Manžel nechce tráviť čas s mojou rodinou
Neviem či sa sem idem vyrozprávať alebo si idem po radu :D
S manželom sme spolu 3 roky a zo začiatku bolo všetko ideálne. Mali sme skvelé vzťahy s našimi rodinami, obidvaja sme dosť rodinne založení a naše rodiny sú pre nás veľmi dôležité. Ja pochádzam z takej typickej veľkej dedinskej rodiny kde sa všetci máme radi ,vždy sa stretávame ,sme si všetci blízky a držíme pri sebe. Manželova rodina je síce malá , poznačená niekoľkými rozvodmi, hádkami atď.. ale snažia sa stále stretávať a majú sa radi len je to proste iné. Keď sme sa dali dokopy manžel si hneď zamiloval moju rodinu trávili sme u našich veľa času všetko bolo super. Takisto som ja trávila veľa času s jeho rodinou snažila som sa tam začleniť a myslím že všetko išlo super. V posledných mesiacoch sa veci úplne otočili. Mne začala liezť na nervy svokra nebudem tu rozpisovať dôvody...ale aj tak sa premáham a stretávame sa pravidelne aj 3x do týždňa, chodíme aj na výlety spolu aj bežne niekam posedieť, robím to kvôli manželovi chcem aby bol šťastný a nikdy by som ho neobrala o čas strávený s rodinou len kvôli tomu že mi vadia pripomienky jeho matky. Čo mi ale vadí že môj manžel vôbec nevie urobiť to isté pre mňa. Ako som už napísala so svokrou trávime času až až, v piatok večer ideme spolu na pizzu , v sobotu príde k nám na návštevu aj ju zoberieme na nákup a v nedeľu už musíme ísť k nej na návštevu kde pravidelne sedíme aj 4 hodiny...Na moju rodinu teda nieje čas... aj keď tam ideme manžel už po pol hodine ma ženie domov... už som ho aj niekoľkokrát upozornila na túto skutočnosť stále povedal že si to neuvedomil aže už sa to nestane ale stále sa to deje. Navrhla som mu teda že ja budem chodiť k našim sama ak sa mu nechce že mne to nevadí len proste chcem aj ja byť s rodinou. Tak povedal že je hlúpe aby som chodila sama veď sme manželia.. Mojej mame minulý rok zistili rakovinu a bojuje s ňou a na začiatku ma manžel uistil že budeme jej pomáhať ako sa dá že to zvládneme ale skutek akosi utek ... Nebaví ma byť toľko so svokrou ...chýba mi moja rodina a kvalitne strávený čas s ňou bez toho aby ma niekto ťahal domov..
čo si o tom myslíte? Prosím komentáre typu že či sa s mužom neviem porozprávať si nechajte pre seba vzhľadom na to že už som mu 3x povedala aký problém mám stále povedal že sa to zmení a ešte sa to nestalo..
Vzhľadom na to že o pár mesiacov budeme mať bábätko chcela by som to dať dokopy kým sa narodí lebo chcem aby malo rovnako blízky vzťah s mojou aj s manželovou rodinou..
@0silvia0 už som to aj párkrát tak spravila že som proste šla k našim bez neho ale stále potom mi dal pocítiť že proste teraz musíme ísť k jeho mame aspoň ešte na dlhšie lebo proste mu to musím vynahradiť...
@anonym_autor prepáč ale tvoj manžel je pekny sebec a stále dieta , na prvom mieste je jeho matka . potom nič a potom niekde sa nachadzaš ty
ok keby si bola aspon na tom druhom mieste
som zvedava čo budeš robit ked ta bude svokra drezurovat ako maš obliekat, kojit, nosit, krmit a všetko komplet ....
Nech si kazdy travi cas ako chce, on so svojimi a ty so svojimi. A daj nu aj ty pocitit obcas
Nechapem co sedite u svokry 4 hodiny v kazdu nedelu, to sa o com mate rozpravat 4 hodiny ked sa vidite x krat v tyzdni? Ci to sedite na gauci a kukate spolu telku? Neviem si to realne predstavit. No a 3x do tyzdna s nou chodite na pizzu vylety atd, navyse ked ste este bezdetni? Vzhladom na fakt, ze Ti prekaza? Lebo vtedy sa to naozaj riesi tak, ze bud sa obmedzia navstevy, alebo si s nou chodi nuz sam, a Ty sama po svojom (samozrejme po zrelej dohode).
