icon

Manžel ma stále kritizuje

24. aug 2025

Moj manzel ma stale kritizuje. Nebol taky. Ale ako prisli deti, stale nieco robim zle, nerobim to dost dobre, nerobim podla neho. Ale k veci. Obcas si poplacem, aj pred dietatom a to ho uplne vytaca. Preco musim revat, ze mozno som vycerpana, ale ze ludia maju horsie problemy ako to ze mi dieta nespi. Podotykam ze mi vobec s malym nepomaha, ale hovori, ze pomaha. No cista katastrofa. K tomu som aj tehotna, vsetky hormony a tak dokopy... deti (2) sme chceli obaja, ale uplne ho to zmenilo, neviem co cakal.

Strana
z2
anonym_5d76cf
24. aug 2025
@anonym_f3bee5

@anonym_5d76cf no pani dokonala sa ozvala, isteze, to musi v kazdej diskusii taky niekto byt.

@anonym_f3bee5 aká pani dokonala? Normálna matka ako všetky ostatné.

anonym_bda1a5
24. aug 2025
@anonym_5d76cf

@anonym_5d76cf to je taký spomienkový optimizmus starších dám. Mne tiež matka tvrdí, že ma zvládla ľavou zadnou a kľudne by aj ďalšie deti vychovala, ak by Boh dal. Ja mám však iné spomienky.😔

som_realistka
24. aug 2025

urči si priority, nestihneš navariť, tak nestihneš, nech niečo ukuchtí on, a hlavne sa nauč jednu dôležitú vec, neospravedlňovať sa. Nie je nič navarené na večeru? Nestihla som, malá/malý mal zlý deň, uvar niečo jednoduché, ani ja nevidím od hladu. A nie,že , prepáč, hneď niečo urobím. A tá pani na výpomoc je super, postačí na pár hodín týždenne a hneď to vyzerá všetko inak.

zabka79
25. aug 2025

@anonym_autor narcisti to tak maju, po prichode dietata prepne z fazy idealizacie do fazy devalvacie ze sa nestacis cudovat....uz si zahackovana detmi a moze zacat psychicky terorizovat celu rodinu...neskor uboha zena si mysli ze to tak ma byt a musi trpiet lebo deti a naviac nema peniaze a ziadne sebavedomie, stratila samu seba, nema silu odist. Narcista ju presvedcil ze taku nulu predsa nikto nedokaze milovat....pozri si videa Jan Dvorak

maminkadeticiek
25. aug 2025

Kolkokrat tyzdenne mate sex?

rejka7
25. aug 2025
@zabka79

@anonym_autor narcisti to tak maju, po prichode dietata prepne z fazy idealizacie do fazy devalvacie ze sa nestacis cudovat....uz si zahackovana detmi a moze zacat psychicky terorizovat celu rodinu...neskor uboha zena si mysli ze to tak ma byt a musi trpiet lebo deti a naviac nema peniaze a ziadne sebavedomie, stratila samu seba, nema silu odist. Narcista ju presvedcil ze taku nulu predsa nikto nedokaze milovat....pozri si videa Jan Dvorak

@zabka79 súhlasím, v tých videách od Dvořáka si autorka určite nájde svojho manžela.😰

anonym_d61105
25. aug 2025

Pozri, mas to ako vela zien s malymi detmi v sloven. domacnostiach. Ano, nasi muzi nie su uvedomeli Nori, co su povinne na materskej ani Nemci, co ti zaplatia pani na vypomoc...proste s detmi sa veelmi casto muz/vztah zmeni a nerob z toho dramu alebo nemaj pocit, ze zijes s nejakym chujom, manipulatorom, narcisom a pod. lebo si budes mysliet, ze si total chudera a len sa deptat a potom sa nedivme, ze sa deju tragedie, ked tu zeny dostavaju takeeto uuzasne rady a zene moze len z toho prepnut. Ani moj muz sa NEPODIELA 50/50 na chode domacnosti, ale LEN pomaha, ani jemu sa obcas nechce byt s detmi, aj ma skritizuje, tak ale zase pride cas, ked je s nimi, umyva riady, nakupuje, opravuje, v zivote nevysaval...sak a co? Mate sa radi? Rozpravate sa, ked male zaspi? Idete obcas spolu niekde? To su take faazy, len ked si v blbej, tak sa napise na kona, dozvies sa, ze mas za muza uuplneho debila a na co ti je a preco sa nerozvedies...Moj starky nevedel uvarit ani caj a zili stastne 55 rokov. A aano, je ina doba....

