Manžel píše s inou ženou: Čo robiť?
Pekny večer žienky teraz som sa dozvedela ze môj manžel si píše s inou ženou zrazu mu pipla správa na meseengeri v ktorej mu písala ze jej veľmi chýba sex a on ze stým by jej vedel pomôcť veľmi ma to zabolelo co mam robiť mam mu to povedať a porozprávať sa alebo rovno odísť od neho... Všimla som si ze už dlhšie si spolu píšu takéto intimnosti lebo som si pozrela správy 😥😥😥😔😔😔
Prešlo mu to raz prejde mu to takto aj 5 razí. A keď je chorý tak snáď si mu tu diagnózu prečítala v karte . A ďalšia vec radšej nerušiť nič že maju naše polovičky milenky ako vedieť a tolerovať to . Tvoj život tvoje rozhodnutie len až potom nelutuješ . Už teraz to vieš už budeš mať za každým pochybnosť . A to že to doniesol kyticu a čokoládu neznamená nič . Žehli si prúser lebo vie že doma je doma a druhá fiflena ho mala tak na sex Max a asi mu to povedala
Pýtaj si zdravotnú dokumentáciu. Stavím sa, že nájde výhovorku. 😁😉
Manžel mi nemusí nič dokazovať lebo mu verím a s tou flandrou som si to tiež vyjasnila a môj muž má stále bozkáva nevie prestať
@barbora544__ ja neverim,ze toto moze niekto mysliet vazne. Ved si precitaj, co si pisala predtym. Nabuduce neplytvaj svojim casom a nezakladaj diskusie, ked evidentne mas svoju hlavu a rozhodujes sa podla seba, hoci xy bab ti chcelo dobre a radilo ti velmi rozumne.
@barbora544__ dnes nie si pi*a??
Tak najprv tu vyplava, ako jej nadava a potom dobre ze jej nemame zavidiet, akeho chrumkaveho ona ma 🙃😅
@barbora544__ barborka, škoda... zle dopadnes 😢
@mk22 dnes nie,ale aj zajtra je deň 🙈
@mk22 pozor ešte aj ku..a je , nesiaha tej druhej po členky či ako to bolo
A to, ze je vazne chory, to ti nepovedal a schovaval si to na takyto pripad, ze mu prides na milenku? Len som temu zbezne preletela, ale autorka, tebe nepride vobec podozrive, ze sa s tou chorobou vytasi prave vtedy, ked mu prides na neveru? Alebo je nejaka vazna choroba snad ospravedlnenim pre milenku? Teda..
Začni riesit budúcnosť bez neho...prebolí
@barbora544__ a keď sexoval s kolegyňou, ktorej ty "nesiahaš ani po členky" a tebe nadával do k*riev a tučných p***, tak vtedy chudáčik vážne chorý nebol? Ja pevne verím, že toto je vymyslená téma, lebo ak je toto reálne, tak si na tom veľmi zle....
Aká krásna vymyslená téma 😁
@henikap123 Ona by žiadnu rodinu nerozbíjala. Tú sa rozhodol rozbiť on-povdvadza ju a nadáva jej ako poslednej žumpe.
Nebuď krava, zbal sa a odid k.rodicom. alebo kamkoľvek kam môžeš. Všetkým samozrejme povedz co sa.stalo. nech si sype popol na hlavu, nech si to vyzerie. Takto mu to.prejde príliš.lahko, na stretku minie viac ako na tvoje kvety a čokoládku a po tých nadávkach ti to stačí??? Máš veľký bachor a rituály a srx nechce a zrazu ta bozkáva? No nie odišiel, prišiel na to ze nemá kam, tak sa trasie...
Proste on sa musí hanbiť a nie tebe do kur...v nadávať. Nenechaj si to pre seba. A ver ze nie, nezabudneš mu to, cely ďalší život to budeš mať na mysly a prejde pár týždňov (možno mesiacov) kľudu a budete tam.kde ste boli. Jeho správanie bude znovu hulvatske.
Ježiši. 😂 Ona mu verí. 😁Tak je všetko v poriadku. Mňa picne.
@barbora544__ spravil to raz prešlo mu to spraví to zas nechcem ti ublížiť ,ale mysli nato je to len otázka času ....a ta baba keby ju nechcel on ona ťažko ho zvedie ja by som takého chlapa nezniesla vedľa seba v posteli udusila by som ho vankúšom
Baby dnes sme boli s manželom aj s dcérkou na výlete a bolo veľmi fajn lenže stalo sa to ze kolegyňa jeho mu zas vypisovať začala
@barbora544__ tak sleduj, kontroluj.. Cihaj.. Ci co chceš čítať.. Véd ti nevadilo ze trt*l druhu.. Ty si dostala čokoládu, hádam ta písanie nerozhadze🤔
@mk22 ja mu verím dokonca sa priznal s neverou ako som písala a podla mňa veľa žien muži podviedli ani o tom nevedia.... Ľúbime sa
@mk22 ide o to ze on sa s ňou raz vyspal a teraz mu nedá pokoj
@barbora544__ tak sa len utesuj, ze vsetci muzi podvadzaju a ty si specialna, tak ten tvoj nevernik sa vratil a lubi ta..a nakoniec je na vine kolegyna, nie pan dokonaly 😀 😀
@barbora544__ Veď nech jej kúpi čokoládu, sama vidíš že to funguje.
Skús vymyslieť niečo kreatívnejšie, táto story je strašná blbosť.
@barbora544__ ona mu nedá pokoj. 😂😂😂😂 Ja sa tu šúlam. Ale nie si sama blbá. V inej diskusii ti kontruje jedna, ktorá sa rada nechá čoskoro mlátiť. Tiež ho miluje. Musím jej ísť poradiť tú čokoládu. 😂

Toto je bud vymyslene alebo si jednoducha chuderka