Manžel má pravdepodobne pomer. Čo mám robiť?
Neviem to s určitosťou. Sme mladí a zobrali sme sa iba dva roky dozadu. Dieťa nemáme. Manžel má pravdepodobne milenku. Pracovné chodieva preč do ba. My byvame inde. Náhodné som ho prekvapila, niečo som už tusila bol vystresovany. Zmenené má zrazu heslo na telefóne. správa sa čudné. Sex máme ale je taký nijaký akosi. Plus mala som bakteriálne infekciu veľakrát mín. Rok.
Chcem sa spýtať. Čo ďalej. Tvrdí mi, že o nič nejde. Ale chce svoje súkromie. Vždy bol veľmi naruživý muz. Bojim sa. Spytala som sa, ale bez odpovede.nic sa nedeje. Inak spravanie má ako vždy. Do kostola chodieva. Neviem ako ďalej. Nemam ho ani ako skontrolovať. Chodieval domov len na víkendy. Je to pre mňa hrozne. Manžel tvrdi, že nič sa nedeje. Nechcel,aby som ho prišla na víkend pozrieť už veľakrát vraj načo..Že on príde. Asi má pomer. Hoci sa dusuje že to by nám Nikdy neurobil a mam mu veriť 🙏
Zátlka.. A je naozaj pekný muž stavaný stará sa o seba a pod.... Ale má tajnosti s telefónom.
@anonym_autor zase ty,rozprávkárka?
Tu uz je narusena dovera, otazka je, co chces dalej.
Nechapem ale celkom tvoj popis, kde je on cez vikend, ked nie s tebou ? Cez tyzden je v BA ?
Tu uz je narusena dovera, otazka je, co chces dalej.
Nechapem ale celkom tvoj popis, kde je on cez vikend, ked nie s tebou ? Cez tyzden je v BA ?
@patrike cez víkend príde sobotu doobeda a nedeľu večer ide prec znova . Niekedy dokonca je tam aj cez víkend. Žijeme tak stále. Obavám sa že má niekoho tam.
Neviem čo ďalej.
Nechce priznať. Zátlka. Ja žijem pod Tatrami. Mám prácu tu. On v ba. Ublížuje mi to.
@anonym_autor hlavne, že si zájde do kostola, takých je tam do tucta 12 🤣🤣🤣
@patrike cez víkend príde sobotu doobeda a nedeľu večer ide prec znova . Niekedy dokonca je tam aj cez víkend. Žijeme tak stále. Obavám sa že má niekoho tam.
Neviem čo ďalej.
Nechce priznať. Zátlka. Ja žijem pod Tatrami. Mám prácu tu. On v ba. Ublížuje mi to.
@anonym_autor Ked natvrdo povies, ze cez vikend je nejaky koncert / divadlo a podobne v BA a chces tam ist a prespat v BA, ako bude reagovat ? Mozes to urobit aj stylom "aha, kupila som listky, ideme".
Zátlka.. A je naozaj pekný muž stavaný stará sa o seba a pod.... Ale má tajnosti s telefónom.
@anonym_autor najdi si aj ti niekoho a uvidis co to s nim urobi
Intuícia vacsinou nesklame. Dala by som ho sledovat.
Intuícia vacsinou nesklame. Dala by som ho sledovat.
@anonym_f8b97c Pamatas na ten nedavny pripad, ked tu bola fotka zo skrytej kamery ? Take nieco sice nie je legalne, ale ked vies do toho jeho bytu umiestnit nieco podobne, dozvies sa pravdu rychlo, len potom vsetko zmaz a nikde to nespominaj.
To je aké manželstvo?
Veď vy vôbec nie ste spolu. To je nejaké manželstvo na diaľku?
Teba to uspokojuje?
Prečo nejdes za ním? Alebo on nezmení prácu? Jeden z vás by sa mal posunut
Manzelstvo ako vino. Su spolu tak 4-6 dni do mesiaca. Wow😃
Manzelstvo ako vino. Su spolu tak 4-6 dni do mesiaca. Wow😃
@anonym_df5da3 To je vecou dohody, suseda ma manzela, ktory maka v Nemecku niekolko mesiacov v kuse a potom pride povedzme na 2 - 3 tyzdne.
@anonym_autor co ta drží na východe Slovenska, čo také nenajdes v Ba? Aku prácu? Máš tam muža, deti nemáte. Chorý vzťah. Nerozumiem prečo takto žijete. Ved on môže kľudne viesť dvojitý život. Jeden s tebou cez víkendy, druhy s ďalšou cez týždeň.
Preco si neurobis vylet do BA tak, aby o tom nevedel? Vies, kde byva? To ta tam nikdy nezavolal? Do divadla, na nakupy a tak. Kde pracuje? By som si ho pockala pred pracou, alebo byvanim. Toto nie je na vyplakavanie, ale dokladnu spionaznnu akciu. Ako moze muz v 2 rocnom manzelstve takto odchadzat a byt tyzden bez sexu a tvarit sa ok. Jasne, ze ta podvadza, ja by som si to inflagranti prekvapenie nenechala ujst.
Preco si neurobis vylet do BA tak, aby o tom nevedel? Vies, kde byva? To ta tam nikdy nezavolal? Do divadla, na nakupy a tak. Kde pracuje? By som si ho pockala pred pracou, alebo byvanim. Toto nie je na vyplakavanie, ale dokladnu spionaznnu akciu. Ako moze muz v 2 rocnom manzelstve takto odchadzat a byt tyzden bez sexu a tvarit sa ok. Jasne, ze ta podvadza, ja by som si to inflagranti prekvapenie nenechala ujst.