A ak si uz 3 x hovorila manzelovi nech Ta nezenie od vasich, povedala by som mu uz naposledy. Bud tam idem sama a uzijem si to a Ty si zatial rob program, alebo pod ale ma odtial nezen po polhodine, netvar sa znudene a otravene.
Pozor, pri malych detoch vsetko bude eskalovat. Casu bude menej, rodina ho bude "vyzadovat" este viac od Vas (lebo babatko, dietatko), takze si to cim skor nejako zrealnite... Drzim palce.
Prakticka rada zo zivota: skuste uplne realne nejaky "system". Viac casu budete spolu travit ako rodina, a ak byvate blizko rodicov, no tak raz do tyzdna nejaky fajn program s jednymi, raz s druhymi. Ci uz vylet, pizza, posedenie doma.
Dupni si konečne lebo budeš nakoniec hostiť svokričku doma tri dni po pôrode.
@anonym_375a05 lenže u nás hrozí to že ked príde dieťa a prestaneme svokrovcov toľko navštevovať tak sa dotrepú oni k nám ...
@anonym_autor hrozi? Hrozi ti to ze raz zomries nic ine.. my byvame v byte svokrovcov a ked som raz povedala ze nie. Manzel dvihol telefon a pobedal nie. Dnes ani zajtra ni cely tyzden navstevam neotvarame. A oni neprisli. Jednoducho nie tak nie.. a je kopec parov ktory nepustili a vybavene. Len sa s manzelom musite na tom zhodnut. Byt na rovnalej vlne. Inak sa budete hadat len vy dvaja.. kazdy zije v prvom rade sam so sebou a potom s tym s kym realne zije a potom su az vsetci ostatny. Ak ja mam dnes migrenu moze prist aj prezident a nepustim ho. Ak dnes som spala 3 hodiny a dieta mi place dalej nepustim nikoho lebo nechcem.
Vie mi niekto povedat, na kieho oneho sa tie mamine cecky zenia?
Budes to mat tazke. Ked sa narodi dieta, to este uvidis rosambo. Tiez by som skor tipla, ze toto manzelstvo pojde do kytek. Asponze mas oporu v rodine.
@arek00 ja osobne nevyhľadávam ten čas s rodinou až tak stačí mi aj raz za týždeň na hodinku vypiť kávu s maminou... neviem prečo manžel má ten pocit že jeho mamu to urazí keď sa s ňou nebudeme toľko stretávať. Už je to teraz aj jeho chyba že ju naučil na tento "štandart" a nevieme nájsť cestu späť
@anonym_autor hah aj moja mama bola zvyknutá že často ideme tam. Časom strašne vadilo mne, tak sme chodili stále menej. Teraz tak 1-2x do týždňa úúúúúplne stačí. Niekedy aj to je veľa
@anonym_autor omg... Choď za svojou matkou či sama či s ním a ostatné ťa nemusí zaujímať. Nechápem na čo čakáš na jeho zvolenie. V živote by som nebola toľko so svojou svokrou a uz vôbec by som ju neuprednostnila pred umierajúcou matkou. 🤦🏻♀️
no, ja mám pocit, že to najhoršie ešte len príde, keď sa narodí dieťa... to budú fukoty...
