icon

Manžel žiarli na trénera. Mám prestať cvičiť?

20. jún 2025

Som žena pred 40tkou po dvoch deťoch a cítim, že potrebujem so svojim telom niečo robiť, aby som bola fit, aj do ďalších rokov. Chcem začať chodiť do fitka, trochu spevniť a nabrať kondičku. Nikdy som necvicila, preto chcem na pár hodín trénera, aby tam bol so mnou, ukázal mi cviky a urobil mi tréningový plán.
Povedala som to môjmu manželovi a on neskutočne žiarli, normálne dostal zúrivý amok, vykrikuje mi, že ho chcem podviesť, že to určite nie je fitko, že načo tam chcem ísť, je to zbytočné a mám cvičiť doma alebo si mám ísť zabehať. Že mu nechám decká na krku zavesené a pôjdem za frajerom.
Nechápem, čo to donho vošlo. To fakt sa mám vzdať cvičenia len preto, lebo môj muž žiarli? Behanie je pre mňa nudné utrpenie a na cvičenie doma nemám sebadisciplínu. Fitko, do ktorého chcem chodiť mám blízko pri dome, nemajú tu ženy trénerky. Môžem chodiť aj do mesta, kde sú ženy, ale je to ďaleko a drahšie.
Moja otázka znie, je môj muž normálny a nemám preto chodiť cvičiť?

Strana
z4
sevrin
20. jún 2025

Predstav si, že tvoj muž by zapotil, že začne chodiť do fitka a má tam trénerku. Vyškriabala by si jej oči, že? 😁

kovalenko42
Odpoveď bola odstránená
13uzivatelka11
20. jún 2025

Ak toto nie je vymyslené tak nie, muž nie je normálny a čudujem sa že rozmýšľaš o tom či máš ísť do fitka, namiesto toho aby si rozmýšľala či ostať a takým mužom.

markusrasford
20. jún 2025

Tak aby bol kľud vybav si trenerku

pasomnica
20. jún 2025

A to ako čo, si doteraz nesmela nikam chodiť, kde sú aj muži, či toto je jeho prvá taká žiarlivostná scéna?

autor
20. jún 2025
@sevrin

Predstav si, že tvoj muž by zapotil, že začne chodiť do fitka a má tam trénerku. Vyškriabala by si jej oči, že? 😁

@kovalenko42 rozbiť si rodinu? Kvôli tomu, že chcem chodiť cvičiť?

@sevrin tiež som nad tým takto premýšľala a asi by sa mi to nepáčilo, ale nerobila by som kvôli tomu takéto scény.

viestta
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

@kovalenko42 kto je normalny? Ten ziarlivec? Mas pocit, ze kazda zena co ide do fitka tam ide prevadzkovat horizontalnu gymnastiku?

autor
20. jún 2025
@pasomnica

A to ako čo, si doteraz nesmela nikam chodiť, kde sú aj muži, či toto je jeho prvá taká žiarlivostná scéna?

@pasomnica je to jeho prvá takáto scéna.

danieli
20. jún 2025

Chodte do fitka spolu, mozno aj manzel by prijal krajsie brusko svaly a kondicku a s trenerom by uz nebol problem

autor
20. jún 2025
@danieli

Chodte do fitka spolu, mozno aj manzel by prijal krajsie brusko svaly a kondicku a s trenerom by uz nebol problem

@danieli on nechce chodiť do fitka lebo preňho je to strata času a berie to ako nezmysel, platiť za to, aby dvíhal činky. Že on bude radšej plávať, behať, bicyklovať a mať normálnu aktivitu. Pritom nebehá ani nebajkuje, len má reči.

