icon

Manžela som našla na zoznamke. Uvádza stav rozvedený

23. feb 2025

Žienky idem si po radu.ako by ste riešili situáciu keby ste svojho muža našli na zoznamke a má naousaby6stav rozvedený?

Strana
z2
abbey1
23. feb 2025

Sny sa majú plniť. Daj mu slobodu a nemusí klamať na zoznamkách. 🙂

rozculena
23. feb 2025

čo to znamená,že ste mali súd?

mtar1
23. feb 2025

Ako si vedela, že je to on? Mal svoju fotku?

biba_18
23. feb 2025

@michal_dr evidentne hľadala jeho, keďže mala podozrenie…

earlgrey
23. feb 2025

No nadávať len na muža...ale prečo je na tej zoznamke? možno mu v živote s autorkou niečo chýba...ja sa nečudujem mužom v dnešnej dobe, že hľadajú útechu mimo manželstva...veď len tu na MK je väčšina žien príšerných, správajú sa otrasne a keď toto majú muži doma...tak ďakujem pekne 🤣
Najprv porozmýšlaj, čo v manželstve robíš zle ty...že musí muž utekať za inou...inými...bez vetra sa ani lístok nepohne...
Nie je všetko len o tom, že mu perieš, varíš, upratuješ a niekoľkokrát do mesiaca roztiahneš nohy...
Komunikácia, humor, úsmev, spoločný smiech, spoločné sny, záujmy...atď. to je základ vzťahu...

ibrunova
24. feb 2025

@earlgrey veď píše, že už mali súd, asi rozvodový? A chodili aj do poradne.

earlgrey
24. feb 2025

@ibrunova Ja som čítala...ale nikdy nie je na vine len jeden človek...

kassandra25
24. feb 2025

Ja ti viem poradit len s odstupom času, že je dobré mu napísať z inej identity. Len tak. Ze co spraví. Co sa dozvies. Aj s nejakymi fotkami. Uvidis, co bude písat, co posle on, ako bude reagovat..... 😃😀. A nechat si to prejst potom hlavou, ze k comu ste sa dostali, o co sa snazil, co píše, co chce. Verim, ze ruky sa ti budú triasť, a bude ti z neho na grc. Ak by to aj ku rande dospelo, s odstupom času, prečo tam neísť, veď je to tvoj manžel. Máš byť zúčastnená. 😄. Ale nerob nic nasilu a vsetko pomaly. Moze sam napísat, o co mu ide. Dozvies sa pekne veci, mozno aj o tebe. Na vsetko si nechaj čas. Ak este ste spolu vobec, mozes to takto riesit, ak chces byt od neho a rozvedená, sama, mozes sa na to aj vy.prd.ť.

maury
24. feb 2025

Píšeš v auguste ste mali súd a dala si na manželskú poradňu a nefunguje to aj tak. On má založené konkto na zoznamke, kde uvádza stav slobodný. No neviem ako fungujete vy dvaja a či aj tá poradňa bola jeho iniciatíva alebo povedal na to, že dobre teda a nejako ju trpí. Určite by som sa s ním porozprávala o vás dvoch čo vlastne chce ako si to ďalej predstavuje. A ujasnila si byť tebou, čo vlastne chceš a očakávaš ty. On sa už možno vidí rozvedený a postupne v ďalšom vzťahu, zatiaľ ho nemusí hľadať len čekuje možnosti, robí si prieskum a možno sem tam nejaký flirt. Ďalej sa nepohnete bez otvorenej komunikácie.

koniarova
24. feb 2025

Nechápem,čo chceš riešiť. Veď to zjavne nebude nikdy fungovať. Rozídte sa a máte obaja pokoj.

liv1
24. feb 2025

Vymyslena tema, tvoj rukopis je stale rovnaky. Na co to robis, sibe ti?

lenkakravcova
24. feb 2025

@autorka
Len sa neunahli.
Áno, môže to byť on, môže tam chodiť. A môže tam aj nechodiť a ani neodpísať ako je mesiac dlhý..
Ale ešte je jedna možnosť a to krádež identity. Nedeje sa to malo často. Tak aby si si nepokazila manželstvo kvôli hlúpej chybe.
Najprv si situáciu ozaj poriadne over. Ak to chceš mať isté, tak si s ním začni písať z vymysleného konta. Ak ti odpisovať nebude alebo sa bude vyhýbať stretnutiu, nemusí ísť vôbec ani o neho (len o niekoho, kto si s jeho fotkou vytvoril profil).

