Manžel klame. Mali by ste to riešiť?
Ahojte, môj muz má klame .. neni sú to závazne veci .. ale proste serie má to… napríklad povie, že je tam .. a je úplne inde. Nemyslím si, že by má podvádzal, to poviem hneď na úvod .. ale asi proste je debil a Má to v sebe .. alebo neviem, ako to mám pomenovať . Keď ho konfrontujem, tak mi klame do oci, ze tam nebol.. že bol tam a tam … a ja mám na toto brutálne nervy … nechce sa mi hádať … nerobí mi to dobre .. teraz neviem, či ho mám donekonečna konfrontovať , alebo mám proste kašlať na to. Veľakrát som mu povedala, že načo si vymýšľa, že mne je jedno či je tam alebo tam.. a keď mi má klamať; radšej nech teda ani nespomína to miesto “kam ide” .. keď aj tak viem, ze je úplne inde 😅 inak mame vzťah pekný .. ale toto má ide dostať do vyvrtky .. čo mám robiť ? Nechať to tak pre pokoj v rodine alebo za každým to riešiť ??
Ja by som nemohla žiť s klamárom a dokonca, ktorý sa ani neprizná. On postupne deštruuje váš vzťah. Neverím, že klame len v tom. Už to ako ťa zhadzuje pri klamstve a kričí je nenormálne.
Píšeš, že ináč máte pekný vzťah. V čom ? Základ vzťahu je úcta a dôvera.
Žiješ život podľa svojho manžela, založený na klamstvách.
Nemyslím si, že toto by ustála nejaká žena. Jedine keby išlo o pracháča a žena bola zlatokopka. Ja som za snahu udržať manželstvo ale toto je zlý sen, žiť v klamstve.
Ty možno ani nevieš čo žiješ. Neverím, že sa to nebude stupňovať.
Minimálne íst za psychologičkou sa poradiť alebo do manželskej poradne obaja. Takýto vzťah je z môjho subjektívneho hľadiska dlhodobo neudržateľný.
To, že ťa má vylepenú všade môže byť len zásterka nevery. Sú taki suknickary, ktorý budú hrať také divadlo, že odpadneš keď sa dozvies o rozvode pre neveru .
No ja by som na toto nervy nemala.
Kto ho v zivote klamal? Podla mna mu klamali bud rodicia alebo velmi blizky clovek a tam to prameni.
@larinka552 alebo zo strachu napr. pred bitkou, bol nutený v detstve klamat a uz sa mu to stalo prirodzenym...
@katik22 skriekanim nic nevyriesis. Skus zistit, preco to robi... potom mozes hladat riesenie
Môj muž zacal tiež klamať.... zistila som ze som tehotná dieťatko chcel ale odvtedy proste klame nonstop začal fajčiť chodí smradlavy ale tvrdí že nie ze to napachol od kolegu uja atď v aute ma cigarety minule niečo hľadal v palubnej doske mal tam kopu zapaľovacov, tie elektronické cigarety a zopár krabičke normálnych do očí mi klamal ze to je kolegove ze mu to v aute vypadáva atd .... ďalej začal piť.... telefón nosí so sebou ešte aj na záchod alebo ho schováva kade tade asi si myslí že som blbá, ja už neviem ako na neho v živote som mu do mobilu neliezla ale toto je divvne

Urcite ma nejaku frajerku za ktorou chodi a preto ta klame. Ja by som nemohla existovat s notorickym klamarom.