobil bol pri mne.. tak zo zvedavosti som si ho pozrela, čo bežné nerobím. Našla som tam vymazané správy a kúsok nejakej konverzácie s nejakou babou kde jej poslala srdiečko a smajlika na ig.. a mňa v mobile krstnym menom nie ako donedávna láska.. z tou babou písal naposledy pred dvomi týždňami co bolo presne vtedy keď sme začali riešiť dom. Ona je nejaka c
asnicka kam chodieva pracovne. Cítim sa oklamana, už dvakrát ma dosť sklamal v niečom podobnom...
Opýtaj sa ho nech ti to vysvetlí.Čo zjavne nemá normálne vysvetlenie len také že sa kurví.Prepáč,ale ak posiela niekomu srdiečka nič iné to znamenať nebude.
Ja sa cudujem ze s nim ides do kupy domu ked uz to urobil viackrat a robi to aj teraz
Ja sa cudujem, ze ho este manzelom nazyvas
Ten dom by som dost prehodnotila,ako aj vztah
Ak chceš napíš mi
On ta nesklamal 2x v niecom podobnom - ty si mu 2x na nieco podobne prisla. Pozeras sa na to z blbeho uhlu. Za 6 rokov 3 nevery nepotrebuje komentar ani vysvetlenie. Pravdepodobne mas doma nevernika a to nema s domom nic spolocne. Ak s nim zostanes (je jedno z akeho dovodu) tak chod do vacsieho domu - pri rozvode ti viac zostane. Mozes to brat ako cenu utechy.
Ako bolo povedane, kazdy chlap je skvely, pokial sa mu nepozries do mobilu
@kimberley123 ziadny chlap ti toto nevysvetli ale bude vzdy zapierat. Zazila som to sama. V takychto pripadoch konfrontacia nepomoze. Prinajlepsom bude slubovat zmenu aj prosit na kolenach a po case to spravi znova ale tak aby na to neprisla..
no prečo by nepokračoval v niečom, čo mu robí radosť a čo mu bolo odpustené dvakrát....
@kittykat22 🤣
tak počkaj nech ťa oklame ešte tretí - štvrtýkrát, medzitým si urobte ďalšieho mimíska a život bude fajn😎🙄
@kimberley123 mate pravdu áno.
@tiezjedna to už určite čakať nebudem. A ani dieťa neplánujem.
Neboj sa niekde na teba čaká muž ktorý bude srdiečka posielať tebe,nie tam kam nemá.
Dvakrat to uz spravil a uz zasa je to tu, bude to robit stale.
Bude to tsk stale.. Poznam to tiez
Veru,uz mu do smrtti nebudes verit, aj ja to poznam...

Aspoň vieš že nemáš ísť s ním do kúpy toho domu a aj celkový vzťah prehodnotiť treba