icon

Manžel sa nám vyhýba. Ako riešiť ignorovanie?

mata3210
15. jún 2025

.
Idem si k vám po radu.. s muzom sme sa zobrali pred rokom žijeme spolu už 10rokov. Po svadbe nastúpil do novej práci. A vtedy sa to všetko začalo chodil do prace piť a mňa odtiaľ vyhanal začali hádky nám sa s dcérou nevenoval vyhrážal sa mi už 4mesiace po svadbe že sa chce rozviesť dajak sme to dali dokopy a začalo ta opäť nerozpráva somnou nevenuje sa nám stále len práca práca práca príde nejaký problém a hneď sa ide rozviesť. Momentálne ma ignoruje neobjime ma nechytí ma keď sme niekde s jeho rodičmi alebo kamarátmi je ticho len Kuka do telefónu. Keď ide piť do prace a opýtam sa ho ci nemôžem prísť tak že nie nechce aby som prišla . Ignoruje nás nerozpráva s nami pokiaľ sa neozvem doma chodí ako duch pýtala som sa ho ci ideme niekde na dovolenku tak že nie že jemu sa nechce tak že ci aspoň zoberie dovolenku aby bol s nami tak odpoved bola na čo

Strana
z2
ukgirls
15. jún 2025

tak zrejme ma uz inu v oku a ty zavadzias .... ved mu daj slobodu-zacni ho ignorovat aj ty ..nevar neupratuj mu neskac okolo neho ..venuj sa sebe a detom .. a bud sa spamata alebo je cas na lepsi model

zuzubb007
15. jún 2025

A aku radu chces? Lebo rozvod je jediná cesta alebo trp

pribinak
15. jún 2025

Dočítala som to do polovice ….ak máš kúsok zdravého rozumu a zvyšky sebaucty tak zajtra nakluses k právnikovi a začneš rieist rozvod

heidi4
15. jún 2025

Idiot 😁😁 srala by som nanho uz hned. Vcera bolo neskoro. Vsak aj ty ho ignoruj, aky pozicaj, taky vrat.

martinkatinka
15. jún 2025

Chodi pit do prace? No a to je akoze v poriadku?

heidi4
15. jún 2025
@pribinak

Dočítala som to do polovice ….ak máš kúsok zdravého rozumu a zvyšky sebaucty tak zajtra nakluses k právnikovi a začneš rieist rozvod

@pribinak asi tak. Sebaucta nikde. Dalsia. Neuveritelne, kolko takych zien na tom malom SK zije, vztahy a zazitky ako cez kopirak a nedaju si povedat. Nepoucia sa.
Im aj nieco radit je zbytocne. Preto reagujem uz odlahcene, skoda nervov sa aj rozculovat kvoli takymto niemandom (myslim tych uzasnych chlapov, nechapem, kde na takych chodia).

balerina2025
15. jún 2025
@martinkatinka

Chodi pit do prace? No a to je akoze v poriadku?

@martinkatinka chcela som sa jej opytat ze to kde je v praci povolene pit 🙂

mozno je krcmar.😂

sissy27
15. jún 2025

@mata3210 chodi pit do prace?? To kde toto zamestnavatel toleruje??
A k vasmu vztahu - no ocividne ste na konci spolocnej cesty. Ak sa chce 4 mesiace po svadbe rozvadzat, tak sa asi ani nechcel zenit, ale tak to uz je neskoro nad tym plakat. Kazdopadne mas na vyber - bud budes tolerovat jeho spravanie, alebo podas o rozvod. Zazrak ze on sa zrazu zmeni a uvedomi necakaj.

januska12323
15. jún 2025

No a ty s ním prečo stále ostávaš?

heidi4
15. jún 2025
@januska12323

No a ty s ním prečo stále ostávaš?

@januska12323 ved lebo na deti je dobry, nebije ju (zatial) a obcas maju predsa aj pekne casy. A ma kde byvat. A asi zlaty vtak k tomu. Ved totalna vyhra v loterii, no nekup to.

really8
15. jún 2025

Preco ste sa brali? Iba preto ze ostatni riesili ze?

bystrozraky
15. jún 2025

Akú prácu si našiel, že chodí piť do práce? Tomu vôbec nerozumiem. Nestáva sa z neho alkoholik? Bolo všetko v poriadku, kým mal inú prácu?
Taká náhla zmena môže byť spôsobená zdravotnými problémami (nádor na mozgu, borelióza a tisíc iných vecí) až po novú milenku. Každopádne to treba riešiť. Uvedom si, že máte len jeden život. Občas aj dobre mierený kopanec do zadku pomôže (myslím to obrazne a nepodporujem násilie), aby sa niekto prebral z tej hypnózy.