@anonym_autor omg... Choď za svojou matkou či sama či s ním a ostatné ťa nemusí zaujímať. Nechápem na čo čakáš na jeho zvolenie. V živote by som nebola toľko so svojou svokrou a uz vôbec by som ju neuprednostnila pred umierajúcou matkou. 🤦🏻♀️
@anonym_7e8777 Fakt ako v Afganistane toto...bez sprievodu muza je zakaz🤦♀️
k rodicom v dospelom veku chodim v pripade nutnosti, smutku za nimi, nudy, pocas materskej aby som vedela kavu v klude vypit... pripadne v nedelu na nedelny obed, aby som nemusela varit... zijem svoj zivot a nemam cas ani na seba a nie 3x do tyzdna na svokru... neviem ci mate deticky, a neviem do akej miery pride svokre vhodne travit s vami tolko casu.. nech si najde svoje kamky a ty takisto... travis vobec s manzelom cas , kedy ste samy dvaja?
mate vobec kamaratov? sportujete spolu, chodite na kavu do divadla iba vy dvaja?
obaja az chorobne lipnete na rodicoch.
v zivote som so svokrou nebola na pizzu🙈 nato mam kamosky a muza a uz aj deti. nieto este kazdy tyzden.
a ze musis-no nemusis, mozes ostat doma, mozes ist v nedelu na bike na turu na jazero-vy fakt zijete zivoty svojich rodicov a nie svoj. uslo vam ze uz ste dospely.
ja mam dospele deti, nestretavame sa kazdy tyzden. aj by ma porazilo 3x do tyzdna sa im venovat.
a teda este tie nazory , ako k mame nemozes ist sama, lebo ste manzelia... uff , to trochu je zcesty... v prvom rade nech sa odputa od mamicky, ak nie, nech si s nou travi cas 3x tyzdenne sam... a ty sa staraj o maminu, ktora ta potrebuje a bez ohladu na manzelove nastavenia... za mna trochu pritiahnute za vlasy... a stale sa dokola pytam, kedy travite cas osve? ako mimo tvojej a jeho matky...? ????? nejako som sa nedocitala... ci cas spolu straveny je pizza kazdy piatok s mamickou?
@anonym_autor hrozi? Hrozi ti to ze raz zomries nic ine.. my byvame v byte svokrovcov a ked som raz povedala ze nie. Manzel dvihol telefon a pobedal nie. Dnes ani zajtra ni cely tyzden navstevam neotvarame. A oni neprisli. Jednoducho nie tak nie.. a je kopec parov ktory nepustili a vybavene. Len sa s manzelom musite na tom zhodnut. Byt na rovnalej vlne. Inak sa budete hadat len vy dvaja.. kazdy zije v prvom rade sam so sebou a potom s tym s kym realne zije a potom su az vsetci ostatny. Ak ja mam dnes migrenu moze prist aj prezident a nepustim ho. Ak dnes som spala 3 hodiny a dieta mi place dalej nepustim nikoho lebo nechcem.
@anonym_375a05 zda sa ti jej muz s nou na jednej vlne? mne nie. mamickar ako vysity.
mate vobec kamaratov? sportujete spolu, chodite na kavu do divadla iba vy dvaja?
obaja az chorobne lipnete na rodicoch.
v zivote som so svokrou nebola na pizzu🙈 nato mam kamosky a muza a uz aj deti. nieto este kazdy tyzden.
a ze musis-no nemusis, mozes ostat doma, mozes ist v nedelu na bike na turu na jazero-vy fakt zijete zivoty svojich rodicov a nie svoj. uslo vam ze uz ste dospely.
ja mam dospele deti, nestretavame sa kazdy tyzden. aj by ma porazilo 3x do tyzdna sa im venovat.
@natalka13 Tiež som nebola. Koľkokrát nás pozvali aj na dovolenku. Nešla som ani zadarmo. Však máme vlastný život. Samozrejme nie tak som sa vyjadrila, len že máme veľa roboty a nemáme čas
a teda este tie nazory , ako k mame nemozes ist sama, lebo ste manzelia... uff , to trochu je zcesty... v prvom rade nech sa odputa od mamicky, ak nie, nech si s nou travi cas 3x tyzdenne sam... a ty sa staraj o maminu, ktora ta potrebuje a bez ohladu na manzelove nastavenia... za mna trochu pritiahnute za vlasy... a stale sa dokola pytam, kedy travite cas osve? ako mimo tvojej a jeho matky...? ????? nejako som sa nedocitala... ci cas spolu straveny je pizza kazdy piatok s mamickou?
