Manžel ma klame kvôli inej
Ahojte, zaujíma ma objektívny názor na vec.
S mužom pár mesiacov mame ťažké obdobie, môžeme povedať že krízu. Mame spolu aj dieťa.
Veľa hádok bolo kvôli tomu, že denno denne vidím koľko času trávi sa sociálnych sieťach a po večeroch vidím ako si stále s niekým píše.
Čerešnička na torte bola, že som uvidela SMS (nemám pristup do telefónu, lebo je len na faceid) od slečny s ktorou si pisal a už aj dávnejšie som videla správy. Nie celu, len čo bolo na ploche.
Tvrdí a tvrdil mi vzdy je to len kamarátka od strednej a nikdy nič medzi nimi nebolo.
Za mojim chrbtom ale bol snou aj von (neviem koľkokrát) a boli cez telefon v kontakte. Bol s ňou aj včera večer, čo som zistila zhodou náhod.
Somnou odkedy je zle nesnaží sa dať do poriadku náš vzťah. Mám pocit že len ja som o to bojovala a snažila sa aby sa to zlepšilo.
Mám pocit že ma už dlhšie klame ale ani bohovi to neprizná a keď sa nato opýtam ešte ja som zlá a ja si namyšlam. Niektoré veci to aj dokazujú že ma klamal párkrát. A on ževraj má čisté svedomie a nič zlé nerobí.
Čo mám robiť?
@anonym_e4e9e3 mal byt chlap a komunikovať, opytat sa ženy preco odmieta sex, ci to nahodou nemoze byt nízkymi hladinami estrogénu a vysokými hladinami prolaktínu po porode, co je uplne normalne a bežne a len taký trtko ako tvoj milenec to nevie spracovať a vydržať. Alebo ci netreba manželke pomôcť s detmi a domacnostou a ked nebude taka unavena skor bude mat chuť na sex. Naco si robil deti a naco sa ženil ked sa chcel k.urvit? Držala mu žena nôž pod krkom ked jej robil deti? On sa vedome rozhodol pre rodinu a manželstvo tak mal znášať zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Ja rozumiem ze pridu nezhody, opadne laska aj príťažlivosť a uz sa manželom nechce do sexu vecer ked maju plnú hlavu starosti ale takto sa to nerobí. Mal jej povedat ze nie je stastny a zit sam a potom si nájsť milenku alebo hned ako začal spávať s tebou sa rozviesť. Toto je totálne poníženie manželky zo strán vas oboch. Ty nevies čím si prešla v manželstve s ním ani pri porode a starani sa o tri + 1 deti. A viem ze ta to ani nezaujíma ani nad tým nerozmýšľas. Rovnako viem ze sa ti to vrati ci uz o rok alebo o 10. A Ano tvoja kamarátka je hlúpa ze s ním ostáva ale keby ste mali ake take morálne hodnoty dali by ste jej možnosť voľby odísť z nefunkčného manželstva.
@anonym_e4e9e3 plánovanie trestného činu, teda v tvojom prípade úmyselného šírenia pohlavnej choroby je trestný čin.
Trestný čin Ohrozovania pohlavnou chorobou: (§ 167 Trestného zákona): Páchateľom je ten, kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti, do nebezpečenstva pohlavnej nákazy. Trestná sadzba je odňatie slobody až na tri roky.
@anonym_e4e9e3 mimochodom, v momente ako zistíš ze mas STD si povinná informovať vsetkych sexuálnych partnerov, co je pri k.urve dost vela, inak môžu podať TO a budes im pekne hradiť náklady na liečbu plus odškodné, co sa pri k.urve tiez nazbiera dufam ze mas nejake uspory😂
@anonym_e4e9e3 a to sa co mna pýtaš? Myslím ze mas tiez slovo v tom ci bude sex s ochranou alebo bez. Ak muž nemá toľko ucty k svojej manželke aby ju nepodvádzal tak ma neprekvapuje že nemá ani toľko zodpovednosti v sebe aby aspoň domov nedoniesol nejakú chorobu. A to nie je iba kvapavka syfilis HIV. Môže ta nakaziť HPV vírusom ktorý jemu ani jeho manželke nic neurobí a ty o pár rokov zistíš ze mas rakovinu v takom štádiu ze ti budu musiet robit hysterektomiu. A tam ti nepomôže ani kondom, lebo vírus je aj na koži a je velmi vela druhov. Niektoré neurobia nic niektoré spôsobujú bradavice niektoré rakovinu. Preto je pri rakovine krčka maternice a vaječníkov tak veľký rizikový faktor promiskutita. Pretože co novy partner to nove kmene vírusov a o to vyššia šanca na ochorenie.
