icon

Manžel v ženskom kolektíve - obavy o jeho vernosť

annie591
26. júl 2025

Dievčata chcela by som vedieť váš nazor. Sme v situácií kedy manžel zmenil prácu zo zmiešaneho kolektívu odišiel pracovať do čisto ženskeho kolektívu. Po pár týždňoch v novej práci sa dostala ku mne foto manžela s kolegyňou. Informácie že sa k.r.i. Ten mi tvrdil že naozaj o nič nešlo bol to čisto pracovne. Lenže niekde vo mne stále bliká kontrolka a som vstrehu. Nedokážem takto žiť. Vadí mi že mu na sociálnych sieťach posielajú fotky ako idú sadnúť na kávu, aké majú aktivity mimo práce .... Volajú ho na ,,teambuldingy,, ktoré sú často. Bicyklovanie, chata, ísť si sadnúť po práci ...
A mne to prekáža. On na tom nevidí nič zle vraj je to len čisto pracovný vzťah a on s nimi nič nemá.
Ja z toho šaliem. Naozaj ho ľúbim a snažim sa mu veriť ale vnútorne má to zožiera. Sú takéto blízke vzťahy na pracovisku medzi mužmi a ženami úplného v poho? Takisto pracujem v zmiešanom kolektíve ale nebudujeme si takéto vzťahy. Ďakujem za odpovede.

dora281
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
27. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ale no taaaaaaaaak. nezartuj. hudobnici su na pozabudnutie sa ako stvoreni 😀 pred hranim aj po hrani a nietori akcnejsi aj v priebehu 😀
ale citam medzi riadkami 😉
a to este popri troch zamestnaniach zvlada aj vsetkych mojich 150 osobnosti 😂 sikovny je

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
27. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nic z tvojich odpovedi som nevidela

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
27. júl 2025

Tak my sme mali prevahou zensky kolektiv a mala som blízky vzťah so všetkými kolegami (s jednym sa stretávam ešte 8 rokov po tom, čo som odisla), ale bolo to čisto kamarátske. Pôsobili na mna absolútne asexualne, nikdy by má nenapadlo s niekym niečo mat a nemala s nimi nič žiadna kolegyňa (boli nezadani). Podľa mna, keď chlap nie je atraktívny, nie sú tam veľké sance na prietrtky

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
27. júl 2025
@tramtada31

Tak my sme mali prevahou zensky kolektiv a mala som blízky vzťah so všetkými kolegami (s jednym sa stretávam ešte 8 rokov po tom, čo som odisla), ale bolo to čisto kamarátske. Pôsobili na mna absolútne asexualne, nikdy by má nenapadlo s niekym niečo mat a nemala s nimi nič žiadna kolegyňa (boli nezadani). Podľa mna, keď chlap nie je atraktívny, nie sú tam veľké sance na prietrtky

@tramtada31 Nevyzvedám, ale ako prebiehajú tie stretnutia trvajúce 8 rokov. To nie je manžel? Chudáci neatraktívni chlapi. Majú proste smolu. Inak celkom logické zdôvodnenie.

stanislavicenka
27. júl 2025

@annie591 mne by to nevadilo. V praci mame kolegu, staleho, jediny muz, myslim, ze jeho priatelka doma takto nevystraja ako ty.
Ale to som ja. Keby mam ja pracovat v muzskom kolektive, myslim, ze manzelovi by to vadilo🤷‍♀️. Aj ked moj postoj a nastavenie pozna

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
27. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Neznášam keď niekto maže správy....pripomínaš mi jedného zatroknutého 50tníka, ktorý mi niečo napísal, v zápäti to vymazal, napísal, je to nepodstané...potom zase zmazal a dookola...tak buď komunikuješ alebo si svoje uletené myšlienky nechaj pre seba 🤦‍♀️

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
27. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Nie je za čo...

dora281
Autor odpoveď zmazal
hopsas
27. júl 2025

@annie591 ak ťa chce podviesťt, tak to urobí v akomkoľvek kolektíve. Moja rada - dôveruj ale preveruj. Šla by som na jeden teambuilding s ním, posedieť na pive môžeš predsa aj ty s nimi. Uvidíš ako zareaguje.

