Manžel na zoznamkách
Zistila som úplne náhodne že manžel chodí alebo chodil na zoznamky... Nechtiac si odinstaloval internet banking a nevedel heslo... tak sme skúšali sa prihlásiť a heslo zabudnuté... tak som skúsila uložené heslá a tam na mňa vyskočili 4 zoznamky plus fb a iné... pýtam sa ho čo je to..odpoveď reklamy... bola som ticho ale hneď som urobila fotku a začala pátrať...samozrejme ze klame..dá sa zistiť kedy boli vytvorené účty. Ak to je počas manželstva ktoré trva 4roky určite sa chcem rozviesť. Ako zistím kedy boli vytvorené účty lebo viem ze sa neprizná.. Ja som mu osobne zrušila pokec baddo keď sme sa spoznali lebo to nevedel a iné aplikácie zoznamky nemal. Spoznali sme sa cez kamaráta nie zoznamku.
@karamelka1234 keby ste vedeli koľko chlapov zadaných, ženatých, mladších, starších 70+ je na platených stránkach. Pozitívum je, že nikdy sa s danou slečnou nestretnu keďže ide o flirtovacie zoznamky na ktorých vystupujú fiktívne osoby. Takže vlastne k nevere fyzickej nedôjde. Tá morálna stránka to je o niečom inom. Aj zdanlivo šťastné páry a manželstvá maju svoje úskalia. Negatívom je, že na nich muži míňajú stovky stovky eur z rodinného rozpočtu.
@karamelka1234 keby ste vedeli koľko chlapov zadaných, ženatých, mladších, starších 70+ je na platených stránkach. Pozitívum je, že nikdy sa s danou slečnou nestretnu keďže ide o flirtovacie zoznamky na ktorých vystupujú fiktívne osoby. Takže vlastne k nevere fyzickej nedôjde. Tá morálna stránka to je o niečom inom. Aj zdanlivo šťastné páry a manželstvá maju svoje úskalia. Negatívom je, že na nich muži míňajú stovky stovky eur z rodinného rozpočtu.
@anonym_74e827 jedno či fyzická alebo virtuálna vždy je to nevera
@anonym_74e827 jedno či fyzická alebo virtuálna vždy je to nevera
@sova7 aspoň ty ma úplne chápeš.
@sova7 aspoň ty ma úplne chápeš.
@karamelka1234 dosť často mi píšu ženaty. Moja reakcia vždy je ťahaj sa venovať rodine keby si teraz vedľa mňa tak ti dám takú že ti sopel na krku vyvrta závit. Nemám pre tento druh mužského športu pochopenie mňa tie ich výhovorky a lutostive reči skôr nasieraju. Zadaný chlap nemá čo robiť na zoznamke ak sa nudí treba mu pridať robotu a nechať deti na víkend. Aj písanie s inými ženami beriem ako neveru
@karamelka1234 dosť často mi píšu ženaty. Moja reakcia vždy je ťahaj sa venovať rodine keby si teraz vedľa mňa tak ti dám takú že ti sopel na krku vyvrta závit. Nemám pre tento druh mužského športu pochopenie mňa tie ich výhovorky a lutostive reči skôr nasieraju. Zadaný chlap nemá čo robiť na zoznamke ak sa nudí treba mu pridať robotu a nechať deti na víkend. Aj písanie s inými ženami beriem ako neveru
@sova7 Áno asi ma dosť času...čo ja sa stíham ledva najesť a za 2,5roka keď to zratam dokopy som bola od dieťaťa preč 15hodin..
@sova7 Keby všetky ženy vedeli takto reagovať, aby tým somárom trochu klesol hrebienok.
Autorka , ako si dopadla ? Zistila si ?
@mimi49
@karamelka1234 ahoj keby som mohol poradit netaj mu čo vieš a povedz mu že vieš o jeho nemilej zaľube ,len mu nevrav v hneve a neč si nevyčitajte navzajom lebo to je často kameň urazu.Ja si myslim že mu niečo chyba a ti vieš dobre čo ale ani to mu nedava narok hladat si bokovku,hlavne ti si nič nevyčitaj lebo chybu treba hľadať na oboch nie iba na jednom.Pekne večer si sadnite otvorte vinko romantika a povedz mu čo citiš a čo vieš ale nie odsudzujuco a hystoricky to my chlapy nemame radi.Držim palce
@mimi49
@karamelka1234 ahoj keby som mohol poradit netaj mu čo vieš a povedz mu že vieš o jeho nemilej zaľube ,len mu nevrav v hneve a neč si nevyčitajte navzajom lebo to je často kameň urazu.Ja si myslim že mu niečo chyba a ti vieš dobre čo ale ani to mu nedava narok hladat si bokovku,hlavne ti si nič nevyčitaj lebo chybu treba hľadať na oboch nie iba na jednom.Pekne večer si sadnite otvorte vinko romantika a povedz mu čo citiš a čo vieš ale nie odsudzujuco a hystoricky to my chlapy nemame radi.Držim palce
@joliken nechýba mu nic. Len si potrebuje lestit ego a dačo iné. Je to zavislost ako každá keď nie toto nájde si iné.

Nebudem to viac rozoberať...lebo ja som sa pýtala či sa dá zistiť kedy boli založené účty...A nie čo mám robiť ďalej.
@karamelka1234 prskaj na svojho chlapa.Zaloz si aj ty účet a budeš vedieť či sa dá zistiť dátum založenia.Ked si nemaze gmail, alebo kde má mailovu stránku tam bude mať ""vytvorili ste si konto atď....