icon

Manžela som našla na zoznamke. Uvádza stav rozvedený

23. feb 2025

Žienky idem si po radu.ako by ste riešili situáciu keby ste svojho muža našli na zoznamke a má naousaby6stav rozvedený?

Strana
z2
sima189
23. feb 2025

Uz by to nebol moj muz 😊

janka_23
23. feb 2025

Konfrontovala by som ho s tym. Netuším aký máte vzťah, či máte nejaké problémy to vieš len ty. Ale za mňa by som mala veľké pochybnosti zostat v takom vzťahu, už by som mu nedokázala verit

mirola
23. feb 2025

Su dve varianty, zalezi aky si masochista..bud si vytvorit profil.. a trochu ho natahovat.. alebo mu to rovno povedat, ale priprav si vyhovorku na to, ze co si ty na zoznamke hladala. Idealne povedat, ze ti profil poslala kamoska aby si bola safe, lebo inak sa to moze obratit aj proti tebe.

katka2602
23. feb 2025

Našiel by rozvodové papiere na stole. Dostal by to, čo tvrdí, že je.

janka_23
23. feb 2025

A co si na tej zoznamke robila ty?

domkakvet
23. feb 2025

Hlada si inu zenu, ci na vztah, alebo si chce uzit tazko povedat, ale ide o internetovu neveru. Do buducna by si sa mala zariadit bez neho.

tykat
23. feb 2025

Updatla by som mu stav aj v realite 😁

vesimelonimarsista
23. feb 2025

Ja by som si s nim zo zvedavosti zacala pisat.

zobaka
23. feb 2025

a ty si tam co hladala 🤔 ci si nasla v jeho mobile?

zuzanita1609
23. feb 2025

Už by bol rozvedený,tak ako predpovedal. Chrapúň 🙄

autor
23. feb 2025

@zobaka mala som zlé tušenie preto som si vytvorila konto a našla som ho tam

lucia13022023
23. feb 2025

Nebola by som s nim. Chce byť rozvedený? Ma to mat.

marca12
23. feb 2025

Rozviedla by som sa. Chlap,ktory dokaze toto urobit nema co hladat v mojom zivote. Mohol by slubovat,co len chce. Takyto chatakter sa nikdy nezmeni

joannita
23. feb 2025

Autorka, ja som sa presne s takým rozviedla.

maryetta
23. feb 2025

Ja si viem predstavit filmovy scenar....
Ze by som sa mu ozvala... ze si v rozvodovom konani... a nieco take... pripadne aj dohodla stretko (uvidis ako bude reagovat) ak pristane tak ho tam ozaj postrasit rovno-rozvodove papiere....

majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
23. feb 2025

@joannita to mi je luto

joannita
23. feb 2025

Ďakujem, vieš co mne to nieje ľúto, bolo to super rozhodnutie vážne. Pre mňa to bol už len posledný klinec do rakvy a potom ma už nič nezastavilo.

rozculena
23. feb 2025

@maryetta ja by som ho nestrašila,ale ukázala kópiu návrhu na rozvod...samozrejme už by bol návrh odoslaný

autor
23. feb 2025

My sme tiež už mali v auguste súd no dala som na manželskú poradňu no nefunguje to aj tak

joannita
23. feb 2025

Autorka ja ešte dodám. Áno tu ti všetky napíšu ako by sa hneď rozviedli, ale väčšina z nich by to samozrejme neurobila. To su len také silné reči. Človek keď to zažíva na vlastnej koži, už nieje taký hustý. Ja som hustá bola keďže som to urobila 😅
Ty si musíš sama zvážiť pre a proti, nikto nežijeme vaše životy. Ale z mojej skúsenosti ti viem povedať, že chlap na zoznamke tá pravdepodobne podvadza, robí to tak veľmi veľa zenacov. Keď ho budeš konfrontovat bude klamať a zatĺkať že sa s nikým nestretol. Ak chces vedieť pravdu, musíš hrať jeho hru a písať si s ním a najlepšie aj stretnúť. Až tam sa ti otvoria oči.

renesance80
23. feb 2025

tak by som mu ten stav zrealizovala

zuzanita1609
23. feb 2025

Keď to tak cítiš,že to nefunguje, choď od toho. On sa nezmení,je to niečo také,ako droga,bude stále vyhľadávať kontakty, pretože jeho ego ho nepustí. Mrzí ma to. Dávno som to zažila,ale chvála bohu,neboli sme svoji.

schauma123
23. feb 2025

Písala by som s ním... Aspoň by som sa dozvedela akú má mrchu ženu 🤣 . ... A potom by som s ním chcela rande,teda kávičku. A tak by na mne patrel 🥸🥸🥸🤣...

michal_dr
23. feb 2025

@autorka

Čo si ty robila na tej zoznamke..? Evidentne tiež niečo hľadala... 😉 Svojho manžela isto nie... 😉

Navrhol by som ti rozhovor s manželom, ale nevyťahoval zistenie nejakeho účtu na zoznamke, ale debata čo mu vo vzťahu chýba, ako vníma vaš vzťah, ako vidi spoločné smerovanie, spoločný ciel, či je šťastný...

Na zaklade rozhovoru by padla debata o tvojich pocitoch, tema buducnost... alebo navrh na rozchod/rozvod... (kto vie, možno by povedal, "súhlasím" žial mrzí ma to, ale nič k tebe necitim, odkedy si ...xyz).

Základom je rozhovor, snaha riešiť... nie hneď "drb" rozvodove papiere...
Vztah je vas, je medzi vami dvoma a ani jeden "nemusí", vztah je o tom... "chcieť" 😉...

Nie, neobhajujem v ziadnom pripade tvojho manžela, je to chr***stvo voči partnerke/manželke... otazkou je, prečo... čo sa deje... vo vašom vzťahu/nevzťahu...

Dala si na manželskú poradnu a nefunguje... prečo...Prečo to nefunguje..?
Opäť komunikacia, komunikacia, komunikacia... ta je zakladom vztahu. Ak neviete komunikovať, manzel nechce... ide si svoje... myslim, ze tu potom nieje o com... vas vztah je pochovany, stratila sa chemia, stratil sa rešpekt, je uplne nezmyselne pre oboch "prezivat" spolu ako spolubyvajuci a stracat cas pre niekoho, kto on nestojí...

Rainshow - In My Dreams (Music video)

https://www.youtube.com/watch?v=GBobMI6ZcJA
ibrunova
23. feb 2025

Tak ak ste už mali súd, tak asi ste od seba, no nestráca čas.. Či stále dúfaš, že poradňa pomôže?

ankare
23. feb 2025

Teda mu spln prianie. Nezasluzi si Ťa.

vikiki29
23. feb 2025

Ak ste už mali pred rozvodom, tak je možnosť, že to tak má uvedené odvtedy. Alebo aj nie. Z nejakeho iného profilu by som mu napisala a povyzvedala čo a ako.

balerina2025
23. feb 2025

zle. taketo som kopla do riti.
dufam ze nemate deti.

balerina2025
23. feb 2025

@vesimelonimarsista to je dost velky risk. a co , ked to bude nevinne, bude sa tvarit ze je to z nudy? blbost.

Strana
z2