luccys
25. aug 2025
@anonym_d61105

Pozri, mas to ako vela zien s malymi detmi v sloven. domacnostiach. Ano, nasi muzi nie su uvedomeli Nori, co su povinne na materskej ani Nemci, co ti zaplatia pani na vypomoc...proste s detmi sa veelmi casto muz/vztah zmeni a nerob z toho dramu alebo nemaj pocit, ze zijes s nejakym chujom, manipulatorom, narcisom a pod. lebo si budes mysliet, ze si total chudera a len sa deptat a potom sa nedivme, ze sa deju tragedie, ked tu zeny dostavaju takeeto uuzasne rady a zene moze len z toho prepnut. Ani moj muz sa NEPODIELA 50/50 na chode domacnosti, ale LEN pomaha, ani jemu sa obcas nechce byt s detmi, aj ma skritizuje, tak ale zase pride cas, ked je s nimi, umyva riady, nakupuje, opravuje, v zivote nevysaval...sak a co? Mate sa radi? Rozpravate sa, ked male zaspi? Idete obcas spolu niekde? To su take faazy, len ked si v blbej, tak sa napise na kona, dozvies sa, ze mas za muza uuplneho debila a na co ti je a preco sa nerozvedies...Moj starky nevedel uvarit ani caj a zili stastne 55 rokov. A aano, je ina doba....

@anonym_d61105 Aha, cize ma byt stastna a uspokojit sa s tym, ze "kedysi to tak bolo". Wow. Teda ked po praci manzel ostane pozerat TV a tvari sa, ze rodina neexistuje, tak autorka sa ma usmievat a este pivo mu doniest asi.. 🙄

nevenka
25. aug 2025
@anonym_5d76cf

@anonym_5d76cf normalna matka pochopi druhu matku. Ja mam 4 deti a nebudem autorke este nakladat, ja zvladam tie moje 4, niekto ma dost aj s jednym. Ale nebudem poucovat, ze naco 2 deti...Kazda ma svoje starosti a limity...Keby to mal posudit niekto zvonku, ci a ako si zvladala, bolo by to zaujimave, si myslim.

anonym_d9efe5
25. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 robi v domacnosti niektore veci ako smeti, niekedy ide do potravin, robi z domu, takze od 9 do 6 je zavrety v pracovni a potom pozera telku 🤷‍♀️ niekedy je "tak unaveny" ze ani nejde k nam do obyvacky sa hrat alebo byt s nami, ale zostane v pracovni, ale uz si otvori dvere a pozera televizor tam

@anonym_autor veď on nežije spolu s vami, ale žije vo svojej bubline a má zabezpečené opatrovanie, varenie, pranie, upratovanie. Si si istá, že počas celej doby, čo je zabretý v izbe, aj pracuje? Nechala si mu niekedy dieťa na celý deň? napríklad v sobotu že by si vybehla na nákupy, potom s kamarátkou na obed, na kávu a vrátiť sa okolo 16,00 a zhúkať ho na 3:0,že je bordel, nenavarené. Skús to, vlastný zážitok je na nezaplatenie

letfenixa
26. aug 2025
@luccys

@anonym_d61105 Aha, cize ma byt stastna a uspokojit sa s tym, ze "kedysi to tak bolo". Wow. Teda ked po praci manzel ostane pozerat TV a tvari sa, ze rodina neexistuje, tak autorka sa ma usmievat a este pivo mu doniest asi.. 🙄

@luccys a večer pekne obsúložiť.

letfenixa
26. aug 2025
@maminkadeticiek

Kolkokrat tyzdenne mate sex?

@maminkadeticiek mňa keby chlap nonstop kritizoval, sex by bol prene nulakrát.

Strana
z2