Manželova kolegyňa mu vyznala lásku. Ako to riešiť?
Ahojte, mám problém a neviem ako ho vyriešiť. Pred pár dňami mal môj muž firemný večierok na ktorom mu jeho vydatá kolegyňa vyznala počas tanca lásku. Priznal sa mi včera večer, bál sa mi to povedať skôr, no myslím, že keby nechcel, nepovedal by mi to. Jeho kolegyňa je od neho navyše o dosť staršia, má tiež deti, no dospelé deti ktoré a nimi nebývajú a podľa toho čo môj manžel hovoril, majú doma s mužom krízu, zvykla sa mu počas rokov zverovat ako im to s mužom doma nefunguje, kde ešte akože zo srandy povedala, že im doma tri kondómy vystačia na rok. Doslova môjmu nedávno povedala, že ho miluje a že chce s ním zostať a pobozkala ho na pery. Ja tlak 500. Mal vtedy vypité, pýtala som sa ho čo jej na to povedal a on , že nič, že nevedel čo jej na to povedať, lebo bol v šoku. Rozplakal sa keď mi o tom hovoril.Že celý večer mu rozprávala komplimenty a spomínala kedy čo povedal. Manžel mal potom pár dní dovolenku, no v utorok ide do práce kde ju stretne a nevie čo robiť. Ja tiež nie. Povedala som mu, že jej jasne musí slušne vysvetliť, že on ju nemiluje, lebo ona si bude robiť ďalej nádeje a neviem kam by to mohlo smerovať. Navyše pobozkala ho na parkete kde tancovali aj ostatní kolegovia a určite budú reči. Čo robiť ? Ďakujem za pomoc
Nechcem ti robit starosti ale kludne uz davno spolu mohli spat. Takto. V kazdej firme je 1/4 zien a 1/2 muzov co nemaju ziadne zabrany. Kolega, zenaty kolega, manzel kamaratky na vecierkoch to tak chodi. Jednoducho si ides vypit a potom hladas presne s kym odburas stres. Tiez to robime vo firme. staci ze sa o teba iba obtrie a ty vies ze to chce. Vidis to. A casom kazdy vo firme tieto radodajky pozna a vystriedaju sa postupne vsetci kolegovia co za nieco stoja. Ostanete dlhsie v praci lebo treba nieco dorobit a zrazu su sami. Ups. Vecierky? Vytratis sa na hodinu dve prides domov a piatej rano?. Ups. Realita je ze vo firmach je viac sexu ako doma. Kludne ti muza moze pretiahnut aj dobra kamaratka ktora nema zabrany. A ked sa bozkavali na parkete to je jasny nabeh ak nie uz milenecky vztah. A prepac za uprimnost som chlap a vyuzijem tiez kazdu moznost.
Och .. čím ďalej , tým viac som stotožnená,že tie koncoročné večierky len vytvárajú problémy. No momentálne riešim podobný problém - len môj problém je trochu väčší ( ak je niekto kamarátsky a druhá strana si začne namýšľať ). V mojom prípade ide o šéfa. Som z toho taká frustrovaná. Mohol by mi byť otcom.
@anonym_0b43da muzi skudaju rad radom sefovia este viac. Nedas ty da ina. Do firmy sa aj vyberaju na pohovoroch party zeny. Ked sa nevies na pohovore rozhodnut vezmes tu co prezradi ze sa rada bavi.
Nechcela by som mať doma muža,ktorému v takýchto prípadoch musím diktovať čo ma povedať a urobiť..a ktorý sa koli tomu celému ešte rozplače 🙈🙈zasmiať ste sa mali obaja nadtym!a ty nerob z komára,somara …sama píšeš že ide o staršiu ženu , tak nechápem čo to tak riešiš! 🤪
pfff, mňa nasralo už len za teba, že hovori, že ju nechce uraziť.. akože do prdele, on berie ohľady na nejakú cudziu ženskú, ale na manželku ako sa asi cíti keď vie že sa jej muž ani poriadne neodradí nemyslí?!
Mňa by jedine urazilo to, že chlap nemá gule a bojká sa uraziť dáku cudziu ženu čo po ňom ide, a doma má vlastnú manželku, čiže ak je chlap normálny sám vie normálne otvoriť ústa a povedať jej, to isté, že sa pobozkali za mňa je to chlap čo nevie čo chce a doma toto mať má porazí, čo nevie sám konať za seba
@anonym_0b43da muzi skudaju rad radom sefovia este viac. Nedas ty da ina. Do firmy sa aj vyberaju na pohovoroch party zeny. Ked sa nevies na pohovore rozhodnut vezmes tu co prezradi ze sa rada bavi.
@anonym_042aad myslíš, že všade to tak funguje ??? Ja pevne verím, že nie ...
Mňa by jedine urazilo to, že chlap nemá gule a bojká sa uraziť dáku cudziu ženu čo po ňom ide, a doma má vlastnú manželku, čiže ak je chlap normálny sám vie normálne otvoriť ústa a povedať jej, to isté, že sa pobozkali za mňa je to chlap čo nevie čo chce a doma toto mať má porazí, čo nevie sám konať za seba
@zuzubb007 možno ho to zaskočilo....