earlgrey
27. júl 2025

@dora281
S tebou je radosť komunikovať 🤣🤣🤣

anonym_dd0e9b
27. júl 2025

@annie591 Aj moj muz pracuje v kolektive kde je 98% zien a 2% chlapov. Ano, ale neriesim. Pokial ma ma podviest - neovplyvnim to. Neries to,lebo sa znicis. Co sa ma stat,to sa stane. Nemam vela rokov,ale z tychto pocitov som uz vyrastla.

anonym_dd0e9b
27. júl 2025
@earlgrey

@dora281 Neznášam keď niekto maže správy....pripomínaš mi jedného zatroknutého 50tníka, ktorý mi niečo napísal, v zápäti to vymazal, napísal, je to nepodstané...potom zase zmazal a dookola...tak buď komunikuješ alebo si svoje uletené myšlienky nechaj pre seba 🤦‍♀️

@earlgrey Ten pan s mackou - profil - ma 75 rokov,tak nechapem,preco maže. Poznam ho z inych diskusii a za svoje nazory sa nemusi hanbit.

dora281
27. júl 2025
@earlgrey

@dora281
S tebou je radosť komunikovať 🤣🤣🤣

@earlgrey Sľubujem, že sa polepším, čestné pionierské, naozaj, prestávam mazať, nevedel som, čo znamenajú tie od Teba e-moji, ruka cez čelo a to druhé, ani to neviem nazvať, to si mi slušne nadávala, či kritizovala ma?

dora281
27. júl 2025
@anonym_dd0e9b

@earlgrey Ten pan s mackou - profil - ma 75 rokov,tak nechapem,preco maže. Poznam ho z inych diskusii a za svoje nazory sa nemusi hanbit.

@anonym_dd0e9b Ďakujem za kompliment, skúsim mazať čo najmenej.🙂

tramtada31
27. júl 2025
@dora281

@tramtada31 Nevyzvedám, ale ako prebiehajú tie stretnutia trvajúce 8 rokov. To nie je manžel? Chudáci neatraktívni chlapi. Majú proste smolu. Inak celkom logické zdôvodnenie.

@dora281 ideme spolu na ranajky alebo na obed. A normálne sa stretneme a kecame, medzičasom sa nám narodili deti, tak sa ponosujeme na ne, vymieňame tipy a triky, koľkokrát sa k nam aj bývala kolegyňa prida, spominame na staré casy. Už tá periodicita nie je taká Častá, pred covidom sme sa stretavali 1x za 3-4 týždne, ale stále sa stretávame 🙂

earlgrey
27. júl 2025
@dora281

@earlgrey Sľubujem, že sa polepším, čestné pionierské, naozaj, prestávam mazať, nevedel som, čo znamenajú tie od Teba e-moji, ruka cez čelo a to druhé, ani to neviem nazvať, to si mi slušne nadávala, či kritizovala ma?

@dora281 Nenadávam...a ani nekrituzujem, poukazujem na skutočnosť...človek si otvorí tému, ktorú sleduje, v upozorneniach má, že pribudli nové komenty, ide sa pozrieť a všetko zmazané...veď ťa tu nikto nepozná, hanbíš sa za svoje názory?

earlgrey
27. júl 2025
@anonym_dd0e9b

@anonym_dd0e9b myslíš, že má 75 rokov? 🤔

anonym_dd0e9b
27. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey Áno, píše to v diskusiach o sebe.

dora281
27. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey Dobre, na 10 minút dám na nástenku aj svoj profil moju terajšiu fotku, aby Ste mi verili, že mám 75 rokov. Dobre? Lebo ináč neviem, čo by z mojej fotky 75 ročného muža koníčkarky mali. Dobre? Idem ju tam dať a za 10 min ju zmažem..

ankare
27. júl 2025

@annie591 fuuu, no nepríjemné. Nezávidím Ti to. Tobôž,keď máš info o ňom z roboty. Bez vetra sa ani lístok nehne.

earlgrey
27. júl 2025
@dora281

@earlgrey Dobre, na 10 minút dám na nástenku aj svoj profil moju terajšiu fotku, aby Ste mi verili, že mám 75 rokov. Dobre? Lebo ináč neviem, čo by z mojej fotky 75 ročného muža koníčkarky mali. Dobre? Idem ju tam dať a za 10 min ju zmažem..

@dora281 😁 no nieee...čosi...urobil si to? lebo ja som tu nebola ale ani nemám záujem vidieť foto...mňa nemusíš presviedčať 😁 len nemaž správy...načo