doriiis
15. jún 2025

Dnes sa tu ženy rozhodli pretekať,že ktorá má muža väčšieho debila.

personality
15. jún 2025

Nechce Ta a nezaujimas ho. Len je lenivý riešiť rozvod a boli by na to peniaze na dve nehnuteľnosti? Nič iné za tým nie je.

tundra
15. jún 2025

Asi pracuje v palenici😂,ochutnava v ramci prace🤷‍♂️

koniarova
15. jún 2025

Práca snov 😂😂😂 k ostatnému sa nevyjadrím radšej.

bielasovicka
15. jún 2025

To je aké zamestnanie kde sa slope? Ináč, myslím si ze niekoho ma. Všetko k tomu naznačuje. Kopni ho do riti.

julia_romeo
15. jún 2025

Nehajim toho chlapa, jeho spravanie voci tebe ani k dcere nie je v poriadku. Ale vo vacsine reakcii tu vidim len hnev a nadavky typu "deb*l, rozved sa, naco s nim si" – bez toho, aby sa niekto zamyslel, preco sa ten chlap sprava tak, ako sa sprava.

Autorka - nikde nespominas, ci sa mu nieco nestalo, ci sa mu nedari v praci, ci nema psychicky tlak alebo zdravotny problem. Mozno sa len zlomil vnutorne a nevie, ako to riesit. Mozno sa citi ako zly otec alebo manzel, ale namiesto toho, aby sa postavil k problemom, tak unika – do prace, do ticha, k alkoholu. Samozrejme, ze je to nezrele a nespravne. Ale niekedy ludia utocia alebo sa uzatvaraju nie preto, ze su zli – ale preto, ze su strateni.

Ak to chces pochopit a zachranit, mala by sa skusit opytat co sa s nim deje, nie len co robi zle. Nemusi to zachranit vas vztah, ale aspon budes vediet, ze si to skusila s pochopenim, nielen s hnevom.

Nie kazde ticho je nenavist. Niekedy je to len clovek, co uz nevie, ako dalej.

Ak je moznost, skus s nim diskutovat...

katica06
15. jún 2025

Kmotrin ex to robil tiež, pracoval ako obchodný zástupca liehovaru. Zháňal nových klientov, robil im degustačné večere. Väčšinou to skončilo tak, že zabudol prisť domov, prespával v hoteloch. Kmotra sa mohla aj na hlavu postaviť, alkohol bol presnejší. Nakoniec si zbalila kufre a nechala toho debila.

mata3210
autor
15. jún 2025
@julia_romeo

Nehajim toho chlapa, jeho spravanie voci tebe ani k dcere nie je v poriadku. Ale vo vacsine reakcii tu vidim len hnev a nadavky typu "deb*l, rozved sa, naco s nim si" – bez toho, aby sa niekto zamyslel, preco sa ten chlap sprava tak, ako sa sprava.

Autorka - nikde nespominas, ci sa mu nieco nestalo, ci sa mu nedari v praci, ci nema psychicky tlak alebo zdravotny problem. Mozno sa len zlomil vnutorne a nevie, ako to riesit. Mozno sa citi ako zly otec alebo manzel, ale namiesto toho, aby sa postavil k problemom, tak unika – do prace, do ticha, k alkoholu. Samozrejme, ze je to nezrele a nespravne. Ale niekedy ludia utocia alebo sa uzatvaraju nie preto, ze su zli – ale preto, ze su strateni.

Ak to chces pochopit a zachranit, mala by sa skusit opytat co sa s nim deje, nie len co robi zle. Nemusi to zachranit vas vztah, ale aspon budes vediet, ze si to skusila s pochopenim, nielen s hnevom.

Nie kazde ticho je nenavist. Niekedy je to len clovek, co uz nevie, ako dalej.

Ak je moznost, skus s nim diskutovat...

