Manžel má tajné fotografie susedky. Prečo a čo robiť?
Ahojte, prosím o radu na danú situáciu: deťom bolo v aute dlho, tak si pozerali na mojom a manželovom mobile fotky. Zachviľu sa syn opýtal oca, že prečo si fotíš susedku? Pozerám na to ja, no skoro ma porazilo, manžel mal v mobile foto susedky oproti ako robí v záhradke, video ako kráča po ceste... Vtedy povedal že len tak. Nepýtala som sa viac pred deťmi. Potom doma osamote som sa chcela o tom porozprávať, najskôr zatlkal, potom priznal že sa mu iba páči. On ma 40, susedka 34 slobodná mamička. Povedala som mu na to iba že ma to ranilo, že som to nečakala a že ma to trápi. Najviac ma trápi že sa odvtedy správa ako urazený. Ako by ste sa zachovali vy v takej situácii, čo robiť, neviem čo si tom myslieť a ešte keď takto reaguje. Ďakujem
Ospravedlňujem sa za anonym. Ale keby som zverejnila meno, susedka by prišla na to raz dva.
Mám v mobile foto suseda, aj video. Môj muž to videl. Nie, nepáči sa mi sused, a môj muž za tým nič nehľadá. Práveže ma pozná, aj suseda pozná😂 vie, že sme blázni, že si povieme do tváre hocičo. Na fotke mi sused ukazuje vybielené zuby, na videu mi odmieta dať edukačnú hračku😂🙈
Suseda kopala v záhradke v predklone?
Nuž, príležitosť robí zlodeja.
Štatistický nevera vznika skôr v blízkom okruhu ako..
Ale zas nejdeme lyncovat. Pokukujem tiež po susedovi a občas si pozriem jeho fotku na FB.
Ženy majú skôr emocionálnu neveru ale tak kto je bez viny nech hodí kameňom.
Nasralo by ma to? Áno. Vyrobiť z toho drámu? Nie
Mám v mobile foto suseda, aj video. Môj muž to videl. Nie, nepáči sa mi sused, a môj muž za tým nič nehľadá. Práveže ma pozná, aj suseda pozná😂 vie, že sme blázni, že si povieme do tváre hocičo. Na fotke mi sused ukazuje vybielené zuby, na videu mi odmieta dať edukačnú hračku😂🙈
@anonym_0f8241 asi je dosť iné fotiť či natáčať suseda, s ktorým ste kamoši a "pózuje" ti, vie o tom a iné potajme ako pracuje na záhrade a ide po ulici a ani len netuší, že si ju dáky prepnutý sused fotí...
@anonym_0f8241 asi je dosť iné fotiť či natáčať suseda, s ktorým ste kamoši a "pózuje" ti, vie o tom a iné potajme ako pracuje na záhrade a ide po ulici a ani len netuší, že si ju dáky prepnutý sused fotí...
@anonym_8c27cc presne to sú úplne odlišné veci, srandičky s kamarátom a podobne by som si v pohode točila, ale ako úchyl natajnáša natočiť susedu je chorý mozog
zakaždým keby sa ma dotkol, v posteli pritúlil, asi by som videla ako si namiesto mňa predstavuje ju… 😔
Ja sa vyjadrím len k otázke prečo tak reaguje..
Nečakal zrejme takúto reakciu, že ti ublížil a prišla mu neadekvátna, z jeho pohľadu o nič vážne nešlo.
Aj je nahnevaný, že sa mu na to prišlo, teraz je v tvojich očiach úchyl, utrpelo jeho ego a už nie je ten dokonalý..
To na*ere, keď vynakladal roky námahu a obraz dokonalého manžela a zrazu je to fuč..
Tiež si mohol niečo lepšie vymyslieť, že sa páči kolegovi a tak mu ju natočil😋
Drž sa a pozoruj, či nemá toho viac za ušami a nechaj ho nech sa odrazí, asi ani on sám nevie ako po tom celom začať a najradšej by zaliezol do myšacej diery..
ON je ten urazeny? 😁 kokso to by som mu tak dala pocítiť toto, ale nie hádkami a zlobou, ale inak. Ešte by mi aj kyticu doniesol. Ale.. už nikdy by som asi na neho nepozrela ako predtým 😔
@anonym_autor Fúha, tak on je ešte urazený? Idiot!
To vyzerá tak, že sa mu páči a a ak by sa mu naskytla príležitosť, tak by skúšal aj viac. Ale ak ona má nejakú známosť alebo sa jej nepáči tak je to menej nebezpečné.
Ej, dievča moje, nuž aleže si len pomysli, tvojmu starému na tie štyridsiate narodeniny načisto teplá srvátka udrela do hlavy. To ti je hotový chlipný kohút. Ešte ani na cudzie humná nepreletel, a už mu sliny tiekli na susedinu úrodu a v tej hriešnej hlave už kul plány, ako susede plot preskočiť a do cudzieho hniezda sa nanosiť. A že sa ti teraz ofučal a chodí po dome ako oparený pysk? Nuž, chytila si ho za golier ešte predtým, ako stihol tie svoje zálety dokonať...Chlapská pýcha dostala na frak a teraz trucuje, lebo si mu tie hriešne plány prekazila. Netráp sa, ty si na tom grunte gazdiná. Chytila si ho včas, tak nech si teraz tie oslintané fúzy utrie a sedí doma pri svojej ženuške na zadku. A nech si do kalendára svoju ženušku prekresľuje a obdivuje 😀

@anonym_autor no kokos