icon

Manželova reakcia na bývalú

4. apr 2025

Dnes sa mi stála taká zvláštna vec. Išli sme s manželom do Tesca. Ako muž hľadal miesto na parkovisku prechádzala jeho bývalá ( keď sme ešte len spoznávali vravel mi, že svoju ex ľúbil a keby nemali nejaké nezhody, že by si ju vzal za manželku. Rozumeli si vo všetkom). Ja som ju videla (on nevie, že viem ako vyzerá. Ja som našla jeho staré fotky s ňou) muž keď ju videl normálne dostal paniku a hneď sa vyhovoril, že v kauflande majú lepšie akcie a otočil auto smer Kaufland. Odkedy sme doma je ticho a radšej sa vyparil na záhradu. Neviem čo si o tom myslieť

Strana
z2
unicornlady
4. apr 2025

Možno to nemá v sebe úplne uzavreté.

Ako je to dlho od rozchodu?
Je možné, že mu chýba.

pribinak
4. apr 2025

Rozhodne to nemá spracované a povedala by som, že zrejme ju má stále rad

Ako dlho sú rozideni? Koľko ste vy spolu?

petronelag
4. apr 2025

Alebo sa chcel vyhnúť stretnutiu s ňou.

gribka1
4. apr 2025

@petronelag A potom by chcel byť sám?

baboobchod
4. apr 2025

Ja by som si pomyslela, že sa s ňou nechcel stretnúť, lebo by to v ňom jatrilo staré rany a teraz osamote trpí v spomienkovom optimizme. Prejde ho to.

joannita
4. apr 2025

Dôležitá otázka ako dlho niesu spolu a ako dlho ste vy spolu?
No...zvláštne. tiež si myslím že to nemá úplne spracované v sebe, alebo niesu ešte v kontakte náhodou? Nepíšu si? Možno nechcel aby ste sa stretli vy traja.

martinkatinka
4. apr 2025

Pises, ze si rozumeli vo vsetkom a rozisli sa kvoli nejakym nezhodam. Tak potom si asi nerozumeli 🤷
Jednoducho sa chcel iba vyhnut stretnutiu s nou.

viestta
4. apr 2025

Keby to neotocil do Kaufu a pokecal s nou v ulicke so salamami tiez by bol problem...

nynia
4. apr 2025

Nema to uzavrete. Ja ked mam s niekym uzavrety vztah neotocim auto len preto ze tam je. Vsak slusne pozdravim alebo ked sa bude ten druhy tvarit, ze ma nevidi tak aj ja tak prejdem a je po probleme. Nikto mu nekazal tam s nou debatovat.

jaro123321
Odpoveď bola odstránená
nika23t
4. apr 2025

Načo sa v tom rypes, prečo potrebuješ od iných zien čítať, že je to "podozrivé". Je to Tvoj manžel, snáď ma minulosť uzatvorenu. Možno len fakt chcel ísť do kAuflandu. Neviem, ale určite sa nebudes cítiť lepšie po tom, čo všetko si tu dnes večer prečítaš. A keď už, normálne by som sa porozprávala s ním.

anathol
4. apr 2025

Buď rada že to tak vyriešil že sa radšej spakoval ako by ju mal vidieť, rešpekt 🤌

ladybarbora
4. apr 2025

Co ja viem, ja som s byvalymi docela za dobre (sem tam ked sa stretneme na akciach pokecame, popiseme) ale kebyze ich vidim z dialky a oni mna nie tak sa im tiez vyhnem 🤣 podla mna to nemusi znamenat,ze ju tajne miluje a nema to uzavrete

autor
4. apr 2025

@unicornlady my sme 7 rokov manželia. Rok sme boli spolu pred svadbou. Oni sa rozišli možno 3 mesiace predtým ako sme sa spoznali. Neviem vzťah máme dobrý po každej stránke, ale ta reakcia ma zarazila

