Manžel ma stále kritizuje
Moj manzel ma stale kritizuje. Nebol taky. Ale ako prisli deti, stale nieco robim zle, nerobim to dost dobre, nerobim podla neho. Ale k veci. Obcas si poplacem, aj pred dietatom a to ho uplne vytaca. Preco musim revat, ze mozno som vycerpana, ale ze ludia maju horsie problemy ako to ze mi dieta nespi. Podotykam ze mi vobec s malym nepomaha, ale hovori, ze pomaha. No cista katastrofa. K tomu som aj tehotna, vsetky hormony a tak dokopy... deti (2) sme chceli obaja, ale uplne ho to zmenilo, neviem co cakal.
@anonym_f3bee5 aká pani dokonala? Normálna matka ako všetky ostatné.
@anonym_5d76cf to je taký spomienkový optimizmus starších dám. Mne tiež matka tvrdí, že ma zvládla ľavou zadnou a kľudne by aj ďalšie deti vychovala, ak by Boh dal. Ja mám však iné spomienky.😔
urči si priority, nestihneš navariť, tak nestihneš, nech niečo ukuchtí on, a hlavne sa nauč jednu dôležitú vec, neospravedlňovať sa. Nie je nič navarené na večeru? Nestihla som, malá/malý mal zlý deň, uvar niečo jednoduché, ani ja nevidím od hladu. A nie,že , prepáč, hneď niečo urobím. A tá pani na výpomoc je super, postačí na pár hodín týždenne a hneď to vyzerá všetko inak.
@anonym_autor narcisti to tak maju, po prichode dietata prepne z fazy idealizacie do fazy devalvacie ze sa nestacis cudovat....uz si zahackovana detmi a moze zacat psychicky terorizovat celu rodinu...neskor uboha zena si mysli ze to tak ma byt a musi trpiet lebo deti a naviac nema peniaze a ziadne sebavedomie, stratila samu seba, nema silu odist. Narcista ju presvedcil ze taku nulu predsa nikto nedokaze milovat....pozri si videa Jan Dvorak
Kolkokrat tyzdenne mate sex?
@anonym_autor narcisti to tak maju, po prichode dietata prepne z fazy idealizacie do fazy devalvacie ze sa nestacis cudovat....uz si zahackovana detmi a moze zacat psychicky terorizovat celu rodinu...neskor uboha zena si mysli ze to tak ma byt a musi trpiet lebo deti a naviac nema peniaze a ziadne sebavedomie, stratila samu seba, nema silu odist. Narcista ju presvedcil ze taku nulu predsa nikto nedokaze milovat....pozri si videa Jan Dvorak
@zabka79 súhlasím, v tých videách od Dvořáka si autorka určite nájde svojho manžela.😰
Pozri, mas to ako vela zien s malymi detmi v sloven. domacnostiach. Ano, nasi muzi nie su uvedomeli Nori, co su povinne na materskej ani Nemci, co ti zaplatia pani na vypomoc...proste s detmi sa veelmi casto muz/vztah zmeni a nerob z toho dramu alebo nemaj pocit, ze zijes s nejakym chujom, manipulatorom, narcisom a pod. lebo si budes mysliet, ze si total chudera a len sa deptat a potom sa nedivme, ze sa deju tragedie, ked tu zeny dostavaju takeeto uuzasne rady a zene moze len z toho prepnut. Ani moj muz sa NEPODIELA 50/50 na chode domacnosti, ale LEN pomaha, ani jemu sa obcas nechce byt s detmi, aj ma skritizuje, tak ale zase pride cas, ked je s nimi, umyva riady, nakupuje, opravuje, v zivote nevysaval...sak a co? Mate sa radi? Rozpravate sa, ked male zaspi? Idete obcas spolu niekde? To su take faazy, len ked si v blbej, tak sa napise na kona, dozvies sa, ze mas za muza uuplneho debila a na co ti je a preco sa nerozvedies...Moj starky nevedel uvarit ani caj a zili stastne 55 rokov. A aano, je ina doba....
Pozri, mas to ako vela zien s malymi detmi v sloven. domacnostiach. Ano, nasi muzi nie su uvedomeli Nori, co su povinne na materskej ani Nemci, co ti zaplatia pani na vypomoc...proste s detmi sa veelmi casto muz/vztah zmeni a nerob z toho dramu alebo nemaj pocit, ze zijes s nejakym chujom, manipulatorom, narcisom a pod. lebo si budes mysliet, ze si total chudera a len sa deptat a potom sa nedivme, ze sa deju tragedie, ked tu zeny dostavaju takeeto uuzasne rady a zene moze len z toho prepnut. Ani moj muz sa NEPODIELA 50/50 na chode domacnosti, ale LEN pomaha, ani jemu sa obcas nechce byt s detmi, aj ma skritizuje, tak ale zase pride cas, ked je s nimi, umyva riady, nakupuje, opravuje, v zivote nevysaval...sak a co? Mate sa radi? Rozpravate sa, ked male zaspi? Idete obcas spolu niekde? To su take faazy, len ked si v blbej, tak sa napise na kona, dozvies sa, ze mas za muza uuplneho debila a na co ti je a preco sa nerozvedies...Moj starky nevedel uvarit ani caj a zili stastne 55 rokov. A aano, je ina doba....
@anonym_d61105 Aha, cize ma byt stastna a uspokojit sa s tym, ze "kedysi to tak bolo". Wow. Teda ked po praci manzel ostane pozerat TV a tvari sa, ze rodina neexistuje, tak autorka sa ma usmievat a este pivo mu doniest asi.. 🙄
@anonym_5d76cf normalna matka pochopi druhu matku. Ja mam 4 deti a nebudem autorke este nakladat, ja zvladam tie moje 4, niekto ma dost aj s jednym. Ale nebudem poucovat, ze naco 2 deti...Kazda ma svoje starosti a limity...Keby to mal posudit niekto zvonku, ci a ako si zvladala, bolo by to zaujimave, si myslim.
@januska12323 robi v domacnosti niektore veci ako smeti, niekedy ide do potravin, robi z domu, takze od 9 do 6 je zavrety v pracovni a potom pozera telku 🤷♀️ niekedy je "tak unaveny" ze ani nejde k nam do obyvacky sa hrat alebo byt s nami, ale zostane v pracovni, ale uz si otvori dvere a pozera televizor tam
@anonym_autor veď on nežije spolu s vami, ale žije vo svojej bubline a má zabezpečené opatrovanie, varenie, pranie, upratovanie. Si si istá, že počas celej doby, čo je zabretý v izbe, aj pracuje? Nechala si mu niekedy dieťa na celý deň? napríklad v sobotu že by si vybehla na nákupy, potom s kamarátkou na obed, na kávu a vrátiť sa okolo 16,00 a zhúkať ho na 3:0,že je bordel, nenavarené. Skús to, vlastný zážitok je na nezaplatenie
Kolkokrat tyzdenne mate sex?
@maminkadeticiek mňa keby chlap nonstop kritizoval, sex by bol prene nulakrát.

@anonym_5d76cf no pani dokonala sa ozvala, isteze, to musi v kazdej diskusii taky niekto byt.