icon

Manžel klame. Mali by ste to riešiť?

katik22
19. sep 2024

Ahojte, môj muz má klame .. neni sú to závazne veci .. ale proste serie má to… napríklad povie, že je tam .. a je úplne inde. Nemyslím si, že by má podvádzal, to poviem hneď na úvod .. ale asi proste je debil a Má to v sebe .. alebo neviem, ako to mám pomenovať . Keď ho konfrontujem, tak mi klame do oci, ze tam nebol.. že bol tam a tam … a ja mám na toto brutálne nervy … nechce sa mi hádať … nerobí mi to dobre .. teraz neviem, či ho mám donekonečna konfrontovať , alebo mám proste kašlať na to. Veľakrát som mu povedala, že načo si vymýšľa, že mne je jedno či je tam alebo tam.. a keď mi má klamať; radšej nech teda ani nespomína to miesto “kam ide” .. keď aj tak viem, ze je úplne inde 😅 inak mame vzťah pekný .. ale toto má ide dostať do vyvrtky .. čo mám robiť ? Nechať to tak pre pokoj v rodine alebo za každým to riešiť ??

danica2711
19. sep 2024

buď je notorický klamár, s tým možno psychológ dokáže niečo urobiť alebo by som sa zamerala trošku hĺbkovo na váš vzťah. Ziapete po sebe, on ti klame, takto pekný vzťah nevyzerá

katik22
autor
19. sep 2024

@danica2711 ziape sa len vtedy, keď na čosi prídem a rieism to.. inak nie ..

katik22
autor
19. sep 2024

Ďakujem za každého názor … niektoré má aj utvrdili v niečom.. len pre mna je manželstvo niečo silne … rozchod je pre mna posledná možnosť .. aj keď ju samozrejme nevylučujem…

evazhoufova
19. sep 2024

My theory: keďže detstvo mal pestré, hľadá v živote istotu, pre neho si to Ty. Možno si neuvedomuješ, ale možno si mala niekedy reakcie možno úplne na začiatku odmietavé voči tomu čo ti teraz zatajuje. A on ťa nechce nahnevať, rozčúliť, ohroziť vás vzťah tvoju affection voči nemu….tak to teraz - úplnú krávovinu tají ….

enmery
19. sep 2024

Je to pekné, że manželstvo je pre Teba silné. Toho sa držia aj baby s násilníkom, gemblerom, alkoholikom, atd a tak by sa dalo pokračovať. Pointa je v tom, že manželstvo je silné a má zmysel, ak chcú obaja-nie slovami, ale skutkami. Patologický klamár a iné poruchy nevyliečiš tým, že mu nastavíš zrkadlo. Takýmto ľuďom je to jedno, oni ani nezachytia, o čo Ti ide a max ich to naserie alebo bude jedno. A aj keď si to nemyslíš, takýto klamár neklame len o tom, kde sa nachádza. Ale ak si s takýmto životom zmierená a potrebovala si sa vyrozprávať, splnilo to svoj účel. ❤️

kluska
19. sep 2024

@katik22 nevedela by som zit s klamarom a tiez s clovekom, ktory vsetko otaca na srandu a do normalneho zivota je nepouzitelny, ty mas ten prvy pripad

ckocka
19. sep 2024

Ak ti podrobne vysvetlí prečo to robí, prestane ti to vadiť? Asi ťažko. Ešte je otázka či sám vie aké sú skutočné príčiny jeho správania.Ty chceš len aby to nerobil, on sa z nejakého dôvodu nechce, prípadne nedokáže zmeniť. Takže?

victory7897
19. sep 2024

Možno klamár možno blb ,ktorý nevie ani ,,kde je,, 😂

fido69
19. sep 2024

@katik22 Všetko má svoju príčinu a následok. Klamstvo je len následok. Takže hľadaj príčinu...
Cherchez la femme (Za všetkým hľadaj ženu 😉)

fantaghiro21
19. sep 2024

@monikkatt no vidíš,že to vieš aj inak napísať.bez ohľadu na či máš pravdy alebo nie ..
Ta tvoja prvá veta na mňa pôsobila -akeho si si našla,tak ti treba....akoby si v živote nemala tiež omyli,..
Väčšinou takýto klamú o tom,že klamú ...a ako autorla,naletela by si aj ty.nemyslim si,že máš nejakú nadľudsku schopnosť všetkých odhadnut,kto klame a kto nie....
Či teba v živote nikto neoklamal?

fantaghiro21
19. sep 2024

@katik22 uZ to tu zaznelo,ale skús si naozaj prečítať niečo o tom narcizme...
Nechcela som hneď dávať diagnózy,nemám na to vzdelanie a ani nepoznám teba ,vašu situáciu. Nie všetko,čo klame je narcista.
Ale narcisti sú naozaj patologicki klamári....ak sú tam aj známky manipulácie, zhodiť vsetko na teba,on spraví zo seba obeť,zo všetkého vyviaznes ty ta zlá ...
V zajati narcizmu je super kniha ...

