Manžel ma chcel udrieť
Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne.
Potom dcerka 2 mesačna vstala zobrala som si ju ns ruky a on stale pokračoval a nadaval mi do kur.. čo ešte nikdy počas nášho msnželstva neurobil a keď kedže som mala dcerku na rukách som už nekričala pp ňom ale som mu napľula rovno do tvare a on vtedy zdvihol ruku..akože premna uplni šok . Od odišiel z domu sedel na dvore .
Dnes je druhy deň ja som snim neprehodila ani slovo on hned začal komunikovať akoby sa nič nestalo.
Som z neho v šoku..
Naplut do tváre je rovnako ponizujuce ako facka. Nemáš mu čo vyčítať. Mas staršie, že ti jednu nevylepil. Ja by som.
Obaja ste na rovnakej urovni
V živote som nezdvihla ruku na člena pokrvnej či nepokrvnej rodiny. Ale keby mi napluje do tváre hocikto, tiež ju dvihnem. Máš po pôrode, ak máš problém s hormónmi tak to manželovi oznam, že sa nevieš ovládať a témy peňažné preriesite po polroku, lebo nie každý muž to zjavne registruje.
Akože u vás je uplne normálné že vás muž ponižuje tým,že vam nadává do kuriev ?
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
Napľuť manželovi do tváre, no tak to už je iná káva. A v tomto prípade je jedno čo všetko ste si vykričali. Som 20 rokov vydatá a, aj u nás to občas vrie. Máme 2 deti a pri oboch si prvé týždne hormóny robili svoje. Pri oboch deťoch sme prvé týždne, dokonca mesiace riešili rutinné veci. Máte maličké dieťa, máte si ho užívať a nie riešiť ťažké témy. Obaja by ste by ste si za svoje správanie zaslúžili jednu vzduchom chladenú. A keby mne niekto napľul do tváre, veru neviem či by som sa udržala. A neverím tomu, že to bolo prvý krát, že Ti hentak vynadal. Zjavne ste mali problémy a dieťa ich ešte znásobilo.
U nas neni normalne plut na druheho,a ani zdvihnut ruku,ani udriet.Ani kricat do kuriev,kokotov.Hrozne,hrozne,hrozne.
Nie nie je normalne nadavat zene ale uz vôbec nie pluť do tvare. Fu, to ako poslednemu potkanovi. Keby mi naplujes do tvare tak Ti asi naplujem 2x spät.. a to som nikdy na nikoho neplula 😵💫. Fuj
Akože u vás je uplne normálné že vás muž ponižuje tým,že vam nadává do kuriev ?
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
@anonym_autor ... A kde je tvoja úcta, keď si mu naplula do tváre? Nezastavam sa ho, ale ženy ako ty si facku zaslúžia
Chudiatko dieťa. Má 2 mesiace a už zaživa toto.
Nikto normálny nenadava svojej partnerke do kuriev a nikto normálny nepluje svojmu mužovi do tvare
Jebn…ti ste obaja
Napľuť manželovi do tváre, no tak to už je iná káva. A v tomto prípade je jedno čo všetko ste si vykričali. Som 20 rokov vydatá a, aj u nás to občas vrie. Máme 2 deti a pri oboch si prvé týždne hormóny robili svoje. Pri oboch deťoch sme prvé týždne, dokonca mesiace riešili rutinné veci. Máte maličké dieťa, máte si ho užívať a nie riešiť ťažké témy. Obaja by ste by ste si za svoje správanie zaslúžili jednu vzduchom chladenú. A keby mne niekto napľul do tváre, veru neviem či by som sa udržala. A neverím tomu, že to bolo prvý krát, že Ti hentak vynadal. Zjavne ste mali problémy a dieťa ich ešte znásobilo.
@anonym_6d9d78 bolo to uplneeee prvy raz !!! On je veriaci nikdy škaredo nehovoril u jeho je zdriedkave aj to ked zdvihne hlas.
Nie je v poriadku ani pľuvanec do ksichtu, ani jeho nadávky. Aký mal dôvod? Spýtaj sa ho, ako to myslel? Nevrieskaj, v pokojnej atmosfére sa porozprávajte. Možno zistíš, že si nemáte čo povedať, že sa nenávidíte jeden druhého a vtedy je čas odísť. Veď sa pozabíjate, keď to nebudeš riešiť.
Premietni si to na seba... Nadávala by si mužovi oplzlo, vulgárne a on by ti naplul do tváre. Ako by si sa cítila? Poďakovala by si sa mu???
Nie je normálne vulgárne nadávať. Zamyslite sa nad sebou. Ak to neviete riešiť, vyhľadajte odbornú pomoc.
....Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne....... Dospelí ľudia, rodina- lebo už máte dieťa a vy neviete v pokoji vyriešiť majetkove záležitosti???
@anonym_autor uz si tu dnes pisala ze?