oblecenie99
24. feb 2025

V mojej profesii sa tomu hovorí návrh na zosúladenie zapísaného so skutočným stavom

bielasovicka
24. feb 2025

Ty sa prečo čudujes ze je na zoznamke. Ved hovoríš ze ste už mali súd, takže sa rozvádzaťe, či? To si mala hneď povedať na začiatku.

liv1
24. feb 2025

@bielasovicka ale vymysla si, to je tu znama firma, vytvara temy aby sa komentovalo. Same bludy.

autor
24. feb 2025

@lenkakravcova je to on,priznal sa

autor
24. feb 2025

@liv1 nič si nevymyslam

autor
24. feb 2025

@l
@liv1 asi ťažko,ja tu nechodím často

liv1
24. feb 2025

Jasne, ty si nikdy nic nevymyslas. Daj tym slusnym zenam pokoj a neminaj cas inych na tvoje hluposti. Vsetci pisu normalne, len ty pises presne stale rovnako. Si taka priehladna.

moonlight1210
24. feb 2025

“ My sme tiež už mali v auguste súd no dala som na manželskú poradňu no nefunguje to aj tak”

Jaj, aha, tak vy sa uz rozvadzate. To si mala napisat hned v uvode. Takto sa tvaris ako podvedena manzelka.

Po tomto aspon vies, kam si mozes tu poradnu vopchat. On uz nema zaujem s tebou ostat. Zbytocne to silis a natahujes.

Normalne dokoncite rozvod a chod zit svoj zivot.

Hadam nechces zalozit vsetok zmysel svojho zivota na tom, ze musis mat prave tohto jedineho chlapa, ktory ta nechce.

petronelag
24. feb 2025

Tu je najdôležitejšia otázka, či on sľúbil, že chce pokračovať v doterajšom vzťahu a idete sa o to usilovať alebo či povedal, že radšej rozvod. Ak sľúbil, že sa ide usilovať o nápravu vzťahu, tak klame.

alickapusinka
24. feb 2025

mate aj deti

pochod
Autor odpoveď zmazal
lenuska852
24. feb 2025

Zacni mu písať,ale iným štýlom,aby nezistil ze si to ty.dohodni si sním stretko,a pekne mu nálož.lebo keď mu povieš ze si ho tam našla,tak sa bude vyhovárať ze to nieje on,a blbosti,a prestane tam chodiť.takto nebude mať výhovorku.ja som tiež takto môjho nasla,písala som mu,a keď poslal foto bez tváre,skoro ma vykotilo,samozrejme ze keď išiel do Čiech na otočku,lebo sa pokazilo auto,som mu povedala ze keď príde domov ,tak sa sním chcem vážne porozprávať,prestal tam chodiť,a povedal ze to nieje určite on.az potom ma napadlo,že som mu nemala nič hovoriť,ale sa sním stretnúť a vybaviť si to sním.

balerina2025
24. feb 2025

@lenuska852 na toto zas nema kazda gule a psychiku

lenuska852
24. feb 2025

@balerina2025 tak áno,je pravda ze každá žena sme iná.moj ani nevedel ze ocom sa chcem sním rozprávať,a automaticky ako keby tušil niečo tam prestal chodiť.po pár dňoch som ho stým konfrontovala aj ukázala fotku ze to je on a povedal ze to určite nieje on a nechodí na žiadne zoznamky.

autor
25. feb 2025
autor
25. feb 2025

@liv1 opakujem sa,nechodím tu často.s niekým si ma mylis

mantilka
25. feb 2025

Ak máš gule vyskúšaj zahrať na zoznamke ideálnu ženu. Veď ho dobre poznáš. Poriadne mu to oslaď, aby sa šialené zamiloval a nakoniec mu zlom srdce. Nestretni sa s nim, vyvolaj hádku.
Toto môže byť pre neho ponaucenim, že virtuálna realita nie je realitou a treba si vazit koho má doma. Len nikdy mu neprezrad, že si to bola ty.

efka77
25. feb 2025

@vesimelonimarsista tak to by mohlo byt zaujimave 😁

Strana
z2