Nechcem ti robit starosti ale kludne uz davno spolu mohli spat. Takto. V kazdej firme je 1/4 zien a 1/2 muzov co nemaju ziadne zabrany. Kolega, zenaty kolega, manzel kamaratky na vecierkoch to tak chodi. Jednoducho si ides vypit a potom hladas presne s kym odburas stres. Tiez to robime vo firme. staci ze sa o teba iba obtrie a ty vies ze to chce. Vidis to. A casom kazdy vo firme tieto radodajky pozna a vystriedaju sa postupne vsetci kolegovia co za nieco stoja. Ostanete dlhsie v praci lebo treba nieco dorobit a zrazu su sami. Ups. Vecierky? Vytratis sa na hodinu dve prides domov a piatej rano?. Ups. Realita je ze vo firmach je viac sexu ako doma. Kludne ti muza moze pretiahnut aj dobra kamaratka ktora nema zabrany. A ked sa bozkavali na parkete to je jasny nabeh ak nie uz milenecky vztah. A prepac za uprimnost som chlap a vyuzijem tiez kazdu moznost.
@anonym_042aad to vážne? úplne každú možnosť? dúfam, že nie si ženatý
@silvina21 vy máte 15 rokov? To je čo za správanie? Ty si aká sekera že sa ti muž bal povedať čo sa stalo? Moje nervy! Ty trochu uber zo žiarlivosti a muž nech to vyrieši ako chlap a gentleman a povie kolegyni že túdy cesta nevedie. Ale je choré že sa ti muž boji povedať čo sa stalo a že potom ešte celý večer je roztraseny a ty robíš dusno za niečo za čo nemôže.
@anonym_042aad myslíš, že všade to tak funguje ??? Ja pevne verím, že nie ...
@irusa mas pravdu na koniku nie ale vsade inde ano
@anonym_042aad to vážne? úplne každú možnosť? dúfam, že nie si ženatý
@anonym_f451ca vsetci sme zenati
@silvina21 veľmi mi to pripomenulo jednu moju situaciu. Tiež jedna chcela mojho a na večierku sa toho asi udialo viac ako priznal ten moj. Ona bola tak blbá, ze mu potom napisala domov ako sa jej ten vecer páčil a ako ho chce a bla bla, a on bol v úzkych, ze bol tak opitý, ze ho zacala bozkávať ale ze on si myslel ze som to ja 🤣 a nebolo to na parkete ale v nejakej mimo miestnosti, kde ho zacala aj vyzliekať ale vtedy sa vraj prebral a zistil ze to nie som ja 🤣 a on si myslel, ze som taka blbá ako ona a ze mu na to skočím. No išiel kade ľahšie.
@anonym_042aad tak už ti len dopriať, aby tvoja žena robila to isté ako robíš ty
@anonym_042aad tak už ti len dopriať, aby tvoja žena robila to isté ako robíš ty
@anonym_f451ca je to mozne nesledujem ju nie som sledovaci pes.
Mňa nasrdil už len ten opis: spoločný tanec (nečítala som celú diskusiu ale tipujem, že to nebolo na melódiu Cotton eye Joe), vyznanie lásky, pusa a on že vraj nevedel, čo na to reagovať a ešte sa pred tebou rozplače? 🙈
@anonym_042aad úprimne - na grcanie ..
@anonym_042aad úprimne - na grcanie ..
@jana_eyre_2 lepsia pravda do oci ako slepo verit rozpravkam.
Mňa nasrdil už len ten opis: spoločný tanec (nečítala som celú diskusiu ale tipujem, že to nebolo na melódiu Cotton eye Joe), vyznanie lásky, pusa a on že vraj nevedel, čo na to reagovať a ešte sa pred tebou rozplače? 🙈
@oblecenie99 pusa alebo skor 5 minut jazyk v hrdle? Pre pusu nerobi cirkus nikto.
@jana_eyre_2 lepsia pravda do oci ako slepo verit rozpravkam.
@anonym_042aad tak buď taký úprimný k svojej žene 😏
@anonym_042aad tak buď taký úprimný k svojej žene 😏
@jana_eyre_2 ten bol dobry 😀
@anonym_042aad no ty si ale nechutný. Načo si sa ženil?
@anonym_042aad no ty si ale nechutný. Načo si sa ženil?
@aurora33 lebo v kazdom.vztahu su problemy a nie je na vine iba jeden.
@anonym_042aad joj ale si sa opustil 😂 tieto vaše fantázie... internet zniesie😉
Mne by vadilo, že bol opitý. Chlap, ktorý nevie kedy má dosť- to je pre mňa tragédia.
Ostatné už bolo všetko napísané.
Držím ti palce, aby ste to nejako ustáli, ale pochybnosti ti zrejme ostanú.
Nechcela by som mať doma muža,ktorému v takýchto prípadoch musím diktovať čo ma povedať a urobiť..a ktorý sa koli tomu celému ešte rozplače 🙈🙈zasmiať ste sa mali obaja nadtym!a ty nerob z komára,somara …sama píšeš že ide o staršiu ženu , tak nechápem čo to tak riešiš! 🤪
@pragmaticka dotyčná je síce o 10 rokov staršia, ale moze vypadať lepšie ako jeho manželka. 10 rokov je nič.
@silvina21 ze kazda senzacia 3 dni trva a pokial ma tvoj muz trosku rozumu jasne a zretelne jej vysvetli, ze tudy cesta nevede

@silvina21 a urcite jejnepis, neznasilnila ti chlapa, ani ti ho neodtiahne, zbytocne robit dramy okolo... nechaj nech si to poriesi on. ani to ze ju ma na FB nie je nic nezvycajne, mam tam aj ja vsetkych kolegov, spolupracovnikov, kadekoho