koniarova
19. sep 2024

Osobné do myslím,že je za tým iná žena. Aj keď ty si to nemyslíš .

gribka1
19. sep 2024

@koniarova Tak nevieme, ako autorka vie, že nie je tam, kde má byť. Ako na to príde, a kde vlastne je a čo tam robí.

macatt
19. sep 2024

@fido69 presne tak, má za ušami.. prezistí najskor polohu manželky a je nútený klamať, keď sa ona spýta kde je a kam ide..

katik22
autor
19. sep 2024

@evazhoufova takto presne do bodky mi to objasnil … aj keď som si neni vedomá nejakej príliš neprimeranej mojej reakcie

mircalla
19. sep 2024

No zaujimalo by ma, ako vies, ze je na inom mieste. To si to s niekym neustale overujes? Povie ti, ze niekde je, od koho/ako vies, ze tam nie je a je inde?

evazhoufova
19. sep 2024

@katik22 ja to totižto zažívam tiež ako t oj muž a neviem si pomôcť, keď dojdete na to, ako to vyriešiť daj vedieť

rozculena
19. sep 2024

@katik22 ja vôbec nechápem,prečo ti volá a oznamuje,kde je....a pri tom je teda niekde úplne inde.Veď takto ti dáva vlastne akoby návod,že máš kontrolovať,kde je a vlastne zistíš,že klame.......
ja sa v tom úplne strácam.....
Môj tiež klamal,ale tak,že ja som ho vystríhala,aby si nebral peniaze z nebankovky,on tvrdil,že nikdy v živote by to neurobil a vtedy už mal požičané.Keď som potom našla letáčik o tej nebankovke,tak mi tvrdil,že si len niečo zisťoval....

annamarin
19. sep 2024

@katik22 Necitala som to vsetko, ale prve co ma napadlo, ze by som mu robila to isté . Napr. by som mu povedala, ze som navarila nejake jeho oblubene jedlo a nebolo by a pod. 😂😂😂 Mozno by to nepomohlo, ale aspon by som sa vnutorne aj ja zabávala.

anketkarka
19. sep 2024

@katik22 určite by som nebola s chlapom, ktorý klame a ešte mi povie, že som chorá. Aj keby bol posledný. To kde máš sebaúctu?

katik22
autor
19. sep 2024

@mircalla samé sa to ku mne dostane .. ľudia sú vseliaki, viete .

katik22
autor
19. sep 2024

@evazhoufova tak to mi je ľúto :( čo je toto za dobu neviem

katik22
autor
19. sep 2024

@annamarin ja na toto moc nie som .. rada mám vo veciach jasno a poriadok… ja nemám moc energiu na takéto hry .. :/

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
katik22
autor
19. sep 2024

@rozculena to je to, že ani ja to nechápem.. nevyzadujem absolútne od neho, aby sa mi spovedal… len vtedy , keď na “to” prídem. 100x som mu povedala, nech mi to nevesia na nos … nech si ide po svojom počas dňa .. ale on aj tak je stále so mnou v kontakte a hovorí čo robí kam ide .. len sem tam proste zataji z neznámeho dôvodu že bol v tom čase vlastne inde. A toto sú situácie , o ktorých viem.. o com neviem si nechcem ani pomyslieť … pýtala som sa, či je v tom ina žena .. samozrejme poprel .. a na to ani dôkazy nemám. Všade , kde sa dá, má vylepené fotky so mnou… (lebo to chce on, nie ja .. ja si skôr súkromie strážim)

katik22
autor
19. sep 2024

@hugoboss1923 nepytam sa vôbec .. to je to. Pre mna je v práci.. tak nech lieta kade chce .. však je v práci .. ja to nepotrebujem vedieť . Neviem no… asi na príčinu proste neprídem … a relevantnú odpoved z jeho strany nedostanem .

hara_vara
19. sep 2024

@katik22 začína to banalitami končí to s cudzími ženami a rozvodom ☹️

katik22
autor
19. sep 2024

@hara_vara Ved nech si ho berie , ktorá ho chce😂 len nech má neklame .. ale takto lahko to nefunguje, viem.

tina1979
19. sep 2024

@katik22 a čo robí v Tom meste o 20 km vedľa ?
Čo tvrdí , že robí na to mieste kde vôbec nie je ?

victory7897
19. sep 2024

No pochybujem že Ti ľudia vyvolajú a vypisuju v priebehu dňa že tvoj tam teraz bol abo nebol ...neoblbuj..lokator to istí že 😉 nemáte si čo vyčítať ..