icon

Manželkina túžba cestovať ma znepokojuje: Potrebujem radu

9. sep 2024

Veľmi mi vadí, že manželka sa vie vybrať na výlet sama, keď mne sa nechce. Neviem sa s tým nejako zmieriť. Pracujeme obaja, ona sa stará aj o domácnosť a nájde si energiu na to, niekam ísť. Mne je lepšie doma, keď niečo uvarí a pozrieme si film. Uvedomujem si, že chybujem ale neviem si pomôcť. Viem, že by za iným nešla, verím jej. Len proste neviem čo jej chýba, že sa musí zobrať a ide. Potrebujem nejakú radu, ako si to upratať v hlave.

Strana
z3
u2jana
10. sep 2024

@grof_monte_christo lebo ludia sa menia. Pretoze nik nie je rovnaky, ako bol pred 10, 20 timi rokmi.

tramtada31
10. sep 2024

@sense no ja sa uprimne priznam, že som to až v takej miere necakala, keďže sme v rodine nemali male deti a veľa veci ma doslova prekvapilo. Napr som si myslela, že materska bude o užívaní, že si budem pekne chodit kocikovat, kupila som si v tom čase aj jeden z najdrahších kocikov. Realita bola taká, že obe deti kocik nenávideli a vrieskali v ňom, nevydrzali ani 15 minut kocikovania. Myslela som si, že sa budem stretávať s kolegyňami, jazdit za nimi na kavicky, už cesty autom boli kvôli revu a potrebe neustáleho kojenia masaker. A nie je tomu ani dnes tak. Človek ich zoberie na 5 eurový kolac, že si chvíľu v klude posedí a oni ho zjedia za dve minuty a už mrncia, že sa nudía a aby sme už isli prec 😀 dovolenka tiež nie je o vylihovaní na lehátku, ale o zbieraní musiel, skákaní do vĺn, plávaniu, posedenie v reštaurácií je o mrncani, kedy bude jedlo, že sú hladne, potom keď zjedia, tak chcú zase ist len na nejaké ihrisko. Viem, že by sme si veľa nervov usetrili kúpením a strcenim im tabletu do ruk, ale stále odolavam😀 rovnako som im nikdy nestrcila pecivo v obchode, aby som si v klude nakupila, takze si to sama sťažujem, ale čo už…

biba_18
10. sep 2024

@lucyluska takto sa čuduje moja svokra že ma muž niekde “ pustil”… našťastie má dosť rozumu aby to on niekedy komentoval 😂

sense
10. sep 2024

@tramtada31 tak moje sa zas neradi nosilo úplne nekontaktne, v noci kvôli reflux a kolikam hore každých 45min hore, noc prestala až v 4 rokoch...ale prechádzky s kočíkmi boli ako balzam na dušu. A tá káva sa dala vypiť s kamoškou aj v parku na lavičke. My sme napr nikdy nechodili do cukrárni, do reštaurácie áno s detským kútikom. Keďže nepreferujem dovolenka a La prelezim den na lehátku tak skákanie do vĺn či hrady v piesku boli tiež oddychom . A neviem ako máš staré deti ale moje nemalo tablet v ruke na hranie, ani pri jedení. Tablet dostala zapnutý aj to len rozprávku pri 10hod jazde autom. A áno aj ja som prispôsobovala prvé roky režimu dieťaťu ale to mi bolo jasné hneď ako sme sa začali snažiť že život už nebude len i mne a čo chcem ja .ale aj o potrebách toho dieťaťa.

margotka17
10. sep 2024

Veď sa prejdi, možno časom zistíš, že vyvetrat si hlavu je super. Choď, kým o to stojí, aby ťa nenahradil niekto iný 😉

samiramis
10. sep 2024

Super že jej pomáhas,ale zas chce aj iné aktivity. Nemyslím si, že je niečo na tom zle. Sú aktivity,ktoré robí iba jeden partner a potom spolu. Neriešila by som to.

evik524
10. sep 2024

dobrý deň, ja som mala presne takeho bývalého partnera, tiez posledné 2r nechcel nikam ist, tak som sa vzala a sla sama keď bol lenivy a nic z nim nehlo aby zdvihol riť, chvalabohu mam od neho pokoj 5r 😁 radšej žiadny vzťah ako taký kedy partner ani nevytiahne päty z domu, myslim ze partner by mal byť ten co navrhne ideme von, ale keď nie my ženy prosiť nebudeme, nejdeš? idem sama 😁

evik524
10. sep 2024

@retatka mate pravdu, mala som takeho tiež, chvalabohu ze je uz bývalý 😁

cookie29
10. sep 2024

@autor, tak Ty jej pomahas? Mile od Teba. Predpokladam, ze byvate oddelene a kazdy mate svoju domacnost a chodis jej pomahat s tou jej.
Pretoze ak byvate nahodou spolu, tak je to VASA domacnost a nemas jej co POMAHAT, ale proste delba prace...

pralinka25
10. sep 2024

Tema asi zas fejkova kedze autor sa nezapaja.

viestta
10. sep 2024

@pralinka25 aj by sa zapojil ak by cital to co citat chcel, zial, nevydalo

hara_vara
11. sep 2024

premôž sa a choď s ňou ✌️

luba98
13. sep 2024

Časom sa nájde niekto,kto s ňou rád pôjde kdekoľvek.

netoppierka
14. sep 2024

Tu hlavu teraz vystrč z balkóna a nech ťa poriadne prefukne. A keď ťa bude nabudúce žena volať von, tak nech nie je prvá pri dverách ale TY. Obskakuje teba, skáče, robí a ty lenivec nevieš ísť na jeden výlet, prechádzku. Sorry ale aby ťa časom nevymenila. Dávaj pozor 😉

Strana
z3