@krasneleto asi som to nenapísala do príspevku že v tom je aj ten problém že jednoducho ak vymyslíme nejaký spoločný program len pre nás dvoch napr. večera, wellness, obyčajné nákupy, prechádzka,plávanie... ku všetkému na poslednú chvíľu prizve svoju mamu. Samozrejme keď mám námietky už som ja tá zlá že som nepríjemné k jeho mame a že prečo ju nemám rada a tak proste. Dám príklad úplne primitívny... v nedeľu sme zistili že znovu otvorili na sezónu našu obľúbenú zmrzlináreň do ktorej sme chodievali každú nedeľu cez leto tak obidvaja natešení sme sa dohodli že ideme tam že si dáme zmrzku pri zámočku na lavičke. Začala som sa teda chystať. Keď som vyšla zo sprchy už mi len oznámil že ide s nami aj svokra... Keď som mu povedala že je to namňa už príliš že ju všade so sebou ťaháme že ma to otravuje nakoniec ju zrušil ale aj tak potom celú cestu bolo v aute ticho lebo ma proste nechápal prečo robím vedu z toho že on "len pozval mamu na zmrzku" ... dodám ešteže pred tým sme s ňou strávili obidve dni
@anonym_autor Uf autorka, ak som dobre citala, k svokre idete 3x do tyzdna? 🤦♀️ A to preco? Kedy mate na seba cas len vy dvaja a na tvoju rodinu? Do mačky, nehrozilo by! Ani keby sa muz poskladal do kocky a zostal z neho kvader😄🙈 zcvokla by som takto, napriek tomu,ze mne mojho partnera mama na nervy nelezie. Je to az moc! Navyse to je co za zmyslanie,ze za to,ze ste manzelia musite vsade chodit spolu ako dva cecky? To ako preco? Tvoja mamina je chora a ty mozes ist za nou kedy chces aj bez privesku (manzela). Ale aj keby bola zdrava, to ako fakt nemozes ist bez neho k vlastnej rodine? Prepac, ale v tomto tvoj muz reaguje ako vol a ty robis chybu,ze ho pocuvnes. A dalsia vec, ty nie si povinna sa stretavat so svokrou 3x v tyzdni len za to, aby bol klud v rodine🙄 Autorka len mi tak prides, alebo si ozaj velmi submisivna zena? To,ze si mu 3x povedala je houbeles. Mala si povedat raz a dalsi krat to uz len oznamit a spravit.
@krasneleto asi som to nenapísala do príspevku že v tom je aj ten problém že jednoducho ak vymyslíme nejaký spoločný program len pre nás dvoch napr. večera, wellness, obyčajné nákupy, prechádzka,plávanie... ku všetkému na poslednú chvíľu prizve svoju mamu. Samozrejme keď mám námietky už som ja tá zlá že som nepríjemné k jeho mame a že prečo ju nemám rada a tak proste. Dám príklad úplne primitívny... v nedeľu sme zistili že znovu otvorili na sezónu našu obľúbenú zmrzlináreň do ktorej sme chodievali každú nedeľu cez leto tak obidvaja natešení sme sa dohodli že ideme tam že si dáme zmrzku pri zámočku na lavičke. Začala som sa teda chystať. Keď som vyšla zo sprchy už mi len oznámil že ide s nami aj svokra... Keď som mu povedala že je to namňa už príliš že ju všade so sebou ťaháme že ma to otravuje nakoniec ju zrušil ale aj tak potom celú cestu bolo v aute ticho lebo ma proste nechápal prečo robím vedu z toho že on "len pozval mamu na zmrzku" ... dodám ešteže pred tým sme s ňou strávili obidve dni
@anonym_autor
Svokra je zjavný problém. Ale najmä preto, že ona zjavne nemá priateľov, hobby a je sama a tvoj muž jej robí "program" aby sa necítila osamelá, odstrčená od neho... je na ňu neprimerane naviazaný. Ty nemusíš vedieť, aký nátlak robí ona na neho, aby s ňou trávil čas a možno mu aj vyčíta, že nie je dosť dobrý syn, keď pre manželku ju zanedbáva.
