Manželku nebaví varenie. Ako sa s tým vyrovnať?
Manželku nebaví varenie. Nič nevarí ani nepečie. Jedlo len v reštaurácii alebo donáška, zákusky z cukrárne. Kuchynské spotrebiče okrem rýchlovarnej kanvice nepoužíva. Aj keď navarím, často si to jem sám. Aj jednoduché koláče pečiem sám. Manželka si kupuje v pekárni. Na štedrý večer som varil večeru, ale večeral som sám, neprišla ani k stolu. Vzala si len z vianočného pečiva, ktoré som robil. Nechcela ani vianočný stromček. Deti nemáme, nemohli sme mať. Keď vidím fotky jedál, zákuskov, koláčov, ktoré uverejňujete na stene, fotky vianočných stromčekov čo ste mali cez vianoce, je mi smutno za detstvom, lebo tak to bolo kedysi aj u nás doma, u rodičov.
Tu nebude problém len varenie .
@anonym_autor a co si na nej vážiš, keď si si ju zobral za ženu? musíš byť veľký dobrák, keď si takúto základnú vec prehliadol.
Mna to tiez nebavi. Spokojny?
Si si mal zobrat nejaku echtovnu gazdinku. Nemusel si tu teraz vyplakavat.
@anonym_autor Ja byť mužom, by som nechcela mať ženu, ktorá sa nestará o domácnosť. Musí sa aj ona nejak angažovať, pomáhať ..
Varenie ma nebavi, pecenie detto a varim naozaj iba ked musim a aj to velmi rychle a jednoduche jedla. Je nas takych viac 🙂.
To ze manzelka nevari a nepecie asi nebude vas najvacsi problem 🤷♀️ preco nechcela stromcek? preco neprisla k vianocnemu stolu?
Neznášam variť. Každá žena v našej rodine neznáša variť. A?
Vianoce nemusím a raz nebude ani stromček. A?
to ze nenavari , neupecie by ma ako muza nehnevalo, ale to ako zijete ze ani stedrý deň ste neboli pri jednom stole... to je problem nie ju nebavi varenie.
foreste utikej, su zeny ktore by si to vazili a sedeli by ti nie len pri stole ...
Keď varím, ide radšej niekam von. Nemá rada paru a teplo z varenia.
zase sa s kamošmi chcete pobaviť a zasmiať?
@anonym_autor aký je dôvod, že nešla ani večerať s tebou na Vianoce? Mňa tiež nebaví varenie, ale varím, jesť len z donáškou je drahé a kvalita jedla je rôzna, zasa keď navarí môj muž, teším sa.
A prečo teda nechcela jesť?Ani prísť k stolu? Komunikujete spolu vôbec? Aký máte vlastne vzťah? Lebo tam ti vyzerá na iný problém,ako že ju "len"nebaví varenie a pečenie.
Ja tiež varím cez len cez víkend,počas týždňa sa všetci stravujeme mimo domu (práca, škôlka)a manžel raz za čas,keď je doma z práce,tak navarí,on je expert na maďarský a segedínsky guláš,fakt som asi lepší nikde nejedla 😀.
Myslím, že by mali zakázať anonymné príspevky. Ide to tu dole vodou a riadne.
Nebaví to ani mňa, ale tiež si myslím, že to problémom nebude ani tak to, že to nebaví tú tvoju, ona s tebou zjavne ani byť nechce totižto.
@anonym_autor 😀 tak toto uz je fakt vtipne , pozeraj radsje hokej je to 4:1
Vianoce neuznáva, nemá ich rada, preto žiadny stromček a večeru som varil len pre seba, ona mala iné jedlo z donášky, nie vianočné.
tvoje manzelstvo bolo dohodnute rodicmi, alebo jeden z vas utrpel uraz, ktory sposobil zmenu osobnosti?
A vieš, že nie je jediná? Mnoho z nás praktizuje gastro outsourcing. Sporák berieme ako dekoráciu, rúru ako úložný priestor a mixér diablovo dielo. Kávovar, rýchlovarná konvica sú must have.
Vianoce neuznáva, nemá ich rada, preto žiadny stromček a večeru som varil len pre seba, ona mala iné jedlo z donášky, nie vianočné.
@anonym_autor dajme tomu, že toto je reálne. Prečo si si takú ženu vzal za manželku?
No varenie je jedna vec, naozaj nie kazdeho bavi vsetko ale nesadnut si k stedrovecernemu stolu spolu ako manzelia 🤔
To je uz ine
@anonym_autor neviem si predstaviť tak žiť. A este aj na Vianoce sa cítiť sám.
Ona je nejakej takej viery,že neuznáva Vianoce,alebo len ich skrátka nemá rada? A to ste si len sadli každý zvlášť na gauč a zjedli večeru či ako? Mňa fakt zaujíma vaša komunikácia,lebo toto,čo píšeš,je divné...
To mi skor pripada, ze ma problem s jedenim ako takym. Ona aj nieco je? Lebo nie je normalne, ze nie je schopna si sadnut k tebe k stolu a jest - nezavisle od toho kto to jedlo pripravi. Ja tiez nerada varim a s muzom prakticky ideme 50-50 a piect tiez nepeciem, ale ku stolu si sadnem a jem. Nema ona anorexiu?
@anonym_autor
Naco zijes s nou?
Ona je nejakej takej viery,že neuznáva Vianoce,alebo len ich skrátka nemá rada? A to ste si len sadli každý zvlášť na gauč a zjedli večeru či ako? Mňa fakt zaujíma vaša komunikácia,lebo toto,čo píšeš,je divné...
@jaskolka len ich nemá rada, pre ňu to bol večer ako každý iný, robila si pracovné veci na laptope kým som večeral
@jaskolka len ich nemá rada, pre ňu to bol večer ako každý iný, robila si pracovné veci na laptope kým som večeral
@anonym_autor koľko máte obaja rokov? Toto ste nemali vykomunikované a odsledované pred svadbou?
To mi skor pripada, ze ma problem s jedenim ako takym. Ona aj nieco je? Lebo nie je normalne, ze nie je schopna si sadnut k tebe k stolu a jest - nezavisle od toho kto to jedlo pripravi. Ja tiez nerada varim a s muzom prakticky ideme 50-50 a piect tiez nepeciem, ale ku stolu si sadnem a jem. Nema ona anorexiu?
@anonym_5a7f74 anorexiu nemá, v reštaurácii jedávame vždy spolu
@anonym_autor nebavi ma varenie, piect neviem. Ale, zarabam viac ako manzel, staram sa o dve deti, restauracie platim ja. Plus mame velky dom a domacnost je na mne. Manzel ani nepipne ze by mu to vadilo. Ale my vela cestujeme, cize deti maju casto na vyber z 10 chutnych jedal.
@anonym_autor jeeej další trolko, ktorý si myslí, že na toto niekto skočí? Blbé že ženičky skočili. Lebo akože pred manželstvom varila, piekla, upratovala a milovala Vianoce. A teraz tú o červenej čiapočke

Myslím, že jedlo a stromček je váš posledný problém.