Manžela som našla na zoznamke. Uvádza stav rozvedený
Žienky idem si po radu.ako by ste riešili situáciu keby ste svojho muža našli na zoznamke a má naousaby6stav rozvedený?
Konfrontovala by som ho s tym. Netuším aký máte vzťah, či máte nejaké problémy to vieš len ty. Ale za mňa by som mala veľké pochybnosti zostat v takom vzťahu, už by som mu nedokázala verit
Su dve varianty, zalezi aky si masochista..bud si vytvorit profil.. a trochu ho natahovat.. alebo mu to rovno povedat, ale priprav si vyhovorku na to, ze co si ty na zoznamke hladala. Idealne povedat, ze ti profil poslala kamoska aby si bola safe, lebo inak sa to moze obratit aj proti tebe.
Našiel by rozvodové papiere na stole. Dostal by to, čo tvrdí, že je.
A co si na tej zoznamke robila ty?
Hlada si inu zenu, ci na vztah, alebo si chce uzit tazko povedat, ale ide o internetovu neveru. Do buducna by si sa mala zariadit bez neho.
Updatla by som mu stav aj v realite 😁
Ja by som si s nim zo zvedavosti zacala pisat.
a ty si tam co hladala 🤔 ci si nasla v jeho mobile?
Už by bol rozvedený,tak ako predpovedal. Chrapúň 🙄
@zobaka mala som zlé tušenie preto som si vytvorila konto a našla som ho tam
Nebola by som s nim. Chce byť rozvedený? Ma to mat.
Rozviedla by som sa. Chlap,ktory dokaze toto urobit nema co hladat v mojom zivote. Mohol by slubovat,co len chce. Takyto chatakter sa nikdy nezmeni
Autorka, ja som sa presne s takým rozviedla.
Ja si viem predstavit filmovy scenar....
Ze by som sa mu ozvala... ze si v rozvodovom konani... a nieco take... pripadne aj dohodla stretko (uvidis ako bude reagovat) ak pristane tak ho tam ozaj postrasit rovno-rozvodove papiere....
@joannita to mi je luto
Ďakujem, vieš co mne to nieje ľúto, bolo to super rozhodnutie vážne. Pre mňa to bol už len posledný klinec do rakvy a potom ma už nič nezastavilo.
My sme tiež už mali v auguste súd no dala som na manželskú poradňu no nefunguje to aj tak
Autorka ja ešte dodám. Áno tu ti všetky napíšu ako by sa hneď rozviedli, ale väčšina z nich by to samozrejme neurobila. To su len také silné reči. Človek keď to zažíva na vlastnej koži, už nieje taký hustý. Ja som hustá bola keďže som to urobila 😅
Ty si musíš sama zvážiť pre a proti, nikto nežijeme vaše životy. Ale z mojej skúsenosti ti viem povedať, že chlap na zoznamke tá pravdepodobne podvadza, robí to tak veľmi veľa zenacov. Keď ho budeš konfrontovat bude klamať a zatĺkať že sa s nikým nestretol. Ak chces vedieť pravdu, musíš hrať jeho hru a písať si s ním a najlepšie aj stretnúť. Až tam sa ti otvoria oči.
tak by som mu ten stav zrealizovala
Keď to tak cítiš,že to nefunguje, choď od toho. On sa nezmení,je to niečo také,ako droga,bude stále vyhľadávať kontakty, pretože jeho ego ho nepustí. Mrzí ma to. Dávno som to zažila,ale chvála bohu,neboli sme svoji.
Písala by som s ním... Aspoň by som sa dozvedela akú má mrchu ženu 🤣 . ... A potom by som s ním chcela rande,teda kávičku. A tak by na mne patrel 🥸🥸🥸🤣...
Čo si ty robila na tej zoznamke..? Evidentne tiež niečo hľadala... 😉 Svojho manžela isto nie... 😉
Navrhol by som ti rozhovor s manželom, ale nevyťahoval zistenie nejakeho účtu na zoznamke, ale debata čo mu vo vzťahu chýba, ako vníma vaš vzťah, ako vidi spoločné smerovanie, spoločný ciel, či je šťastný...
Na zaklade rozhovoru by padla debata o tvojich pocitoch, tema buducnost... alebo navrh na rozchod/rozvod... (kto vie, možno by povedal, "súhlasím" žial mrzí ma to, ale nič k tebe necitim, odkedy si ...xyz).
Základom je rozhovor, snaha riešiť... nie hneď "drb" rozvodove papiere...
Vztah je vas, je medzi vami dvoma a ani jeden "nemusí", vztah je o tom... "chcieť" 😉...
Nie, neobhajujem v ziadnom pripade tvojho manžela, je to chr***stvo voči partnerke/manželke... otazkou je, prečo... čo sa deje... vo vašom vzťahu/nevzťahu...
Dala si na manželskú poradnu a nefunguje... prečo...Prečo to nefunguje..?
Opäť komunikacia, komunikacia, komunikacia... ta je zakladom vztahu. Ak neviete komunikovať, manzel nechce... ide si svoje... myslim, ze tu potom nieje o com... vas vztah je pochovany, stratila sa chemia, stratil sa rešpekt, je uplne nezmyselne pre oboch "prezivat" spolu ako spolubyvajuci a stracat cas pre niekoho, kto on nestojí...
Rainshow - In My Dreams (Music video)
Tak ak ste už mali súd, tak asi ste od seba, no nestráca čas.. Či stále dúfaš, že poradňa pomôže?
Teda mu spln prianie. Nezasluzi si Ťa.
Ak ste už mali pred rozvodom, tak je možnosť, že to tak má uvedené odvtedy. Alebo aj nie. Z nejakeho iného profilu by som mu napisala a povyzvedala čo a ako.
zle. taketo som kopla do riti.
dufam ze nemate deti.
@vesimelonimarsista to je dost velky risk. a co , ked to bude nevinne, bude sa tvarit ze je to z nudy? blbost.

Uz by to nebol moj muz 😊