A teda dá sa tušiť, že ona ťa tiež nebude mať v láske, keďže i ty sa k nej chováš ako k sokyni, hlavne ak jej kvôli tej zmrzline volal a povedal jej, že ju nemôže zobrať na zmrzlinu, lebo ty si to nepraješ!!!
To že čakáte spolu dieťa sa nezdá byť jeho priorita. Teší sa vôbec na neho? Máte vôbec medzi sebou vzťah? Máte sa vôbec radi? Veľmi nevyzreto sa tvoj manžel správa a zjavne vôbec nechápe, z čoho si rozhorčená.
Dokonca Ti vnucuje jeho predstavy manželského súžitia a nepriamo tebou manipuluje a citovo ťa vydiera. Nespráva sa k tebe ako k rovnocennému partnerovi, s ktorým rád trávi čas.
Zdá sa, že to ako si pozitívne vnímala tú "Vašu zmrzlinu" on tak necítil, a radšej by radosť zdieľal s jeho mamou. Po ďalšie, keď chce byť s jeho matkou, nemali by ste sa vopred dohodnúť? Či ty sa máš vždy prispôsobiť, ale keď idete k tvojim rodičom, tak on sa až tak veľmi prispôsobovať nechce. Zjavne sa u tvojej rodiny nudí, necíti sa tak dobre ako s mamičkou!? Fakt nemáte kamarátov rovesníkov? Nejaká budúca mamička v tvojom okolí?
Zaujímalo by ma, ako sa k tebe chová, keď je s Vami svokra?
@anonym_autor bože môj, ved z toho co si tu napísala je zrejmé, že tvoj muž sa nevie od svojej matky odstrihnúť. Mal potom zostať slobodný, a žiť pri nej. Načo sa oženil?
@sara07 asi takto presne by som to zhrnula..nemám rada hádky nebaví ma vkuse riešiť konflikty tak proste prikývnem a idem...ale na druhej strane je to aj kvôli manželovi pre jeho šťastie
@anonym_autor kedy ideš k mame pre svoje šťastie?
Kde je tvoje šťastie ? Najskôr urob šťastie sebe, potom iným
@anonym_autor Buď tie návštevy jeho rodiny obmedzte alebo sa jeden druhému inak prispôsobte, spravte kompromis .... Musíte si to vy vykomunikovat, dospieť k nejakej dohode. Ja by som bez manžela tiež nikam nešla, tak na tom, čo ti tvoj povedal nevidím nič zlé.
@anonym_375a05 lenže u nás hrozí to že ked príde dieťa a prestaneme svokrovcov toľko navštevovať tak sa dotrepú oni k nám ...
@anonym_autor uz teraz spolu netravite cas ako par, po dietati to nebude o nic lepsie, nebudete mat cas na seba, na to aby ste boli spolu len vy ako rodina. A ten tvoj poklad ta este aj tresta za to, ze si si dovolila travit cas po svojom a so svojou rodinou. Toto je chory vztah. Chory vztah ma on k svojim rodicom, chory vztah maju jeho rodicia k nemu, chory vztah ma k tebe, pretoze ty si len doplnok, ty nie si rovnopravna a rovnocenna ako je on. Ty nemas narok na nic, ty sa mas podriadit jeho predstavam a predstavam jeho rodicov. Raz bude svokra vyberat meno pre tvoje dieta, ona bude rozhodovat aky kocik kupite a kedy a kde budete chodit na dovolenky. A hlavne s kym budete chodit na dovolenky. Dobre zvaz, ci takto chces zit este rok, dva, pat, desat... Potrebujes vobec takyto vztah? Pretoze pochybujem, ze oni dokazu prestrihnut pupocnu snuru.
@anonym_autor
Svokra je zjavný problém. Ale najmä preto, že ona zjavne nemá priateľov, hobby a je sama a tvoj muž jej robí "program" aby sa necítila osamelá, odstrčená od neho... je na ňu neprimerane naviazaný. Ty nemusíš vedieť, aký nátlak robí ona na neho, aby s ňou trávil čas a možno mu aj vyčíta, že nie je dosť dobrý syn, keď pre manželku ju zanedbáva.