@julia_romeo samozrejme že som sa ho pýtala čo sa deje ci ho niečo trápi ci sa stalo niečo v práci ale odpoved nič a smeje sa že čo by sa malo stať

motylik2559
15. jún 2025

No ja ti neviem, ale pride mi to take, ako keby to on uz v sebe co sa vas tyka ukoncil. prepadol alkoholu, ked sa pytas co sa mu stalo sa smeje, rozviest sa chcel uz po 4mes od svadby. Nestalo sa nieco uz pred svatbou? nebral si ta len preto, aby sa svatba nerusila?-predsa je okolo toho vela vybavovaciek. Mozno sa zenit ani nechcel len ti to nepovedal otvorene. Nespomenies si na nieco, ci nemal uz pred svatbou nejake pochybovacne slova? Lebo takto podla toho co si zatial napisala mi to smeruje k tomu,ze sa zenit nechcel alebo to aspon tak vnutorne necitil🤔

mata3210
autor
15. jún 2025
@motylik2559

No ja ti neviem, ale pride mi to take, ako keby to on uz v sebe co sa vas tyka ukoncil. prepadol alkoholu, ked sa pytas co sa mu stalo sa smeje, rozviest sa chcel uz po 4mes od svadby. Nestalo sa nieco uz pred svatbou? nebral si ta len preto, aby sa svatba nerusila?-predsa je okolo toho vela vybavovaciek. Mozno sa zenit ani nechcel len ti to nepovedal otvorene. Nespomenies si na nieco, ci nemal uz pred svatbou nejake pochybovacne slova? Lebo takto podla toho co si zatial napisala mi to smeruje k tomu,ze sa zenit nechcel alebo to aspon tak vnutorne necitil🤔

@motylik2559 nie nemal nič také na svadbu sa tešil mesiac po svadbe bolo všetko ok bol pozorný trávil s nami čas proste všetko bolo ok

motylik2559
15. jún 2025
@mata3210

@motylik2559 nie nemal nič také na svadbu sa tešil mesiac po svadbe bolo všetko ok bol pozorný trávil s nami čas proste všetko bolo ok

@mata3210 len ktovie, vies mohol to v sebe dusit, tvarit sa stastne a vnutri neho sa to bilo...len to je vec, ktoru sa asi nedozvies, ked je to teraz take zle. Skusala si s nim pripadne nejaky normal rozhovor?- teraz nemyslim len otazku, ci sa mu nieco stalo ale celkovo sa s nim porozpravat o jeho spravani a ako ti to ublizuje. reagoval na to? ak ano, ako? ci tiez len recami o rozvode? No mas velmi tazku situaciu😐 este jedine co mi napada je, ze skusit sa popytat jeho najblizsich (mama, otec, surodenec) pripadne kamosov tam kde chodi pit teda pokial to su chlapi, ktorí vedia zlozit suvislu vetu a niesu len nacucany alkom ako kysle uhorky v naleve. Uz keby ani jedno z toho nepomohlo to zial nevidim na dlhu spolocnu buducnost takto, lebo sa budes dost trapit, dieta tiez kedze to vnima a tym,ze sa z neho stava (stal) alkoholik tam zivot je vzdy tazky s takym clovekom,ale to urcite vies...ako aj to,ze casom su schopny prepit vsetky peniaze, narobit si dlhy a liecit sa ist prevazne nechcu...Nechcem ta strasit, ale myslim,ze toto je vec, ktoru urcite vies aj sama a verim,ze sa rozhodnes spravne skor ako bude neskoro🤗

janickacrazy
15. jún 2025
@mata3210

@mata3210 stále si neodpovedala, akú má prácu a prečo tam môže piť? Ako chodí do práce? Dúfam, že nie autom?

ahhola
15. jún 2025
@janickacrazy

@mata3210 stále si neodpovedala, akú má prácu a prečo tam môže piť? Ako chodí do práce? Dúfam, že nie autom?

@janickacrazy obsluha atomovej elektrarne😅

mata3210
autor
15. jún 2025
@janickacrazy

@janickacrazy kuchar pije až po smene autom idem do roboty ale chodí taxíkom ako ja zas nie som taká že nemôže vypiť s kolegami po práci samozrejme že áno ale nie sú tam len kolegovia ale aj kolegyne a už keď mi povedal že nemôžem tam ja prísť tak už to je také no

eviq
15. jún 2025

@mata3210 to kde pracuje, že do prace chodí piť??

balerina2025
15. jún 2025
@mata3210

@janickacrazy kuchar pije až po smene autom idem do roboty ale chodí taxíkom ako ja zas nie som taká že nemôže vypiť s kolegami po práci samozrejme že áno ale nie sú tam len kolegovia ale aj kolegyne a už keď mi povedal že nemôžem tam ja prísť tak už to je také no

@mata3210 joj kuchari, ti si uleju aj ked varia.

miskakyska
15. jún 2025

...ja som bola doteraz v tom, že do práce sa chodí pracovať🤭
.. si mu chcela pomôcť piť, keď si chcela za ním prísť?

bielasovicka
15. jún 2025

Kašlem nato. Od zajtra idem robiť kuchárku. Však nech je sranda ne? 🤣🤣

Strana
z2