@anonym_e4e9e3 no aspon ze tento tvoj milenec spi iba s tebou a nie s manželkou aspon budete chori iba vy dvaja.
@anonym_e4e9e3 tak mi povedz naco si ju muž bral ? A nerozvedie sa s nou iba preto ze ju ma za slúžku?
@anonym_autor Dakujem Vám za radu. Vážim si každú jednu.
Ešte mi poraďte v jednej veci.
Mám takú myšlienku, že pôjdem za slečnou sa opýtať… “ako to vlastne je a ona si to ako predstavovala”, či už teraz je spokojná.
Podotýkam, je možné že ju kŕmi s tým že už je voľný a nemá vzťah. Nie je to isté ale ja si to myslím. Tým pádom keby tak, aj jej by som vyjasnila veci aby nebola klamaná. To je to čo najviac nenávidim keď sa klame na jednu aj na druhu stranu.
@anonym_autor nestrapňuj sa pred ňou... Podľa toho čo píšeš, on čaká, kedy odijdeš, aby nebol za zlého...
@anonym_autor a ako dlho ste už manželia?
@anonym_e4e9e3 a toto ti narátal on že? 😀
@anonym_autor tak máš ten prístup k sms, telefónu alebo nie? Odkiaľ vieš že včera spolu boli? A prečo chceš ísť za milenkou a opýtať sa jej, či je spokojná? Veď snad tvoj starý má mať rozum a nepisat ženam a chodiť za nimi... On ma záväzky, nie ona. Za koľkými pôjdeš? Za ďalšími piatimi? Lebo určite nepíše iba jej... Vyries si to s ním.
@anonym_autor Dakujem Vám za radu. Vážim si každú jednu.
Ešte mi poraďte v jednej veci.
Mám takú myšlienku, že pôjdem za slečnou sa opýtať… “ako to vlastne je a ona si to ako predstavovala”, či už teraz je spokojná.
Podotýkam, je možné že ju kŕmi s tým že už je voľný a nemá vzťah. Nie je to isté ale ja si to myslím. Tým pádom keby tak, aj jej by som vyjasnila veci aby nebola klamaná. To je to čo najviac nenávidim keď sa klame na jednu aj na druhu stranu.
@anonym_autor nie, toto rieš so svojím partnerom, nie so slečnou, ona s tebou namá žiadny vzťah. A nepotrebuješ žiadne dôkazy, dôvera je preč. Skončila by som to čo najskôr, toto fakt nemá význam
@anonym_e4e9e3 ok, pochválila si sa, posielame kľúčenku, nezahlcuj tému, založ si svoju, ak to potrebuješ
@anonym_e4e9e3 tak ty si hrdinka, lebo si nejakej 150 kg uchmatla chlapa, ktoremu uz ona ani neda a myslis si, ze keby si pozmurkala na inych, tak sa z teba idu pokakat 🤭 vtipna si moja, vtipna. Rozpravocky hore dolu, nejde len o sex, ale vlastne ide o sex... Ak je pravda, ze s tym zenatym ozaj spavas, tak asi len preto, ze si vobec rada, ze o teba niekto prejavil zaujem a v kutiku duse by si chcela vsetko, len samu seba presviedcas, ze takto je to vlastne ok, inak by ta drblo a zlozila by si sa...
A nie vsetci muzi maju doma 150kg frigidy, niektori maju to stastie, ze maju doma sexice v plnej kondicii 😘 na takych potom mozes zmurkat, skusat, ponukat sa, ale femme fatale z teba takto nikdy nebude...
@anonym_e4e9e3 prepáč ale neverím ze si spokojna. Akože áno, nemusieť prat niekomu ponozky variť upratovať- toto je ešte výhoda. Ale ako sa cítiš cez vianoce? Cez sviatky? Doma ticho, milenec s rodinou a ty sama? Takze take fasa to asi nebude..
@anonym_47c7da a este aj to pranie ponoziek by mi chybalo... Ked niekoho milujem, pre mna ako pre zenu je prirodzene, ze sa chcem o neho starat, ze chcem pre neho pripravit skvele jedlo, zutulnit mu domov, chcem mu splnit vsetky tuzby. Nielen brat, ale aj davat. V zdravom a vyrovnanom vztahu nrmoze mat clovek pocit, ze tym nieco straca predsa.
@anonym_e4e9e3 tak ty si hrdinka, lebo si nejakej 150 kg uchmatla chlapa, ktoremu uz ona ani neda a myslis si, ze keby si pozmurkala na inych, tak sa z teba idu pokakat 🤭 vtipna si moja, vtipna. Rozpravocky hore dolu, nejde len o sex, ale vlastne ide o sex... Ak je pravda, ze s tym zenatym ozaj spavas, tak asi len preto, ze si vobec rada, ze o teba niekto prejavil zaujem a v kutiku duse by si chcela vsetko, len samu seba presviedcas, ze takto je to vlastne ok, inak by ta drblo a zlozila by si sa...
