Manželka mi povedala, že mám odísť
Zdravím Vás,
Chcem Vás poprosiť o názor a to dnes mi manželka opäť povedala, že mám odísť tam odkiaľ som prišiel.
Nie je to prvýkrát, čo mi takto povedala a ja už mám toho absolútne dosť, aby niekto tu furt na mňa kydal a nadával a vyhanal ma, len za to, že som sa snažil pomôcť. Malo to úplne opačný efekt, ale takto by jedna žena nemala reagovať na svojho manžela, lebo ja znesiem všetko ale odtiaľ potiaľ!!! Vlastne ona tým vyjadrila, že ma nepotrebuje... Co robiť? Lebo to nie je prvýkrát...
Tak ak je to skutočne v duchu hesla za dobrotu na zobrotu, odíď, aspoň na nejaký čas. Nech si uvedomí, čo v tebe má, lebo nemá hraníc a rešpektu a to sa ťažko získava späť, keď si žena myslí, že s tebou môže zaobchádzať ako s hocikym z ulice. Prípadne zváž, či náhodou niekoho nemá, vtedy zostane človek na partnera hnusný, naschvál na ňom hľadá chyby, aby si neveru sám ahoj pred sebou odôvodnil. Ale to mi len napadlo, nechcem vnucovať ešte aj takéto podozrenia
@dilino ona myslela tým, aby som sa vrátil na východ, tam odkiaľ som prišiel, lebo už raz povedala ze moje mesto odkiaľ som, sú prasive....... Mesto nebudem písať...
@jenny224 aj na tým som už uvažoval, lebo človek sa len tak nezačne z ničoho nič správať.... 🤷♂️
@retatka možno máš aj pravdu, ale ak ma niekto ľúbi a žije so mnou tak prečo by som jej mal liezť na nervy, ale možno je to tak... Ze som sa jej asi zunoval... Ktovie 🤦♂️
@cigipepe1247 od kedy už nie si v zahraničí? Koľko si doma?
Taký príklad zo života:
Manžel bol pracovne v zahraničí 1 rok, takže som sa musela zariadiť a naučiť fungovať za ten čas sama, proste zvládnuť deti, domácnosť a chodiť do práce na 12tky na krátky/dlhý týždeň... počas toho roka bol 2x na divolenke po 12 dní. Ale keď sa po roku vrátil domov bolo to náročné,museli sme sa naučiť znovu spolu žiť - on chcel pomáhať,proste zaradiť sa tak, ako to bolo predtým ale mne "zavadzal", narúšal mi môj systém a režim 😱😂 takže boli aj hádky a chcelo to veľa trpezlivosti a rozhovorov,kým sme sa vrátili do starých koľají.
Možno aj tvoja žena,potrebuje čas, aby ste začali spolupracovať a fungovať ako partneri/ rodina
@bodka13 som doma týždeň 🤷♂️, vždy som bol mesiac doma.. Mesiac vonku... No niekedy som si pripadal, že som doma ale vzduch... Ona možno to tak neberie, ale ja už som bol raz ženatý a viem o com píšem...
@cigipepe1247 vieš,ja som tiež mala pocit že sa správam normálne, ale muž sa cítil odstrčeny ,lebo naozaj som ho obchadzala
@bodka13 ale najkrajšie je na tom to, že ťa dotyčná osoba si to uvedomí a prizná si to... No v takejto situácii, keď ja co urobím všetko zlé,.. A pri výmene názorov počúvať co som, kto som a kde mam ísť... Nebaví ma to a pravdupovediac, tašky už mám pripravené...
ešte otázka čo ťa spája s touto dámou? mám na mysli deti...
Ja píšem z vlastnej skúsenosti, presne toto robil partner mne. Len sa na mňa pozrel alebo čokoľvek sa stalo, trebárs sa niečo pokazilo vždy som bola prvá na koho sa kričalo. Ani som nebola na vine. Proste som zistila, že aj keď je všetko doma upratané deti obstarané a on huka, ako zmyslov zbavený. To znamená ze ma so mnou problém. A výsledok zaľúbený až po uši do svojej kolegyne. Ja som z tých nervov dosť vážne ochorela. Nestojí ti to za to. Zbal kufor a choď po svojom.
