Manžel nemá záujem o intimitu
Chcela by som vedieť vás názor úprimne čo si o tom myslite , čo mám robiť podľa vás. Sme mladi ľudia do 30r obaja. Máme 7 mesačné bábätko ale to s tým nemá nič spoločné lebo to takto bolo aj pred tým. Dookola sa hádame pravidelne kvôli tomu že na mna kašle a sex je 98% len vtedy keď sa kvôli tomu pohadame že dlho nič nebolo tak potom sa vtiera a zase ten istý kolotoc dookola , teraz ma nahnevalo to že som mala menštruáciu (7 dni) pred tým 3 dni nič nebolo čiže 10 dni vôbec nič a čakala som že bude mat na mna chuť , a nič ani sa ma nedotkol zapol si hru na mobile a potom zaspal. Ja som bola nachystana vonava oholená a nič … nebaví ma to zase sa s ním nebavim on je ešte nasraty na mna že nemám dôvod sa hnevat že mi šibe a že nám kazím pekné dni tým že som zdutá. Čo mám robiť ?😞😞😞 Chcela by som cítiť že po mne tuzi že ma na mna chuť , a ešte hovorí že nemasturbuje. Určite mi klame veď ktorý chlap vydrží 2 týždne nič ???
@huxy Nie, nepotvrdia. 🙂 A ak potvrdia, tak len na základe vlastného názoru, nie na základe vedeckých dôkazov.
Dnes už sa nedá spoliehať ani na to, že je niekto Mudr. a živé príklady sú na obidvoch stranách (Bukovsky a Sabaka napríklad). Obidvaja sú Mudr. a obidvaja majú patent na pravdu, Ale realita je iná.
@thirstymonk ja píšem o lekároch v praxi, ktorí denno denne prichádzajú do kontaktu s pacietami a liečia ich a o vysokoškolských profesoroch na zdravotníckych vysokých školách. Ale ano, asi nebudem veriť im, ale niekomu na MK 🤦♀️
@thirstymonk ja píšem o lekároch v praxi, ktorí denno denne prichádzajú do kontaktu s pacietami a liečia ich a o vysokoškolských profesoroch na zdravotníckych vysokých školách. Ale ano, asi nebudem veriť im, ale niekomu na MK 🤦♀️
@huxy Na MK sú všetci DR Google 😂 jasne že škodí, však očividne klesá plodnosť
Ty kokos vidím tu taky dvojitý meter . Ak žena má menšiu chuť do sexu tak muž si vždy vypočuje že vzťah nie je len o sexu a nemal byť otrokom svojho penisu . Keď muž nechce tak zrazu sa zakladajú diskusie znazormi že aký sú ty dnešní muži divný . 😆😆
Ty kokos vidím tu taky dvojitý meter . Ak žena má menšiu chuť do sexu tak muž si vždy vypočuje že vzťah nie je len o sexu a nemal byť otrokom svojho penisu . Keď muž nechce tak zrazu sa zakladajú diskusie znazormi že aký sú ty dnešní muži divný . 😆😆
@jogy1984 Ty kokos a vieš, že sú divní? Aj ženy, čo nechcú sú divné. Akurát si že si musia sadnúť dvaja divní alebo dvaja sexuchtiví. A vtedy všetko v poriadku😂
@jogy1984 ty ako Budha by si mal byť askét
nova fraza na Mk mobil priloženy na vajciach 🙂
kto si ho tam dáva?
🙂
@jogy1984 ty ako Budha by si mal byť askét
@karolinakr buddha nebol asket. Asketicky život a život plný pôžitkov sú dva opačne extrémy kdo chce nájsť osvietenie musí kráčať strednou cestou .
@karolinakr buddha nebol asket. Asketicky život a život plný pôžitkov sú dva opačne extrémy kdo chce nájsť osvietenie musí kráčať strednou cestou .
@jogy1984 chápem, ty si vlastne vegetarián jediaci mäso
@jogy1984 chápem, ty si vlastne vegetarián jediaci mäso
@karolinakr alebo mäso ktore neje vegetiranov. Ale všetci sme otroci vlastných túžob
Autorka, píšeš, že tak to bolo už pred manželstvom a dieťaťom. Takže. Sama si sa rozhodla takto žiť.
Joj to máš fajn zatiaľ buc rada že ti máš chuť na sex a nemá on nan preto že opak je pravdou smoke skúsenosti viem že ak žena nemá chuť na sex ale chlap máva časté chute aked nemôže to mať chlap to je oveľa horšie ja som síce už 40 tnik volám sa Miro ale sporadicky Bol vsťah dobrí len na začiatku preve 2 roki potom ostatných 13 oničom same hadki vočidki že som nepekni niesom sexi som starí som chudi adt predstaví moja milá že si mala vsťah zažívať oko ja 13 rokou nrudcti kúpne od ženy sa ko som mal ja tak že je lepšie ak muž nemá chuť lebo muži foto obdobie majú len občas a nie dlho dobou ale ak dlhodobo nemá žena taká sa ženy stávajú frigidne ku sexu a toje broblem muži to nemajú radi od žien vihovorki tak na tvojom mieste by si mala byť rada že len muž nemá chuť na teba anie ti nemáš chuť lebo ak žena stráca chuť na sex to je už veľmi zle jatak žijem už 13 rokou mávam tak cca
1 krát za mesiac sex s musím byť spokojní lebo máme spolu dve deti

@thirstymonk mýliš sa. Žiarenie spôsobuje neplodnosť, hlavne keď mladí muži nosia mobily vo vreckách, atď. Neidem ani hľadať nejaké zdroje, ani ťa presviedčať o pravde. Ale je to tak. Potvrdia ti to lekári a ľudia venujúci sa anatómii a fyziológii ľudského tela.
@huxy ano je to tak, aj keď majú notebook na nohách bez podložky