icon

Manžel hovorí len o sexe

16. feb 2026

Ahojte, potrebujem radu, lebo už neviem kto z nás dvoch (ja alebo manžel) je ten vadný. S manželom nám troskota vzťah, sme spolu 15 rokov. Máme 2 malé deti. Kedysi sme mali aktívnejší sexuálny život, teraz je už len sporadický, pretože manželove reči a sexuálne pohnútky mi už začali tak prekážať (pred pár rokmi), že sa mi až hnusí. Kedysi ešte pred detmi sme s manželom sporadicky používali aj sex. pomôcky, avšak manžel to začal preháňať- kazdy sviatok, Valentín, vianoce, len tak, nakupoval rôzne pomocky, prádielka- ked som mu povedala ze STAČÍ, neželám si dalsie, nezabralo. Už po pôrode, keď som bola pribratá, telo "rozkysnuté", zašité, stále mal rôzne želania, ako chce aby som si obliekala tieto prádielka- ktoré mimochodom ani nesedeli mojej aktuálnej velkosti, ked som povedala nie- bol urazený. Jeho komunikácia je len o sexe. Príde z práce a rozpráva mi, čo nové v oblasti sexu zažili a rozprávali jeho kolegovia, preposiela si s kamarátmi a kolegovcami stále sexuálne videa, ktoré mi potom s nadšením ukazuje. Už viackrát som mu povedala, ze ma vobec nezaujímajú sexuálne zážitky jeho kolegov, kto koľko partneriek vymenil, s ktorou aký bizár skúsil (mám pocit ze im zavidí),mám kopec iných starostí a tém na rozoberanie a nie stále dokola to isté...kto koho objavil na OF z okolia, asi si medzi kamarátmi hľadajú, nejake známe ženy z okolia. Čím viac mu vysvetľujem, ze mna to nezaujíma, hnusi sa mi to, tak tym viac. Akoby si to ani neuvedomoval. Nemám uz ani zaujem o sexuálny zivot s nim, pretože aj to mi sem tam počas sexu zadriw, ze by sme mohli skúsiť trojku- co uz mimochodom mame vydiskutovane, ze neprichádza do úvahy. Myslím si, ze potrebuje asi pomoc odborníka.

Strana
z4
morpheuss
18. feb 2026
@anonym_768f67

@anonym_4fd102 lebo ho stale kupuje

@anonym_768f67 pristihnutá

anonym_399bdc
18. feb 2026
@morpheuss

@anonym_399bdc a on sa o rozhovor nepokúša? stále jej navrhuje nové a nové veci na spestrenie v posteli... a dostáva sa mu len odmietnutia. Podľa teba je správne riešenie situácie to, aby bolo všetko podľa manželky a chlap aby sa prispôsobil. Tak? Lebo manželkine potreby sú všetko a manželove nič...

@morpheuss 😂skoda reci. Tvoja prehonena hlava tuto situaciu nikdy nepochopi.

morpheuss
18. feb 2026
@anonym_399bdc

@morpheuss 😂skoda reci. Tvoja prehonena hlava tuto situaciu nikdy nepochopi.

@anonym_399bdc ja som prehonená hlava, lebo som chlap a nenechám so sebou narábať ako s odpadom? Nie zlatko, ja som práveže vďaka tomu šukač... ženy zbožňujú sebavedomých mužov a neodmietajú s nimi sex.
A keby so mnou nejaká narábala s takým dešpektom ako táto (bez ohľadu na to, čo poviem a uorbím), už by som s ňou nebol... nech si ponižuje niekoho iného.

anonym_31437f
18. feb 2026
@morpheuss

@anonym_399bdc ja som prehonená hlava, lebo som chlap a nenechám so sebou narábať ako s odpadom? Nie zlatko, ja som práveže vďaka tomu šukač... ženy zbožňujú sebavedomých mužov a neodmietajú s nimi sex.
A keby so mnou nejaká narábala s takým dešpektom ako táto (bez ohľadu na to, čo poviem a uorbím), už by som s ňou nebol... nech si ponižuje niekoho iného.

@morpheuss Ty co mas s tym "zlatkom"? Si pozeral vela Andrewa Tatea, ze?

morpheuss
18. feb 2026
@anonym_31437f

@anonym_31437f ja sa viem žene správať s rešpektom, ak sa tak ona správa ku mne...

anonym_399bdc
18. feb 2026
@anonym_31437f

@anonym_31437f on je len husty na nete, robi zo seba neviem akeho alfasamca, pise o sexualnych zazitkoch s inymi pritom ma doma zenu. Je to iba chudak, netreba ho brat vazne. Aj tym oslovenim zlatko, ktore pouziva na kazdu je trapny a je to opak respektu o ktorom pise. Lebo vychovany zrely muz by cudziu zenu nikdy neponizil oslovenim zlatko ale na to on nema kapacitu

Strana
z4