@deti95060810 jedno dieťa to najmenšie.. 2 mam z predchádzajúceho manželstva.... A ona ma ešte 2 z predchádzajúcich vzťahov 🤷♂️
Pri prvej prilezitosti, ked ti zase ukaze dvere...zober sa a chod. Bud sa spamata, alebo ta fakt nepotrebuje.
Vlastna skusenost 😉
@nuffak presne toto iste, v sobotu som išiel s kočíkom, dobre ze ma nezabila lebo som prešiel spacok od cigarety... Tak som jej dal kočík a viac som ani už nerozprával k nej... No na čo... Keď už také somariny, ju vedia vytočiť.. 🤦♂️
@tosomja no už je to v takej rovine, že tašky mam prichystané... 😉
@cigipepe1247 bal kufor. Nestoja ti tie nervy za to lebo zdravie ti je prednejšie a to viem o com hovorím.
@cigipepe1247 len nezabudni na deti
@cigipepe1247 krásna ste kombinácia .
Deti mi je ľúto , keď je tak a máš odísť , choď ! Ak máš prácu a máš kam ísť bež . A do budúcnosti postaraj sa o seba a deti novú pani si nehľadaj na istý čas
@cigipepe1247 tak to je horšie...ale ak ťa ma takto urážať tak dovi ...nemá to zmysel.
@stela01 už keď len sám, ženu žiadnu...
@deti95060810 presne tak 👍
@retatka no to ťažko jej vysvetliť, keď si nevie vazit každú jednu sekundu so mnou.. Ale možno zisti až potom keď už nebudem, no bude neskoro
@cigipepe1247 sa jej narovinu spytaj, sadnite si spolu a povedz jej co ta trapi. Ze sa chces porozpravat bez emocii, a ze preco ti hovori take veci. A ak ta nelubi a chce sa rozist tak nech ti ro povie na rovinu
@cawes ja by som aj, ale ja už na to nemám síl... A viem ze všetko jedným uchom dnu a druhým von.. 😔
@cigipepe1247 no neskáčeš ako píska. Však jedného krásneho dňa urob, čo chce a uvidí.
@sasa1310 ono nejde kto ako píska.. Ja aj bez toho pískania viem co mam robiť... No jej to asi nedochádza a ešte nedošlo... Ja som dosť pre ňu urobil... A za 4 roky si zaslúžim počuť : chod tam odkiaľ si prišiel 🤷♂️
ano to je ponizujuce a degradujuce vraviet svojmu muzovi..asi ma sama problem so sebou, ze ta potrebuje ponizovat takto. tak to zvacsa byva..nemusi byt za tym hned nevera, skor take naucene spravanie z domu, ponizovat druhych, to sa da obkukat.
@brita7777 neviem ako to mala v predchádzajúcich vzťahoch, ale ja sa cítim ako ďalšia obeť... Je to neucta voči mužovi, absolútne neprijateľné... Keď ja si viem ju vážiť a neponizujem ju, očakával som to aj z druhej strany.. Bohužiaľ nestalo sa🤷♂️
@cigipepe1247 a mozno tu je problem. Nie ste zvyknuty spolu zit. Daj tomu cas. Ona mala zabehnutu domacnost,teraz si tam a je z tohi nervozna. Bud trpezlivy,netreba sa hned zlaknut a riesit to rozchodom. Drzim palce. Skus si s nou pohovorit o tom,co jej vadi. Ze chapes,ze mate novu situaciu a musite sa naucit spolu zit a ze nemoze takto s tebou jednat. Ze si dospely a zakladom spoluzitia je tolerancia. Musi tolerovat aj tvoje chyby,tak ako ty jej.