icon

Manžel ma kritizuje

zizulciatko
18. okt 2023

Ahojte, chcem vedieť aj váš názor, lebo ja som už na nervy. S manželom sme spolu 14 rokov, z toho 5 manželia, máme 2 deti (7 a 4r.). Mám 54kg, 170cm. Ako po druhom pôrode som bola trošku pribratá, teda väčší zadok, brucho, ale nič katastrofálne, vážila som 58kg. Muž mi začal vyčítať, že mám veľkú riť, že už neni taká ako kedysi. Tak som schudla na 54kg, a samozrejme, zadok splasol a nemá tvar. Začala som chodiť do práce, mám sedavé zamestnanie, z práce doma rýchlo navariť, s prvákom sa učiť, logopédiu cvičiť... no je toho dosť a večer som rada, že si vyložím nohy a mám kľud. Takže ešte aj cvičenie doma neprichádza do úvahy, a doma ma to ani nebaví... no ale k veci. Muž mi vyčíta, aký mám zadok, prečo sa neobliekam viac sexi, teda tričko bez výstrihu nie je tričko a šaty dlhšie ako mini sú pre dôchodkyne... prečo sa nenamaľujem (keď si dám make-up, prečo si nedám rúž - lebo mi každý vysušuje pery a to vie), prečo sa nejak neučešem lepšie... Jednoducho má stále nejaké pripomienky, prečo nie som "dokonalá" a mám so sebou niečo robiť...

Strana
z2
h2
18. okt 2023

Ináč, to, čo píše @hugger je tiež pravda. Aj keď si vymakáš tú najsexi riť na svete, začneš sa maľovať, česať a obliekať presne podľa jeho želania, nájde si zase niečo iné. Sú také typy, aj keď sa na hlavu postavíš, vždy si niečo nájde.

marcellka32
18. okt 2023

Zas som sa nasrala...žena ešte raz ti niečo povie tak mu odpovedz: tam v kúpeľni je zrkadlo, nech sa páči najprv sa tam pozri a potom niečo hovor ....samozrejme asi odpovie: ja vyzerám výborne...a znova naspäť: nemáš pravdu, máš veľké brucho atď a láskavo ma prestaň vkuse napomínať, lebo už ma to nebaví...
A za ďalšie prečo sa neučí so synom on? Ako sa podieľa na chode domácnosti? Zrejme má veľa voľného času...
Musíš sa brániť lebo ťa psychicky takto zničí...

ema22270
18. okt 2023

Fuha tak ja neviem ja mam okolo 58-60kg 173cm a som chuda. Mam trochu sirsie boky, ale s tym clovek nic nenarobi - take ostanu aj keby som mala 50kg, tak neviem co tvoj muz tara. Ale evidentne mu vadi na tebe uz vsetko, ked takto rozprava a je to chore. By som chcela vidiet, ako vyzera on 🤦‍♀️

marcellka32
18. okt 2023

By ma zaujímalo ako vyzerá určite kópia Jamesa Bonda...ten hodnotiť môže 🙂

zuzanna33
18. okt 2023

@zizulciatko Pokiaľ budeš skákať ako on píska vymyslí si na teba čokoľvek ale ty sa musíš stále cítiť dobre a mať rada samú seba. Robíš pre rodinu veľa aj pre deti a to je na 1 mieste. Ty to robíš sama pre seba tvoj vzhľad je len odrazom teba.Manželstvom sa život nekončí ale nikdy nemôže žena nechať zo sebou zametať potom sa to končí a si len otrokom jeho .... On sa nezmení ty nadobudni len zdravé sebavedomie 🍀

barborachors
18. okt 2023

@zizulciatko to su len tvoje vyhovorky, ze musis hento a tamto. Nemusis. Proste tvoj vzhlad u teba uz nie je na prvom mieste. Si matka a gazdina. Ak ti toto nevadi, tak je to v poriadku. To, ze to vadi jemu, je jeho problem. Ked chcel dokonalu modelku, nemal si robit rodinu. Vsak vedel ze po decku priberes ako kazda. Mozes mu to povedat.

zobaka
18. okt 2023

poznam jedneho takeho, skaredulko s nadvahou, biely s rysavymi vlasmi, ktore ubudaju, ale od zien vyzaduje dokonalost 😂 absolutne by som ho ignorovala

7miriam77
18. okt 2023

Ako prepáč,ale tvoj muž je dobrý debil 🤔🤔🤔🤭, keby mi toto chlap vykrikoval a vkuse má kritizoval, popriala by som mu veľa šťastia pri hľadaní dokonalej ženy. Toto by som si nenechala robiť. Si matka jeho detí,no úcta žiadna.

bluka2
18. okt 2023

Som si najprv myslela,ze ti vycita, ze si moc chuda....debil

caroline_
18. okt 2023

@zizulciatko debilko, kopec mužov sa za veľkou ritou obzrie

marcellka32
18. okt 2023

@zobaka skaredulko🤣

nikdenikto
18. okt 2023

Pošli na sem fotku manžela, my ho okomentujeme a potom mu to môžeš ukázať 😉

laurita285
18. okt 2023

Svoje komplexy rieši na tebe 😀 hlavne že on je zaručene škarediak 😀

yelena159
18. okt 2023

Keď tvoj muž nevyzerá, ako Tom Hiddleston, nech sa radšej neozýva. Určite nie je najkrajší muž sveta a plus je ešte debil.

lenagawel
18. okt 2023

fuha je to blbec…ja mam 52kil a 158cm co by teda namna povedal nechcem vediet 🤣🤣🤣🤣🤣 ja som zas na seba moc kriticka a muz mi hovori ze co riesim ze nic mi nechyba takze ten tvoj chlap ma divne priority ja by som od takeho odisla lebo mna by to polozilo s mojou povahou a sebavedomi

tiezjedna
18. okt 2023

@zizulciatko jeden by povedal, že máš doma Brada Pitta... a ani ten by sa určite nechoval ako idiot, ako tvoj muž🙄

candii
18. okt 2023

No ja by som bola veľmi zvedavá ako vyzera on

ana82
18. okt 2023

@niceboy 😂😂😂 opľula som kávou obrazovku

larisalarisa
18. okt 2023

Si chudučká ako pierko....kopni ho

eternity24
18. okt 2023

@zizulciatko pridaj jeho fotku

grof_monte_christo
18. okt 2023

Problém bude v tom, že on ta asi nikdy nelubil ako ľudskú bytosť, resp. takejto lásky ani nie je schopný, lebo je povrchny človek. K výberu partnera ti preto nejdem gratulovať.

Strana
z2