Manžel v ženskom kolektíve - obavy o jeho vernosť
Dievčata chcela by som vedieť váš nazor. Sme v situácií kedy manžel zmenil prácu zo zmiešaneho kolektívu odišiel pracovať do čisto ženskeho kolektívu. Po pár týždňoch v novej práci sa dostala ku mne foto manžela s kolegyňou. Informácie že sa k.r.i. Ten mi tvrdil že naozaj o nič nešlo bol to čisto pracovne. Lenže niekde vo mne stále bliká kontrolka a som vstrehu. Nedokážem takto žiť. Vadí mi že mu na sociálnych sieťach posielajú fotky ako idú sadnúť na kávu, aké majú aktivity mimo práce .... Volajú ho na ,,teambuldingy,, ktoré sú často. Bicyklovanie, chata, ísť si sadnúť po práci ...
A mne to prekáža. On na tom nevidí nič zle vraj je to len čisto pracovný vzťah a on s nimi nič nemá.
Ja z toho šaliem. Naozaj ho ľúbim a snažim sa mu veriť ale vnútorne má to zožiera. Sú takéto blízke vzťahy na pracovisku medzi mužmi a ženami úplného v poho? Takisto pracujem v zmiešanom kolektíve ale nebudujeme si takéto vzťahy. Ďakujem za odpovede.
@anonym_dd0e9b myslíš, že má 75 rokov? 🤔
@earlgrey tak si sa pýtala, či mám 75 . @anonym_dd0e9b myslíš, že má 75 rokov? 🤔Kvôli Tebe som to tam vycapil, a ty si nakoniec niekde odídeš. Ale zase si jedna z mála, čo ma oslovujú teplým ľudským slovom. Takže je všetko v poriadku, mazať nebudem. A inak nie som tu sám,čo tu príspevky maže. To si si nevšimla? Pekný večer.🙂
@earlgrey tak si sa pýtala, či mám 75 . @anonym_dd0e9b myslíš, že má 75 rokov? 🤔Kvôli Tebe som to tam vycapil, a ty si nakoniec niekde odídeš. Ale zase si jedna z mála, čo ma oslovujú teplým ľudským slovom. Takže je všetko v poriadku, mazať nebudem. A inak nie som tu sám,čo tu príspevky maže. To si si nevšimla? Pekný večer.🙂
@dora281 😄 nevšimla...mňa zaujímajú len názory mužov 😄 stihla som si pár tvojích komentov prečítať...celkom zaujímavé a chcela som čítať ďalej a už som nemohla 😉 Nevadí...možno nabudúce. Pekný večer aj tebe.

@dora281 ideme spolu na ranajky alebo na obed. A normálne sa stretneme a kecame, medzičasom sa nám narodili deti, tak sa ponosujeme na ne, vymieňame tipy a triky, koľkokrát sa k nam aj bývala kolegyňa prida, spominame na staré casy. Už tá periodicita nie je taká Častá, pred covidom sme sa stretavali 1x za 3-4 týždne, ale stále sa stretávame 🙂
@tramtada31 Ďakujem za podrobnú informáciu. Nech sa darí.🙂