icon

Manžel si píše s nejakou ženskou, posielajú si nahé fotky

dendia123
29. máj 2020

Prišla som na to že môj manžel si píše s babou zatiaľ som našla len jednu a posielajú si nahé fotky a píšu si intímne. Poraďte čo mám robiť...

daganov
29. máj 2020

@majkeel si zabil s tými vyradenými vecami 😂

nini1010
29. máj 2020

Podla mna to unho po citovej stranke naozaj nic neznamena.Dokonca mu verim aj to ze ta miluje.Je to proste taky typ chlapov,ktory svoju zenu svojim sposobom miluju ale nie oddane a potrebuju v zivote okrem rodinneho zazemia aj takyto typ vzrusenia a myslim si ze ked nebude tato bude ina a teba bude popritom stale lubit.A ano moze to prerast do podvedenia,je to vkastne uz dost blizko,uz ide iba o prilezitost.Ale ako hovorim s tym sotva nieco urobis,proste mas takeho muza.Dobra sprava je to,ze sa ta nebude snazit zranovat,se sa to bude snazit kvoli vasmu vztahu tajit a neopusti ta.A potom je na tebe ci takto dokazes zit alebo nie.

viellik
29. máj 2020

@dendia123 Jeho to mrzí? A prečo to akože robí? Bože ja niekedy tým činom čo chlapi robia nechápem.

retatka
29. máj 2020

@dendia123 To toto ti povedal?!To má byt to jeho vysvetlenie ?!Podla mňa ťa má na háku ...povedal ti ,že tá lubi aby ti zavrel usta a viac ho nespovedala.Keby tá ľúbil ,takéto podrazy ti nerobí.

janeninka
29. máj 2020

@luccija v tom pripade jasne komunikovať čo to so mnou robí a hľadať riešenie. Ak by nebol ochotny s tým prestať tak by to pre mňa bol signál že tudy cesta nevede

janeninka
29. máj 2020

@dendia123 a je ochotny s tým prestať navždy? Ako chce vybudovať naspäť dôveru? Lebo Prepáč je len prvý krok, ale čo činy. .
Uvedomuje si ako tým môže zničiť vás vzťah? Ved to neni len tak že Teraz na všetko zabudneš a budes sa s ním milovať ako nic...

lenuliatko84
29. máj 2020

@daganov ani ako kolegu,alebo o nom neviem, kto mi vadi s tym sa nebavim

dendia123
autor
30. máj 2020

@viellik povedal mi ze to bolo dávno vravím že dávno 4mesiace....že nevie čo ešte od neho chcem že či sa mi ma každý deň ospravedlňovať

dendia123
autor
30. máj 2020

@retatka ja si to tiež myslím..on sa tvári akoby nič sa nestalo...a ked som mu povedal že ma nepriamo podviedol tak sa zasmial...vravím že tu nie je nič na smiech ...

dendia123
autor
30. máj 2020

@janeninka ved prave...odpustit mu môžem ale na to nezabudnem nikdy...to sa nedá. A neviem či vôbec odpustim....a boh vie či to bolo len z jednou

hankm
30. máj 2020

@katkati zaujimave, ze aj pupkaty, plesaty, mlandravy a vzdy sa najde niekto kto s kym zo zeba urobi nevernika...#vecernezamyslenie

lucinkaboz
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
30. máj 2020

moj ex mi urobil to iste, nasa mala mala sotva dva roky.. ako som neskor zistila (podla astronomickych uctov za mobil), posielal si taketo fotky s kde kym.. pohadali sme sa neskutocne.. slubil, ze prestane.. dala som mu este sancu.. po piatich rokoch som sa s nim rozviedla a lutujem len jedno -> ze som to neurobila skor 🥺

janeninka
30. máj 2020

@dendia123 hmm tak to má mrzí že má aj on k tomu taký vlazny prístup .. jasne to sa už neodstanE takže každodenné prepáč nemá zmysel no má v rukách to ako sa postaví k vášmu vzťahu ako takému. Držím palce, zaslúžiš si úctu

katkati
31. máj 2020

@hankm Niektorým ženám je jedno s kým, hlavne ze niekoho má.