A nie vsetci muzi maju doma 150kg frigidy, niektori maju to stastie, ze maju doma sexice v plnej kondicii 😘 na takych potom mozes zmurkat, skusat, ponukat sa, ale femme fatale z teba takto nikdy nebude...
@lindusss2016 len pre info, doslova tu bola niekde téma, že atraktívna žena našla svojmu chlapovi v počítači fotky a videá nejakej 150kg dámy... to len poznámočka, že jednaktieto dámy vedia byť pre mnohých mužov atraktívne... a tiež k tomu, že aj ak je žena atraktívna, neznamená to, že jej muž nezahne.
@lindusss2016 len pre info, doslova tu bola niekde téma, že atraktívna žena našla svojmu chlapovi v počítači fotky a videá nejakej 150kg dámy... to len poznámočka, že jednaktieto dámy vedia byť pre mnohých mužov atraktívne... a tiež k tomu, že aj ak je žena atraktívna, neznamená to, že jej muž nezahne.
@morpheuss ale iste, ja verim tomu, ze mnohi chlapi na tom ficia, ved kazdy mame nejaky vkus. Problem je, ak sa partneri daju dokopy v nejakrj forme a ta sa v priebehu rokov zmeni (priberie/schudne). Ale tak pokial sa bavime o majoritnych preferenciách, tak myslim, ze velka vacsina muzov da prednost dobre tvarovanej postave pred obezitou. A zas opacne, ano, zahne aj taky, ktory ma doma na pohlad krasavicu, ale moze mu nieco chybat. Moj skromny nazor je, ze ak sa partneri navzajom pritahuju a zaroven naplnaju svoje tuzby a potreby, je mala pravdepodobnost na neveru. Iste, su taki, ktori to maju ako hobby, ale to je zas o charaktere a ak uz s niekym zijem zopar rokov, tak ten charakter predsa poznam. Ja si napr.poznam chlapa dokonale, presne viem, co ma rad, co sa mu paci, ako ho dostat a robim vsetko preto, aby nam vztah klapal, aby bol spokojny po vsetkych strankach. A som si na milion ista, ze by nikdy neriskoval ani len situaciu, ktora by mohla viest k flirtu, nevere, lebo si vazi, co ma doma. Ale rozumiem, ze existuju aj jednoduchsi jedinci, ktori sa nevedia tak dobre ovladat, len to je uz na kazdom z nas, koho si vyberie. Pre mna inteligencia je jedno z najdolezitejsich kriterii.
@anonym_e4e9e3 A preco sa teda nerozvedie on, ked vam to tak uzasne klape, ako vravis, a ona je aj tak stara frigidna skatula, ktora ma sama holu rit, a od ktorej treba utekat? Alebo zeby to nebola s nou az taka katastrofa, ako tie kaleraby, ktore ti tlaci on do hlavy?
Lebo ja ti poviem, ako to je naozaj - keby chcel byt s tebou, bol by davno rozvedeny. Deti nemaju, a chudobnejsia z nich je ona. Lenze on s tebou byt nechce, s manzelkou je mu dobre, ona mu dava to, co mu nedas ty, a ty mu davas to, co mu neda ona. A z jeho pohladu su vsetci spokojni.
Ako zi si ako chces, ja tu nie som od toho, aby som ta sudila, ked ti staci pol chlapa, pol vztahu, pol citov. Ale nadavat inym zenam do hlupych, ked ty veris citankovym rozpravockam zenateho milenca? Trapne.
@anonym_e4e9e3 A preco sa teda nerozvedie on, ked vam to tak uzasne klape, ako vravis, a ona je aj tak stara frigidna skatula, ktora ma sama holu rit, a od ktorej treba utekat? Alebo zeby to nebola s nou az taka katastrofa, ako tie kaleraby, ktore ti tlaci on do hlavy?
Lebo ja ti poviem, ako to je naozaj - keby chcel byt s tebou, bol by davno rozvedeny. Deti nemaju, a chudobnejsia z nich je ona. Lenze on s tebou byt nechce, s manzelkou je mu dobre, ona mu dava to, co mu nedas ty, a ty mu davas to, co mu neda ona. A z jeho pohladu su vsetci spokojni.
Ako zi si ako chces, ja tu nie som od toho, aby som ta sudila, ked ti staci pol chlapa, pol vztahu, pol citov. Ale nadavat inym zenam do hlupych, ked ty veris citankovym rozpravockam zenateho milenca? Trapne.