mircalla
20. jún 2025

Nie je normalny, ale tak to uz snad vies davno, ci? Mi nehovor, ze toto je prva scena
Ziarlit na trenera? Chore. A estu si nim par ludi suhlasi

mimirka32
20. jún 2025

Myslim, ze by si muzovi mala dat najavo, ze prestrelil. Ty chces urobit nieco pre svoje zdravie a on ta obvinuje z nevery. Sudi podla seba? Mal by sa ti ospravedlnit. Ty mas podla mna super napad a urcite si na zaciatku zaplat trenera

mandzula
20. jún 2025

Nie, nie je normalny. Mat trenera/trenerku bez ohladu na pohlavie je bezna vec. Zrejme on bude ten, co si predstavuje, ako klati ritnatu fitnessku. Mala som troch trenerov a moj muz nikdy ani okom nemrkol. Dufam, ze ti nakazal aj gynekologicku, lebo co keby...

som_realistka
20. jún 2025

A k masiarivi mozes ist? Nas je celkom fesny, len primlady. Ale flirtiluje so vsetkymi zakaznickami. Ale, zase ked idem domov s krkovickou v taske a komplimentom v uchu, hned je krajsi den.

goodidea
20. jún 2025

Zaplať si trenerku

maryetta
20. jún 2025

Problem je teda čo?
Trener? Muz? Alebo to ze mu nechas deti? Je zvyknuty byt sam s detmi?

franko_
20. jún 2025

ja tvojho chlapa plne chápem. viem o holkách čo spávali so svojim trénerom z gymu, a vlastne aj moja sestra sa vydala za trénera aj keď iného športu.
ty manžela ani nemusíš chcieť podviesť, ale pudy sú silnejšie, tréner ťa bude rozne naprávať a obchytávať a tam je veľká šanca že časom k niečomu medzi vami dojde.

nechápem prečo si nemôžeš zaplatiť trénerku.

rozkvet1
20. jún 2025

Vždy si odpovedz ako by si reagovala ty keby muž išiel k sexy trenerke ktorá má top postavu (co tréneri väčšinou mavaju).

rozkvet1
20. jún 2025
@franko_

ja tvojho chlapa plne chápem. viem o holkách čo spávali so svojim trénerom z gymu, a vlastne aj moja sestra sa vydala za trénera aj keď iného športu.
ty manžela ani nemusíš chcieť podviesť, ale pudy sú silnejšie, tréner ťa bude rozne naprávať a obchytávať a tam je veľká šanca že časom k niečomu medzi vami dojde.

nechápem prečo si nemôžeš zaplatiť trénerku.

@franko_ presne tak. Obchytkavat je dobré slovo

martinmmartin
20. jún 2025

Normalne mu povedz ze ak by si ho chcela podviest urobis to trener netrener a zavisi to iba od neho. A co si asi mysli ze ako teraz pred tebou vyzera

mandzula
20. jún 2025

Ja teda neviem, do akych fitiek to chodite, ale mna teda ani jeden trener neobchytkaval. Ono to zrejme bude aj o tom, ake signaly vysiela klient. Mala som troch peknych trenerov, nas vztah bol len a len kamaratsky. Ako moj kolega vravieval - ak ta chce zena podviest, mozes jej aj ruku na p... drzat a podvedie ta.

kovalenko42
Odpoveď bola odstránená
kovalenko42
Odpoveď bola odstránená
mandzula
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

@kovalenko42 jasne, presne, som totalne nechutna hroza, iny dovod to mat nebude. Mas velmi primitivne zmyslanie.

biba_18
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

@kovalenko42 a kde spí s tým trénerom, no len prezraď…

kovalenko42
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
20. jún 2025

Muž nie je normálny 😅 ale ok, kompromis - trénerka?

mandzula
20. jún 2025
@biba_18

@kovalenko42 a kde spí s tým trénerom, no len prezraď…

@biba_18 ani na "to" nereaguj, nema vyznam stracat cas s takymito provokatermi.

mircalla
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

@kovalenko42 Dnes vytvoreny fejkovy profil trolla

lucia13022023
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

@kovalenko42 pomoc ty co si zač? 🤣

Strana
z4