Manžel píše s inou ženou: Čo robiť?
Pekny večer žienky teraz som sa dozvedela ze môj manžel si píše s inou ženou zrazu mu pipla správa na meseengeri v ktorej mu písala ze jej veľmi chýba sex a on ze stým by jej vedel pomôcť veľmi ma to zabolelo co mam robiť mam mu to povedať a porozprávať sa alebo rovno odísť od neho... Všimla som si ze už dlhšie si spolu píšu takéto intimnosti lebo som si pozrela správy 😥😥😥😔😔😔
@barbora544__ tak veľa šťastia. Budeš ho potrebovať. 👍 U teba je to bohužiaľ v tom zlom.
@barbora544__ však a ako ti vysvetlil to čo si našla tie správy ? Zrejme s ňou spával či ? Toto mu nech len tak neprejde. Však to spraví zas a zas. Nadal ti urážal ťa 😏😏😏 to vážne si mu len tak odpustila ?
@barbora544__ jeeeezis ženská pozbieraj zbytok sebaúcty a zbav sa toho debila. Ani by som nerozmyslala, nadáva ti, píše si s inými o sexe ak teda naozaj už nejaký neprebehol, a teba má úplne v paži. O akej láske hovoríš, to je už len zvyk čo v tebe ostal.
Neuveritelne, ake su niektore zeny tak sproste. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ O tyzden ti zas vynada aby mal dovod odist z bytu, pretiahne jeho sexi milenku a na druhy den doplazi s cokoladkou za tou tucnou kravou, vsak mu odpusti 😍 a ty budes mat dalsi dovod zalozit novu diskusiu a vyplakavat aka si naivna 🥲
No s tou atraktívnou ženou, ktorej ty nesiahaš ani po členky to asi nedopadlo tak ako chcel, tak sa vrátil domov. Aspoň že tú čokoládu kúpil, to mení celú situáciu. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nuz tak ti úprimne zelam vela stastia. Budes ho potrebovať. Myslis ze sa zmeni ? Takyto sa nemenia. A ak ano tak len k horsiemu. Zacni si vazit samu seba. Mala by si vytriezviet z tej lasky k nemu.
@fido69 ahoj, ja chapem tvoje chlapske riesenie a je vtom aj kusok pravdy, ale žena, ktorej muz nadava a hovori jej, aby schudla, sa cíti neatraktivna, ponížena + 2 rocna jej berie energiu, libido ma uplne v p.ci.
Keď sa zena citi, ocenena a sexi vedla partnera, tak vacsinou aj jej libido je v poriadku a muz moze mat tolko sexu kolkokrat si to zmyslí, lebo je to prijemne pre oboch.
Mat sex s takym chlapom, ako je autorkin manzel je sebaznasilnenie.
Prosim ta, ty s tvojou partnerkou takto nezaobchadzaj!
No povedal mi ze Zlatko moje a ospravedlňil sa mi ach už dlho mi nepovedal zlatko ❤️🥰🥰a priznál sa mi s niečím co je ešte horšie ako to ze by ma podvádzal je vážne chorý 😥
Typicka modrokonikovska telenovela...rozvadzat kazdou spravou nove a nove sokujuce srdcervuce detaily...
@barbora544__ neverím ti ani jemu ani nos medzi očami.
Akože prepáč . . Vôbec sa mu nečudujem že sa k tebe správa ako k handre. Veď nemáš žiadnu hrdosť, sebaúctu .. on príde Zlatko moje a je odpustené. No veľa ďalších "šťastných" rokov .. predpokladám že nás tu budeš spamovat častejšie
Každý reaguje inak keď sa dozvie ze je chorý niekto si to vybija na rodine iný si to neha pre seba a ta žena je jeho kolegyňa v práci a už dlhšie ide po ňom a muž sa priznal ze s nou spal boli ma to stále ale dokázala som mu odpustiť nenechám jej ho a ak bude treba pôjdem aj za ňou nenechám aby malej odviedla otca môjho muža milujem a budem mu pomáhať ako sa dá ma to ťažké....
Nechcem nikoho uraziť ale každý nech sa stará o svoj vzťah alebo manželstvo..... Koľko je žien po svete co ani len netušia ze ma ich muž milenku...... Nič v zlom baby....
@barbora544__ v dobrom aj v zlom znamena, ze ked sa Vam dvom budu diat dobre veci, ale aj ked Vam osud nebude priat. To znamena, ze jeden ochorie, tak ten druhy sa bude o neho starat a nie ze jeden bude druhemu nadavat a ten druhy to bude trpiet. Ale spolocne proti nepriazni osudu, dalo by sa povedat. Ak to vobec dokazes pochopit...
@barbora544__ tak naco sem pises, ked sa nemame starat???
@nevenka napisala som aby sa starali o svoj vzťah nie aby sa do toho nikdo nestaral
@barbora544__ kolko takych zien existuje? ... tu ide o hrdost...a neexistuje vyhovorka na to, ze si pojde vytriast do inej, dokonca ani choroba...a uz vobec nie, ked ti nadava do vsetkeho co si napisala... na modrom konovi je kopec zien vratane mna, ktore sme podvedene boli, a preto vieme smelo povedat, ze take nieco je neodpustitelne... to, ze su pripady kedy jeden druhemu odpustil viem ze su, ale za slusnych okolnosti nie toto co predviedol tvoj manzel...ale ak si stastna drzim vam palce
@barbora544__ to ze je chory (ak je vobec chory) ho neodpravedlnuje, ze ti nadava, ponizuje ta a podvadza... Nechces jej ho nechať ale Niekedy je lepsie nechat ako byt v taktomto vztahu.
@barbora544__ vsak na čo sa viac k tomu vyjadruješ. Máte to vyriešené, chces byť s ním, nevadí ti to. Okey. Je to tvoja vec. Zmaz tému a máš pokoj alebo... Ci nuda po večeroch?
Ty máš asi iq húpacieho konika?
@barbora544__ To máte spoločné.
@fido69 toto je riadne primitivna rada
@barbora544__ ty si ma pobavila.. Včera si bola pi*a dnes čokoláda a zlatíčko..
Ty máš aj nejaku hrdosť?
Bud celé vymyslene ale ty budeš taka jednoduchšia, z večera do rána ma chudák odpustené aj ochorel..

@barbora544__ Laska je slepa a u teba do slovne. Len daj pozor ked ti take vulgarne slova rozprava aby to vase dieta raz po nom neopakovalo, a nevravelo ti tak tiez.