Manžel a suseda
S manzelom a dcerkou sme sa prestahovali na dedinu manzel chodi do prace a ja som s malou doma na materskej.
Vedla v dome byva rozvedena suseda ktorej uz deti odisli z domu a stale potrebuje s dacim pomoc a moj muz je jej stale ochotny pomahat lebo je na vsetko sama. Zo zaciatku mi to nevadilo ved ked sa da si navzajom pomahame ale postupom casu mi toho prislo uz vela...raz jej trebalo nasrobovat ziarovku alebo opravit bazen alebo vyhnat mysi z povaly alebo hocico ine uz mu pisala zo slovami " susedko zlaty...) a ona za to mu navarila obed ( ked som ja zrovna nebola doma) co nebolo prvy raz a ked som ju tym oslovila ze sa mi to moc nepaci tak sa na mna urazila a prerusila somnou kontakt. Ked som sa na to pytala muza tak mi povedal ze ju berie ako kamaratku a ze ja som ta co ziarli.Ja to zase beriem tak ze som jeho zena a v prvom rade ma byt doma napomocny a nie vzdy prist zo zlou naladou domou a k nej utekat s nadsenim. Pride vam to normalne ako sa ta suseda chova?
@sasitimi17 uz som precitala v komentaroch pise, ze je pomerne mlada, tak to ano, to by mi vadilo.
@soldi byvam casto sama doma a som odkazana na muzske prace. Neviem si predstavit,s cim by som niekolkokrat do tyzdna otravovala susedov. Mne by bolo trapne otravovat niekoho. Nepoviem,ak by sa mi pokazila plynova pec,toho by som sa nechytala. Ale uz len z ludskeho hladiska,by som nelakala k sebe domov susedinho muza. Mam charakter a toto sa naozaj nerobi. Nepoviem raz za cas,ale aby vkuse s niecim otravovala? To by vadilo kazdej zene aj tebe,keby si mala muza doma a chodil by ti za susedou. A netvarme sa,ze tie chuderky v nesnazich su take nevinne. Oni velmi dobre vedia,co robia. Ze si ty nepasla po susedoch,neznamena,ze sa to nedeje. A kriste pane,zavolat suseda na vyhananie mysi z povaly???? To uz kde sme
To je , presne tá slobodná žena, ktorá je obhajovaná, ako neviniatko nemohucne, slobodné a nikomu neprisahajuce vernosť. Keď, sa odhodlá, tak spraví všetko,aby chlapa zviedla a dostala tam,kde ho chce mať . Niektoré ženy idú aj cez mŕtvoly aby dosiahli svoje. Každý deň, aj dve, tri témy o milenkach. Akože, nechápem takéto ženy. Žiadna empatia, voči rodine, daného muža, len si idú svoje. Úplne, bez hamby,bez pocitu viny, bez chrbtovej kosti. Chlap, sa ani nenazda a je tam kde ho dotyčná chce mať. Skrátka a dobre , sú také typy žien, ktoré to majú v sebe...
@marca12 niekolkokrat do tyzdna je samozrejme cez ciaru 🙂 v uvodnom prispevku ziadne casove okno specifikovane nie je a tiez si neviem predstavit takto niekoho otravovat permanentne. Ako som pisala, ja som to diverzifikovala medzi viacerych muzov, aby som vkuse neotravovala len jedneho a aj tak mi to bolo blbe a aj tak niektore manzelky ziarlili.
na pomoc s mysami by som tiez niekoho volala, v tomto smere nemam ziadne skusenosti 😀 ale zas vymenu ziarovku zvlada aj moje 12 rocne dieta 🙂
kazdopadne, pokial ma autorka nejaky problem s muzom a susedou, ma to v prvom rade komunikovat s manzelom a nie zakazovat susede chodit k nim na navstevu 😀
@anna777115 rozvedená ☝️
@katarinapeter
Tvojmu mužovi to nie je ani trochu hlúpe, že sa nechá využívať?
Len tak medzi rečou nadhoď, že nechal urobiť zo seba poskoka, však myši z povaly môžu vyháňať aj susedine odrastené deti.
ja si viem uplne predstavit, ze mu to nie je hlupe, lebo ta suseda ho urcite strasne vychvaluje, aky je uzasny, ako jej vie pomoct, co by si ona sama chuderka pocala... a chlap ma potom pocit, ze on je ten schopny, zachranca, alfa samec, a zena je ta slaba, neschopna osoba, co ho potrebuje a bez neho by nic nezvladla. poznam viacero muzov, co na nich presne toto plati, a aj viacero zien, ktore to vedia patricne vyuzit.
Mužom, to mponuje, záujem a možno vyplní dotyčná tých povestných dvadsať percent, ktoré mu chýbajú doma, pri manželke.
@soldi žiarlivosť Ti ako dali pocítiť tie žiarlivé manželky?😁
@miskakyska tak v prvom rade to mne samej bolo blbe, v druhom rade to citis z chovania dotycnej a v tretom rade obcas nejakemu susedovi usla poznamka, ktora to naznacovala. ale ja tu ziarlivost uplne chapem, sice podla mna nie je na mieste, ale chapem to. takze som sa to ozaj snazila nejako moc nezneuzivat a nerobit zbytocne rozbroje, na slovensku mame v tomto divne zmyslanie, neveri sa tu na ciste priatelstvo muza a zeny, hned sa za tym vidi nevera, vid aj v tejto diskusii 🙂
no povedzem si tak, ze ktora z nas by na taketo nieco neziarlila a bola by s tym teda v pohode. tak isto by sa mi to nepacilo a myslim si, ze by si mal premysliet, co je pre neho dolezitejsie, ci zena a dieta doma alebo nejaka suseda, ktora mu mota len hlavu
Ja som za susedskú pomoc, ale volať niekoho na výmenu žiarovky či rozloženie pascí na myši to už je riadne divne.
Pani keď nedokáže ani takéto základne veci by mala ist do nejakého penziónu kde sa o ňu budú starať ako o princeznú
No neviem z tohto mi vychádzajú len dve možnosti, budto je to totálne neschopné tela čo fakt nic nedokáže alebo tam chlapa volá pre iné veci a žiarovka je len zámienka

@deedol precitala som si to este raz a nic take tam nevidim, ale ak je stara neriesila by som to a ak je mlada to uz by vadilo.