@anonym_autor ... A kde je tvoja úcta, keď si mu naplula do tváre? Nezastavam sa ho, ale ženy ako ty si facku zaslúžia
@anonym_32009d bola to reakcia na jeho nadávky nič iné..
Nie je v poriadku ani pľuvanec do ksichtu, ani jeho nadávky. Aký mal dôvod? Spýtaj sa ho, ako to myslel? Nevrieskaj, v pokojnej atmosfére sa porozprávajte. Možno zistíš, že si nemáte čo povedať, že sa nenávidíte jeden druhého a vtedy je čas odísť. Veď sa pozabíjate, keď to nebudeš riešiť.
@anonym_857946 toto je problém dnešnej doby. urobia si dieťa až potom zistia, že majú odlišné názory na vec... a dieťa tým trpí. Veľmi. Je ako handra, ktorú si medzi sebou posúvajú. Bez empatie.
Ak už sú rodina, mali by robiť i kompromisy a hladať spoločné riešenie, bez kriku, hádky, vulgarizmov...
@anonym_32009d bola to reakcia na jeho nadávky nič iné..
@anonym_autor ... A jeho zdvihnutie ruky bola reakcia na tvoj pluvanec. Dostala si to, čo si dala. Ani jeden z vás nereagoval normálne
Nadavky do ku...v ta prekvapili, lebo pred narodenim dcery bol jemny a utlocitny gentleman, ktory hovoril maximalne "doslaka, ze?
@anonym_857946 ešte včera ráno ma miloval, inak ma nevola iba láska.poobede došlo k tejto hadke, medzitym som dcerku vzala na prechadzku on ostal doma, vysával a dal prať veci po malej.
Keď som sa vratila hadka pokračovala
Dieťa máš s ním, alebo nie je on otcom?
Nenašiel ti nejakú SMS, alebo má dôvod žiarliť?
Premietni si to na seba... Nadávala by si mužovi oplzlo, vulgárne a on by ti naplul do tváre. Ako by si sa cítila? Poďakovala by si sa mu???
Nie je normálne vulgárne nadávať. Zamyslite sa nad sebou. Ak to neviete riešiť, vyhľadajte odbornú pomoc.
....Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne....... Dospelí ľudia, rodina- lebo už máte dieťa a vy neviete v pokoji vyriešiť majetkove záležitosti???
@anonym_a020d5 no nevieme lebo on si mysli že som ako jeho ex ktora ho o všetko obrala a to ani neboli manželia.
Ja som od neho pre seba nič nežiadala len pre našu dcéru.on ešte žije v minulosti
@anonym_autor uz si tu dnes pisala ze?
@anonym_c8906c nie nepísala
Nenašiel ti nejakú SMS, alebo má dôvod žiarliť?
@anonym_857946 haha nikdy!!! Ja niesom.z tych źien a on to velmi dobre vie preto mi nikdy predtym takto nevynadal aj ked boli občas velke hadky medzi nami
Dieťa máš s ním, alebo nie je on otcom?
@anonym_857946 snim mam 2 mesačnu
Nadavky do ku...v ta prekvapili, lebo pred narodenim dcery bol jemny a utlocitny gentleman, ktory hovoril maximalne "doslaka, ze?
@luccys ano presne tak !!!!!!!!!!!! Pocas hadky max povedal že niesom normalna a nebude sa hadať so mnou..on totiž sa nerád háda je to kluďas
To v takomto prostredí vychovávaš viac detí? Píšeš, že je kľuďas a vzápätí " boli občas velke hadky medzi nami".
@anonym_a020d5 no nevieme lebo on si mysli že som ako jeho ex ktora ho o všetko obrala a to ani neboli manželia.
Ja som od neho pre seba nič nežiadala len pre našu dcéru.on ešte žije v minulosti
@anonym_autor čiže to bola hádka kvôli peniazom, niečo si chcela pre dieťa a on s tým mal problém a začal ti nadávať? No gratulujem ale vybrala si si za otca svojho dieťaťa lakomeho blbca s agresívnymi sklonmi, a s tým naplutim do tváre asi tiež nebudeš nejaká výhra... Chudák dieťa
@luccys ano presne tak !!!!!!!!!!!! Pocas hadky max povedal že niesom normalna a nebude sa hadať so mnou..on totiž sa nerád háda je to kluďas
@anonym_autor nie nenadava mi do kuriev.. lebo nie je primitiv a ja nie som chudera.. myslim, ze si nemate co vycitat.. proste su aj jednoduchsi ludia, ktori sa takto k sebe pravaju..
Obidvaja neviete riesit problemy ked po sebe kričíte , jeden nadava du ku… druhy pľuje do tvare … co ti na to napisat .🤷🏼♀️

No sorry, ale naplut svojmu muzovi do tvare.. divim sa, ze ti fakt jednu netreskol. Chovate sa ako v piatej cenovej.. aku pozic taku vrat. Ja by som svojmu muzovi nepovedala ani, ze je debil. Proste je to pod moju uroven. Ty tu uroven mas zjavne nizku.. asi ste sa museli dlho hladat.