A teda dá sa tušiť, že ona ťa tiež nebude mať v láske, keďže i ty sa k nej chováš ako k sokyni, hlavne ak jej kvôli tej zmrzline volal a povedal jej, že ju nemôže zobrať na zmrzlinu, lebo ty si to nepraješ!!!
To že čakáte spolu dieťa sa nezdá byť jeho priorita. Teší sa vôbec na neho? Máte vôbec medzi sebou vzťah? Máte sa vôbec radi? Veľmi nevyzreto sa tvoj manžel správa a zjavne vôbec nechápe, z čoho si rozhorčená.
Dokonca Ti vnucuje jeho predstavy manželského súžitia a nepriamo tebou manipuluje a citovo ťa vydiera. Nespráva sa k tebe ako k rovnocennému partnerovi, s ktorým rád trávi čas.
Zdá sa, že to ako si pozitívne vnímala tú "Vašu zmrzlinu" on tak necítil, a radšej by radosť zdieľal s jeho mamou. Po ďalšie, keď chce byť s jeho matkou, nemali by ste sa vopred dohodnúť? Či ty sa máš vždy prispôsobiť, ale keď idete k tvojim rodičom, tak on sa až tak veľmi prispôsobovať nechce. Zjavne sa u tvojej rodiny nudí, necíti sa tak dobre ako s mamičkou!? Fakt nemáte kamarátov rovesníkov? Nejaká budúca mamička v tvojom okolí?
@anonym_2ca327 tak počula som už párkrát z jej strany take uštipačné poznámky že "ani nezavoláš mamke odkedy si ženatý" a "ani neviem čo robiš cely deň ťa nevidím" .. ale na počudovanie svokra to nemá za zle mne, ona ma má rada dáva mi to najavo...dokonca aj tú zmrzlinu jej zavolal že nakoniec ideme len my dvaja lebo proste keby sme čakali na nich tak už pôjdeme po tme...
Máme sa radi, obidvaja sa veľmi tešíme na bábätko , v tomto nemôžem na manžela povedať ani pol slova.Máte asi pravdu v tom že mi tak akoby vnucuje svoje predstavy ako by malo manželstvo vyzerať ale ja sa s tým neviem proste zžiť. Ak sa necíti u našich dobre ja mu to nezazlievam nikdy ho nenútim tam chodiť ale potom by som očakávala že ani on mňa nebude nútiť tráviť čas u jeho rodiny.. aby to malo nejaku rovnovahu
@anonym_2ca327 tak počula som už párkrát z jej strany take uštipačné poznámky že "ani nezavoláš mamke odkedy si ženatý" a "ani neviem čo robiš cely deň ťa nevidím" .. ale na počudovanie svokra to nemá za zle mne, ona ma má rada dáva mi to najavo...dokonca aj tú zmrzlinu jej zavolal že nakoniec ideme len my dvaja lebo proste keby sme čakali na nich tak už pôjdeme po tme...
Máme sa radi, obidvaja sa veľmi tešíme na bábätko , v tomto nemôžem na manžela povedať ani pol slova.Máte asi pravdu v tom že mi tak akoby vnucuje svoje predstavy ako by malo manželstvo vyzerať ale ja sa s tým neviem proste zžiť. Ak sa necíti u našich dobre ja mu to nezazlievam nikdy ho nenútim tam chodiť ale potom by som očakávala že ani on mňa nebude nútiť tráviť čas u jeho rodiny.. aby to malo nejaku rovnovahu
@anonym_autor Vidia sa 3x do tyzdna a ona pizduje, ze "mamke nezavolas"😆
Inak vsetci doma zdravi? Nevyzera to tak.