@zorienka28 presne, toto tvrdi kazdy zenac ako cez kopirak, ze doma to neklape a zena na neho sere... A v skutocnosti sa idu pretrhnúť, aby im zena na to neprisla
@zorienka28 presne, toto tvrdi kazdy zenac ako cez kopirak, ze doma to neklape a zena na neho sere... A v skutocnosti sa idu pretrhnúť, aby im zena na to neprisla
@lindusss2016 Rovnake bachorky, ktorym veri kazda zamilovana milenka, ktora samu seba presviedca, ze ona ho nechce, lebo ved nebude hadam prat spinave trenky, a je s nim len kvoli sexu. Tak urcite. Keby jej zajtra povedal, ze sa rozvadza a ze budu zit spolu, tak ho berie vsetkymi desiatimi. Ale nie k tomu som chcela - pride mi smiesne, ako si na tom tieto bokovky buduje sebavedomie, nieco na styl ze musim byt uplne uzasna, ked kvoli mne uteka od zeny. Nie zlatko, on mal len plne gule a ty si bola po ruke. Keby nie, tak bude po ruke druha. Poznam taky "par" v mojom okoli, kde ma milenka 50+ a vyzera ako kobyla. Ked je muz nadrzany a chce podviest, tak da dole aj uplne strasidlo, v tomto pripade zufalku.
@lindusss2016 Rovnake bachorky, ktorym veri kazda zamilovana milenka, ktora samu seba presviedca, ze ona ho nechce, lebo ved nebude hadam prat spinave trenky, a je s nim len kvoli sexu. Tak urcite. Keby jej zajtra povedal, ze sa rozvadza a ze budu zit spolu, tak ho berie vsetkymi desiatimi. Ale nie k tomu som chcela - pride mi smiesne, ako si na tom tieto bokovky buduje sebavedomie, nieco na styl ze musim byt uplne uzasna, ked kvoli mne uteka od zeny. Nie zlatko, on mal len plne gule a ty si bola po ruke. Keby nie, tak bude po ruke druha. Poznam taky "par" v mojom okoli, kde ma milenka 50+ a vyzera ako kobyla. Ked je muz nadrzany a chce podviest, tak da dole aj uplne strasidlo, v tomto pripade zufalku.
@zorienka28 presne tak, pranie spinavych treniek je nic oproti tomu, ak sa k zene niekto chova ako k spinavej handre. Vyklepat a dovi dopo 🙈 Kde maju sebauctu? Aj keby som sa rozhodla pre vztah kvoli sexu, tak je kopec slobodnych chlapov, ktori by to privitali... A nemusi ma pred nikym skryvat, ani sa na nic hrat a mozme mat obaja cisty stit, narovinu odkomunikovat, kto co od vztahu ocakava...
@zorienka28 presne tak, pranie spinavych treniek je nic oproti tomu, ak sa k zene niekto chova ako k spinavej handre. Vyklepat a dovi dopo 🙈 Kde maju sebauctu? Aj keby som sa rozhodla pre vztah kvoli sexu, tak je kopec slobodnych chlapov, ktori by to privitali... A nemusi ma pred nikym skryvat, ani sa na nic hrat a mozme mat obaja cisty stit, narovinu odkomunikovat, kto co od vztahu ocakava...
@lindusss2016 Podla toho, ako tato pani komunikuje, usudzujem, ze je to bud troll alebo nestastne zamilovana zena, ktora sa presviedca, ze vztah je o prani spinaveho pradla a obmedzovani v sukromi (nie, ludia v zdravych vztahoch si delia pracu a neberu si osobnu slobodu), takze ona to vlastne vobec nechce, zatial co zostava so zenatym muzom, ako keby on jediny na zemeguli mal kkt. Ten hnev na ine zeny mozno prameni z toho, ze sa autorkinym pribehom sama citi dotknuta, z tej druhej "strany", alebo z toho, ze ostatne zeny su bud vo fungujucich vztahoch, alebo spokojne same. Kazdopadne tato snaha posobit "nad vecou" je strasne priehladna, zufala, a smutna.
@lindusss2016 keby si sa rozhodla pre vzťah len čisto na sex, tak si v prvom rade hľadáš chlapa, ktorý je v tom sexe sakra dobrý... . ver tomu, že tí naj šukači obvykle slobodní nie sú, ženy si ich držia... to isté platí o ostatných vlastnostiach, ktoré sú pre ženy atraktívne - charizma, peniaze, sebavedomie, výzor. Taký chlap keď je slobodný, tak sa okolo neho točia 20-ročné šušky s rovnakou ponukou a ešte viac.
Proste faktom je, že naj chlapi sú často zadaní, preto sa na nich milenky namotávajú...

@anonym_e4e9e3 toto co opisuješ je trestný čin, aby si neskončila este v base tam si toho sexu uzijes.