danica2711
31. máj 2020

@dendia123 no dobre, nie je to bohviečo, ale aj ty si mu povedala, že ťa "nepriamo" podviedol. Ale ty si mu priamo a na drzovku vliezla do mobilu a to je také narušenie súkromia a dôvery, k akému by som sa nikdy neznížila

dendia123
autor
31. máj 2020

@danica2711 áno že ma nepriamo podviedol som mu povedala ale až po tom čo som mu to našla v telefóne...ja som už dávno mala pocit že si niekým vypisoval ale nebola možnosť to zistiť až teraz...no vidíte ja sa nenechám klamať do očí nie som naivná....a ja som typ človeka ktorý mu povie priamo,..ja by som v živote neliezla do telefónu keby som nemala podozrenie. A keď tvrdí že ma miluje tak načo to potom bolo dobre? Muž ktorý miluje svoju ženu a ma všetko od nej čo potrebuje by to neurobil.

danica2711
31. máj 2020

@dendia123 no tak si mu trápne vliezla do mobilu, niečo si videla, on ti k tomu niečo nakecal, nič ste nevyriešili. si teraz šťastnejšia než predtým? Možno to bola od neho len blbosť a možno nie, ale zdá sa, že pravdu sa nedozvieš. A čo teraz? Budeš mu denne kontrolovať mobil, až sa naserie a kúpi si ďalší? A žili šťastne až do smrti...

retatka
31. máj 2020

@danica2711 alebo sa nasere z tých kontrol a upodozrievani a zmizne kade-ľahšie .Uz mu nebude veriť ,ona ho bude upodozrievať ,chlap to nevydrží a ozaj si nájde náhradu ,ako utek ..
@dendia123 Lebo v podstate si nič nedosiahla .Chvilku sa stiahne,keď zo nebudeš čakať zase začne ,no uz bude dávať riadny pozor .

dendia123
autor
31. máj 2020

@danica2711 áno je mi lepšie že som sa to dozvedela...lebo som si bola istá že si a niekým písal takže tak....a nebudem ho kontrolovať keďže ma na heslo telefón...a v podstate mi to je už jedno aj tak mu verí už nebudem....

dendia123
autor
31. máj 2020

@retatka neviem čo bude ale ak sa to ešte stane a dozviem sa to tak už to budem riešiť inak...

retatka
31. máj 2020

Určite lepšie ,že to vieš ,aspoň budeš obozretná .Ked má heslo na telefón .,bude sa mu to lepšie skrývať .Neda sa mu mobil skontrolovať ked pôjde do vane ,tak aby o tom nevedel.Je to realita ,nedobrý zlozvyk,charakter ,s tým sa treba zmierit,ci rozchod.

dendia123
autor
31. máj 2020

@retatka nedá sa lebo ho ma na heslo a ja ho neviem...vtedy zaspal pri pozerani videii tak som nemusela použiť heslo

lija22
1. jún 2020

@dendia123 telefon zaheslovany mat moze ale ziadala by som heslo. ak nema co skryvat, nemoze byt problem ze. Ale teda ja by som ho kopla do riti, mne to pride take trapne, ze by som sa za neho hanbila ako pes. nema to fakt uroven a takeho trapka by som po boku nechcela

dendia123
autor
1. jún 2020

@lija22 ja som mu povedala ze mu to me úplne jedno on to neberie ako nepriama nevera ..začal sa smiať že aká nepriama nevera ...a že sa mi ospravedlnil že čo ešte chcem ...a ked mu to stále pripominam tak už ide hucat3

lylyjana
Autor odpoveď zmazal
lylyjana
1. jún 2020

@dendia123 mala som uz napisanu odpoved, no zmazala som ju, lebo som si az teraz precitala, ze uz si ho vlastne konfrontovala...Nepaci sa mi, ako sa sprava, hadam necaka, ze ako mavnutim prutika teraz na vsetko zabudnes a bude vsetko ako predtym. On by mal chodit so sklopenymi usami a kajat dobrotu. Tak uvidis, ako sa bude spravat dalej, a keby to dalej malo pokracovat s tym, ze ti nebude davat uctu a este ON sa ti bude vysmievat, tak to asi nema zmysel. Pripadne skuste manzelsku poradnu...

nenne9
Autor odpoveď zmazal
nenne9
21. jún 2020

@lenuliatko84 to je dosť otrepané klišé a veľmi zjednodušena predstava nevery v rodine,ze zena ma male dieta a zrazu je rozkysnuta, ufrflana, a nevenuje sa mužovi a ten úbohý chlap musi ist hladat inde.este vies toho o zivote asi málo

lenuliatko84
21. jún 2020

@nenne9 je to klise,ale kolko je takych naozaj