Btw, cim je to, ze ked sa niekto necha oslovovat "mamka", tak tam je vzdy problem?😌
@zdenka11081983 ona to pochopi o par mesiacov ked budu mat dieta.. budu radi ked sa uvidia raz do tyzdna. Najprv mesiac nebude chciet vidiet nikoho.. alebo uprednosti svoju mamku,lebo darmo. Vzdy ju uprednostni. A potom pridu nevyspate noci krmenie zuby choroby.. atd.. a blbe nevyziadane rady od jednych od druhych. Nie ze 3x ale 100x sa bude opakovat a aj tak si pojdu svoje. Ze uz nebude chciet mat s nikym nic. A bude stastna ze je doma so svojou rodinou sama a funguju si ako sa da ako mozu atd... to cas ich vycvici. Autorka neber to v zlom ale to je realita veeelmi vela mladych rodin. My sme tiez fungovali uplne inak s rodinami pred manzelstvom, po manzelstve bez deti a inak je to teraz s detmi.
Pre autorku: Za mna ste ich nanucili velmi velkemu standardu a este uvidis ako budu vystrajat ked pojdu na druhu kolaj a dieta na 1. Budes si vyberat priority.
Ked moji svokrovci isli na dovolenku pobyt atd.. co bolo tatk cca 8x za rok. Starali sme sa im o zvierata, vzdy som im upratala navarila. Prisli domov a mali postarane. A tak prislo dieta ja som bolo uplne mimo s rozrezanym bruchom a sama som nemala navarene a upratane. A dockali sme sa to ste nam nemohli aspon navarit? To nie je moja povinnost, ani manzelova, len si zvykli za 7 rokov a mimochodom nas o to ani nikdy nepoprosili. Manzel im objednal donasku tak to vyhodili do kosa na truc, lebo bezne chodia do restauracii. Od vtedy im servis nerobime ziadny..
@anonym_375a05 no v ich prípade si myslím,že sa to s rodičmi zhorši keď sa narodí to malé.Rodičia s oboch strán budú chcieť byť s tým malým o to viac tam bude podľa mňa to stretávanie.Teda ak im to mladý nezarazia,teda nevysvetlia
@anonym_autor
@anonym_2ca327 oponujem ti - problém je muž, lebo nevie upratať svoju mamu, vymedziť hranice, žiť svoj život s manželkou. Keby on chcel, tak si urobí program so svojou ženou a ntrepe sa k materi 5x do týždňa, nevolá jej 19x, nečumi u nej každú nedeľu 4 hodiny, nežuje každý piatok pizzu s matkou, ale aj napr s kamarátmi. Mamickine výčitky by zgumoval za 3 sekundy.
...A opustí muž matku svoju, otca svojho, a priľne k manželke svojej...
@anonym_2ca327 oponujem ti - problém je muž, lebo nevie upratať svoju mamu, vymedziť hranice, žiť svoj život s manželkou. Keby on chcel, tak si urobí program so svojou ženou a ntrepe sa k materi 5x do týždňa, nevolá jej 19x, nečumi u nej každú nedeľu 4 hodiny, nežuje každý piatok pizzu s matkou, ale aj napr s kamarátmi. Mamickine výčitky by zgumoval za 3 sekundy.
...A opustí muž matku svoju, otca svojho, a priľne k manželke svojej...
@cacianka Mozno sa mylim, ale mne to pride ako nejaky trend u gen Z. Nie su proste schopni zit bez rodicov.
A za slobodna to bolo ako? Podobne?
Ja by som urcite neskakala ako manzel piska len prwto aby bol spokojny.
4h na navsteve - o com sa rozpravaju 4 HODINY???? V nedelu ked boli spolu v piatok aj v sobotu?
Z teba naivita ze ta lubi az trci. On lubi mamicku, ty si az na druhom mieste a prejdes na tretie po dietati.

@sara07 asi takto presne by som to zhrnula..nemám rada hádky nebaví ma vkuse riešiť konflikty tak proste prikývnem a idem...ale na druhej strane je to aj kvôli manželovi pre jeho šťastie
@anonym_autor a tvoj kusok štastia je kde ?
čiže všetko potlačíš pre neho na ukor seba .. no tak to bude možno pekna mela ked všetko potlačíš na ukor manžela pre dieta ...
toto nie je riešenie , zvlašt ked on si na to zvykol, neakceptuje a vidi len a iba svoje potreby ,klud, priestor