@anonym_beae59 a ak zistíme že zije dvojitý život.. ...Čo potom urobím?
@anonym_autor nato si musis odpovedat iba ty sama.
My by sme ani nedovolili aby sa o nieco take muz pokusil. Ty mu davas na to prilezitost ked vlastne zijete od seba 🙈
@anonym_autor zistis, ze si mala dobreho tusaka a sud ta rychlo rozvedie.
@anonym_autor mne to pripomína Rodinné prípady kde presne to iste muž pracoval v BA a nechcel od partnerky aby prišla za ním. Ona s dcerou žila v ZA a nakoniec zistila že on v BA mal ďalšiu priateľku s dcerou.
@anonym_autor kde v ba zije, ja ti ho kludne skontrolujem ak chces
@anonym_autor mne to pripomína Rodinné prípady kde presne to iste muž pracoval v BA a nechcel od partnerky aby prišla za ním. Ona s dcerou žila v ZA a nakoniec zistila že on v BA mal ďalšiu priateľku s dcerou.
@anonym_91095a joj, u niektorych je zivot ako z rodinnych pripadov. Ludia okolo mna take veci riesili,ze by si povedala,ze je to vymyslene
@anonym_autor nič,založíš ďalšiu tému s vymysleným príbehom
bože,ľudia,že jej/jemu na to vždy skočíte🙄
@anonym_91095a joj, u niektorych je zivot ako z rodinnych pripadov. Ludia okolo mna take veci riesili,ze by si povedala,ze je to vymyslene
@anonym_ee8132 mňa tie prípady veľmi fascinovali škoda že už nie su aj nové natočené.
@anonym_autor ty nevieš čo by si urobila? Srandujes však?
@anonym_autor Skús francúzske zemiaky alebo rizoto.
No je ti neverný, to je isté. Mal som susedku, ktorej manžel robil servis kopíriek. Chodil na týždňovky po Slovensku. Doma bol len cez víkend. Prevalilo sa, že vedie dvojitý život, v Poprade mal milenku. Dostal ultimátum - buď si nájde inú prácu, alebo iný byt.
Nemáte žiadne záväzky tento vzťah je o ničom ste spolu dajne tomu tak plnohodnotný jeden deň v týždni niekedy ani to nie. Už len pre toto by som to ukončila.
@anonym_autor tak mne staci celkom co tu pises, velmi pravdepodobne, ze niekoho ma.
@anonym_autor tak to je už na tebe ale robiť niekomu matrac by som dobrovoľne nechcela, hlavne keď nemáte dieta a teda žiadne extra záväzky a mozes začať v pohode odznova. Či s hypotékou a dvomi detmi to pôjde lahsie??
Mna bývalý podvádzal, tiež by som dala ruku do ohňa zaňho vtedy a prišla som na to vďaka opakovaným vaginalnym infekciam!!! To fakt nechceš. Zrazu po rozchode som bola zdravá žena, zaujímavé že.
@anonym_autor po prvé,už len samotné manželstvo,kde muža vidím v sobotu poobede a v nedelu do večera,by ma nenapĺňalo.Na jednej strane chápem,že robiť treba,žijeme,kde žijeme a žial,musíme si vyberať medzi časom,alebo peniazmi,obzvlášť,keď žijete on v Ba a ty pod Tatrami,ako píšeš.Jemu to takto vyhovuje?že ťa vidí len vpodstate deň?Nesadli ste si nejak k tomu,že by si si našla prácu aj ty tam?Predsa len,v Ba je viac možností?veď čo je toto za vzťah,že áno,mám muža,ale on je tam,ja tu?Tam nastáva odcudzenie,dialka,tým ho nechcem brániť alebo čo,ale čo máte obaja z toho manželstva?A keby prišli deti?budeš furt sama?tatu uvidia len soboty od obeda,naje sa,oddýchne si po ceste a ráno v nedeľu nastavený,ze pomaly zas odchádza?Už len toto by som brala ako samotný problém.Ak máš podozrenie,že zahýba,čo asi aj zahýba,pýtaš sa čo máš robiť?Na to ti dá každý inú odpoveď.Sama seba sa pýtaj,či chceš žiť takto,ako žijete.Plná pochybností,večne sama.Ja osobne,aj keby nezahýbal,nebavilo by ma to.A ak zahýba,predstav si to,že teda naozaj je to tak,má tam inú,za tebou chodí len na víkend,necelý víkend.Je iný,mobil zaheslovaný,sex je iný,mávaš časté problémy tam dole,už len toto je taká ta nepriama nápoveda.Si schopná sa rozviesť?Alebo mu to odpustíš?Si odkázaná na jeho financie?alebo to zvládneš aj sama?Vieš,toto je dookola začarovaný kruh,kedy žena stráca seba,intuícia jej napovedá,že chlap je neverný a namiesto toho,aby začala konať,pripravovať sa na najhoršie,píše,že čo má robiť.Akoby čakala,že niekto jej napíše,že o nič nejde a on neverný nie je.Ona si to prečíta a spokojne zaspí.Ty sama musíš vedieť,čo máš robiť a ako to cítiš.Sú ženy,čo odpustia a žijú ďalej s ním,sú ženy,ktore nemajú financie tak žijú s ním,lebo nemajú kam ísť.sú ženy,ktoré okamžite jednajú a buď odídu,alebo jeho kopnú do riti.Sú ženy,ktoré nemajú financie,vedia,že je neverný,nekonfrontujú ho,ale potajme si odkladajú a chystajú odchod.A,že ti on povie,že všetko je ok?a čo čakáš?si už videla/počula chlapa,ktorý pri podozrení povie žene,áno,mám inú?!