Manžel píše s inou ženou: Čo robiť?
Pekny večer žienky teraz som sa dozvedela ze môj manžel si píše s inou ženou zrazu mu pipla správa na meseengeri v ktorej mu písala ze jej veľmi chýba sex a on ze stým by jej vedel pomôcť veľmi ma to zabolelo co mam robiť mam mu to povedať a porozprávať sa alebo rovno odísť od neho... Všimla som si ze už dlhšie si spolu píšu takéto intimnosti lebo som si pozrela správy 😥😥😥😔😔😔
@barbora544__ ale ved mu veris. Tak asi nevadi ze neda pokoj. Ved ani podvadzanie a urazky nevadia 🤷♀️
A ak mas chut na cokoladu, a chces krasne kvietky sama ho posli za nou. Ved to mas pri tvojom zmyslani fajn. On pichne inu, a ty dostanes kvietky a cokladu a bude ti vraviet ako ta miluje 🙂. Vela stastia.
@barbora544__ty si také
tupelko..sen každého muža, za kvety a čokoládu a 5 minút pozornosti menom zlatko ťa v pohode može podvádzať každý týždeň.. a akú to má nevyliečiteľnú
chorobu vlastne??????
@fido69 😂😂
lubime sa? 😅😅a umiera, tak sa vyspal s kolegyňou. este chce od teba rozhrešenie
akože nevera je jedna vec, ale rozpravat, že si tlsta pi.. a na druhy den napišes, že sa lubite..to je tak trapne, že už viac byť nemôže
@fido69 neviem, cim sa zivis, ale urcite by si sa mohol aj skvelym poradenstvom😉. Snad vsade sa mi tvoje odpovede pacia 🙂
@fido69 podla mna je to dobry napad. pan fido sa inšpirova jakubiskovym filmom nevera po slovensky
😀
@barbora544__ veru určite ťa veľmi ľúbi keď ti škaredo nadáva... Ale tak ty si riadna masochistka keď sa ti toto páči.... Tiež som poznala kedysi takú jednu správal sa k nej ako handre, tam bolo dokonca aj fyzické násilie, nielen psychické ale ona ho strašne ľúbila lebo udobrovanie bolo také pekne....
Keby to tvojmu tak strašne vadilo ze mu kolegyňa vypisuje tak ju blokne ale zrejme mu to. Dobre masíruje ego.... Jednu naivní doma, a druhu na bokovku... Keby je taky chorý tak nemá.l silu obrabat ešte ďalšiu ženu ale možno posledné "chvíle" trávi so svojou rodinou resp ľuďmi na ktorých mi záleží ale zjavne je to viac milenka ako ty... Len sa boji ze mu prestanes oprdene spodky prat
Kks ešte on bude chudáčik, že sa s kolegyňou vyspal a ona mu nedá pokoja 😂 niektoré ženy sú riadne pripečené hlavne že čokoláda je….
@barbora544__ to ako.vazne si presvedcena ze ta lubi?neverim ze si taka naivna,toto nemoze byt pravda.Ak ano,tak mi je ta vazne luto,budes pre neho aj nadalej len sluzka a hlula pi..ako ti to uz povedal.Vela stastia
@barbora544__ ty skoncis tak, ako bývalá zena , ktorá bude svojmu exmuzovi stale písat a dobrdzat, kedy znovu príde a vesat sa mu okolo nohy, ked pride, aby sa vratil a budes dobrdzat, aby sa vratil, ked budete rozvedení a on bude s tou druhou. Sem tam sa ulútostí nad tebou, ale to, ze si tučná pi.., ktorá jej nesiaha ani po členky, jej zdorazní, aby si ju udrzal. Budes ho vetrat a kvárit skrze dietata, lebo citis, ze ty nemas na výber? Sama tu dobre vies, ze táto nebola jeho prvá zastávka popri tebe, ale ona uz moze byt posledná, kolko ich popri tebe mal, moze byt aj cez 10. Dokázala si nám tu vsetkym prítomným iba pravost slov tvojho este manzela. Mal velkú pravdu, co ti porozprával a to isté si myslím o tebe aj ja. Nezabúdaj, aké krásne vety povie jej, vzdy ked s tebou nie je, je vzdy s nou. Jej vraví nieco iné, má vás rozsortítované. A nie, neboj sa, ty si preňho iba kus mäsa a tela v jednom a to aj zostaneš.
Toľko hádok, zúfalstva, nešťastia, depresií, rozchodov, rozvodov na svete… a pritom riešenie je také jednoduché - čokoláda 😂😂😂👍
@vikiki29 niee, tejto nic nepomoze, nieto este nejaká cokoláda.
@fido69 😁😁😁neprestavas udivovat a este byt aj ironicky. Co viac si zelat od muza😉
@kassandra25 práveže jej pomohla. Ved už sa predsa ľúbia…😁 problém vyriešený 👍🤷♀️
@vikiki29 tak predsa len plati, ze neexistuje problem, ktory by nevyriesila cokolada.

@brrunetkaa asi tak a potom vyplakavaju keď im muž povie ze sú tucne
@barbora544__ raz 🤣 moja tých zblíženi bolo viac ako len raz . Ja som pár x môjmu povedala ak sa dozviem že má podviedol je koniec a je jedno že máme deti , sme manželia atď. A nechceš mu dovoliť milenku rovno že raz mesačne si spolu pichnú alebo keď budeš mať ms môže ísť za ňou nie ???
@mariska1989 Používateľka barbora544__ už nemá účet na koníku.
@sisa_s tak ta je šikovná 🤣
@mariska1989 pockame si na novy nick 😀
@sisa_s áno toto ma presne napadlo noo
I keď neverím že človek čo má zdravý rozum by tak kľudne odpísal čo ona no 🤣 byť na mieste tej ženy tak chlapovi letí všetko von oknom
@barbora544__ Zbav sa ho kým je čas!

@koniarova Predpokladám že zajtra ho zoberie sanitka.