Manžel ma klame kvôli inej
Ahojte, zaujíma ma objektívny názor na vec.
S mužom pár mesiacov mame ťažké obdobie, môžeme povedať že krízu. Mame spolu aj dieťa.
Veľa hádok bolo kvôli tomu, že denno denne vidím koľko času trávi sa sociálnych sieťach a po večeroch vidím ako si stále s niekým píše.
Čerešnička na torte bola, že som uvidela SMS (nemám pristup do telefónu, lebo je len na faceid) od slečny s ktorou si pisal a už aj dávnejšie som videla správy. Nie celu, len čo bolo na ploche.
Tvrdí a tvrdil mi vzdy je to len kamarátka od strednej a nikdy nič medzi nimi nebolo.
Za mojim chrbtom ale bol snou aj von (neviem koľkokrát) a boli cez telefon v kontakte. Bol s ňou aj včera večer, čo som zistila zhodou náhod.
Somnou odkedy je zle nesnaží sa dať do poriadku náš vzťah. Mám pocit že len ja som o to bojovala a snažila sa aby sa to zlepšilo.
Mám pocit že ma už dlhšie klame ale ani bohovi to neprizná a keď sa nato opýtam ešte ja som zlá a ja si namyšlam. Niektoré veci to aj dokazujú že ma klamal párkrát. A on ževraj má čisté svedomie a nič zlé nerobí.
Čo mám robiť?
Nerozumiem prečo sa stále snažíš o vzťah keď ťa očividne klame. Keby to aj bola kamarátka mal sa snažiť on o vysvetlenie nie ty.
@anonym_e4e9e3 a v dnešnej dobe ako ste všetky emancipovane a stále len ,,niekolke,, v poradí 😅hej hej veľké gratulácie 😅
@anonym_e4e9e3 požurkaj, to uz skusali viacere, no nastastie moj muz rohozku nepotrebuje ☺️
@anonym_e4e9e3 a to si si musela najst zenateho hej? Z celeho mnozstva muzov na slovensku nebol nezadany? Ja viem, ze je to primarne jeho chyba, ze podvadza. Ale nejaky moralny kompas asi chyba nielen u neho, ale aj u teba. Keby to nepostujes ako anonym a nie je tu tato moznost, v zivote to sem nenapises. Isto si to nenapises ako status na fcb alebo do stories na instagram, nech to vidia vsetci. Proste vy ste rovnaki, preto ste sa nasli.
@anonym_e4e9e3 a prero s nim chodis na vylety lebo potrebujes len pretiahnut a nech ide odkial prisiel? To klames seba? 😄
keď nemá snahu dať vzťah do poriadku, tak asi už to by mi bilo na poplach, že niečo nie je OK, že ten vzťah mu za to nestojí.
@anonym_autor “ ze aj keby za nou kazdy vecer isiel a trtkal ju tak co? Aj tak s tym ja nic nemozem urobit tak preco o tom rozpravam? Alebo, ze aj kebyze ju pretahuje tak vzdy sa vrati lebo rodina je najdolezitejsia.”
Toto je tvoja téma? O tej kamarátke, ktorej sa muž nevzdá aj keby si sa na hlavu postavila?
@anonym_e4e9e3 ocividne aj ty chces viac, kedze to nie je len o sexe, len klames samu seba, lebo manzelku neodstrihol, lebo rodina je rodina..a mas nejaku zvratenu formu samotrestania, sebaklamu a schizofrenie. Ale nic no. Kazdemu co jeho je.
@anonym_e4e9e3 pre teba je aj k.urva slabé slovo 😅 to si fakt take dno ze si si nemohla nájsť aspon cudzieho muža? Ako si dovoluješ ju nazývať svojou kamarátkou? Boze fuj ani slovo na teba neviem nájsť dufam ze ti to karma vrati a ta tvoja dobra kamarátka na vsetko pride a vas dvoch zožerie nejaka kvapavka
@anonym_e4e9e3 ty si taka jednoducha, ze ani nevies udrzat dejovu liniu.
@anonym_e4e9e3 ty si nas uz vsetkych presvedcila. Ze potrebujes pomoc, odbornu. Pokec s psychologom a utriedit si moralne hodnoty. Lebo na viac nemas.
@anonym_e4e9e3 dakujem za doveru obratit sa na mna. Pracujem v zdravotnictve, cize kontakty mam.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Akože ja tu čítam toto s otvorenou hubou. To čo je? ..... myslím, že si tu z vás niekto robí dobrý deň a zabáva sa....lebo neverím, že taký človek existuje (myslím toho anonyma, čo tu vypisuje...už by mohli zrušiť tie anonymne odpovede, lebo to ide dole vodou)
@anonym_e4e9e3
No pravdepodobne nie si jeho prvá milenka. Ako vidim tak si na to aj hrdá.Milenec ti narozpráva aká je jeho manželka stále nespokojná a že spolu nespia. Samozrejme že uteká lebo pohľad na jeho manželku mu akurát pripomenie chybu ktorej sa dopustil a čo iné mu zostáva .Hlavne keď to manželka vie. U teba ma istotu že má kam utiecť .A napokon čo je milenka ako len lacnejšou variantou platenej... Tak prečo nie? Kľudne žmurkaj po ženáčoch keď máš potrebu si niečo dokazovať.Ja len aby si bola v obraze. Prepáč za úprimnosť.
@anonym_e4e9e3 😂😂😂Neboj, život Ťa vyfacká až budeš mrzutá hašterivá ženská bez jedinej dobrej vlastnosti. Hlúpa budeš stále rovnako, o to sa báť nemusíš.😉
@anonym_e4e9e3 modli sa, aby si aj ty raz neskončila ako ta zla a hystéria žena. A milenka sa s teba bude iba smiať. Lebo ono karma je svina
Btw, prečo sá teda nerozvedie on, keď je taka xantipa? Prečo sa jej nezbaví a nie je s tebou, keď si tak rozumiete. Nad týmto si sa zamyslela?
@anonym_e4e9e3 toto písal bud chlap alebo si muzatka😂
@anonym_e4e9e3 toto písal bud chlap alebo si muzatka😂
@anonym_79910a alebo troll 😃
@anonym_autor autorka dokazy vobec nepotrebujes. Staci sa zamysliet, ako sa chova doma, kolko casu travite spolu ako par. Ignoruje vas? Alebo sa vam naplno venuje ked je doma. Viete sa porozpravat? Odstrkuje ta ked prides za nim aby ta objal? Odmieta ta v posteli? Ste normalna rodina, alebo on je iba doplnok? Ako ste fungovali na zaciatku manzelstva a ako je to teraz? Citis, ze ste jeho priorita,a citi to aj on z tvojej strany? Ake mate plany dobudcna, ako si predstavuje manzelstvo, ste obaja spokojni? A podla toho sa zariad.

Ved ked je to kamoska zo strednej a nema co skrývať nech aj teba vezme s nou na kávu. Zoznamis sa s nou. No to toho by urcite nesiel... a potom vies co by nasledovalo.