autor
4. apr 2025

@ladybarbora možno si aj oni píšu a možno sa bál, že ona začne o niečom rozprávať čo by to mohlo prezradiť. Aj na to som myslela

marca12
4. apr 2025

Ak sa takto zachova po 8 rokoch,je to ozaj divne. Mne by blikala kontrolka a to nie som ziadna stihacka ani ziarlivka. Mozes sa s nim o tom porozpravat. Ale je zjavne,ze ma problem sa s nou vidiet zoci voci a je otazne,ci ti povie skutocny dovod,preco takto zareagoval. Nerozpravala si sa s nim o tom?

autor
4. apr 2025

@martinkatinka nie, ona nemohla mať deti. Tak si zobrala bez jeho súhlasu dvoch už väčších súrodencov. On to nechcel, preto sa rozišli

autor
4. apr 2025

@marca12 nie, lebo veď on nevie, že viem ako vyzerá. Ja som na začiatku vzťahu našla (hľadala) fotky

kittykat22
4. apr 2025

Riesis tu nejake mozne scenare zo stretnutia ku ktoremu nikdy nedoslo. Nechcem si ani predstavit co by si robila, keby ste do toho Tesca isli 😅 To by bolo u teba snad na knihu. A pises, ze muz je ticho a isiel na zahradu. Mozno chce len klud a isiel na zahradu. Hladas veci tam kde niesu.

ladybarbora
4. apr 2025

Takto som to vobec nemyslela,ze si pisu a on sa zlakol ze nieco pred tebou vykeca. Myslela som to tak,ze ja si s mojimi ex docela rozumiem, su to inteligentni a uspesni muzi ale nemam potrebu sa s nimi stretavat ako so starymi kamosmi. Ked si ma nevsimnu nenapadne sa im vyhnem, nie sme v nejakom konflikte ale nemam za potreby sa bratrickovat. A ked sa rozisli asi to nejak extra neklapalo - inak by boli spolu doteraz.

autor
4. apr 2025

@kittykat22 nehľadám nič. Len ma zarazila jeho reakcia. Mohli sme do Tesca ísť a aj si nakúpiť. Keby sme sa stretli bolo by lepšie aspoň by som videla ako obaja reagujú

ladybarbora
4. apr 2025

Ked idem nakupovat idem v klude za mojim planom a ked sa da radsej sa vyhnem 20 ludom na pokec. Ale mozno aj preto,ze ja v praci 8h vkuse rozpravam tak som rada ak ma pri nakupe niktk nezdrziava. Tvoj muz spravil dobre, co by ti pomohlo vidiet "ako na seba reaguju"?

kittykat22
4. apr 2025

preco ta ta ex tak hryzie? Je prec. Tvoj muz chce byt s tebou a nie s nou. Zabudni na nu. Nech si beha sama po Tescu kolko chce. Ty behas po Kauflande - s manzelom 😎

liv1
4. apr 2025

Jeezis vy z toho robite dramu😂. Normalne sa jej chcel vyhnut, mozno aj preto ze si tam bola ty. A mozno aj keby si nebola. To neznamena, ze s nou nema uzavrety vysporiadany vztah…

alickapusinka
4. apr 2025

A vy mate spoločne deti

autor
4. apr 2025

@alickapusinka áno, mame 🙂

ladybarbora
4. apr 2025

No vidis oni nemaju spolocne deti. Vy ano a len sa chcel vyhnut cloveku s ktorym sa nechcel stretnut

bystrozraky
5. apr 2025

Ako by si reagovala ty, ak by si tam stretla niekoho, s kým si mala vážny vzťah a ty si sa s ním rozišla? Tá reakcia môže byť pokojne aj taká, že jednoducho nechce stretnúť niekoho, s kým sa rozišiel...

andreatytler
5. apr 2025

Ona si adoptovala 2 deti v case ked spolu chodila s tvojim muzom? To vazne? To predpokladam nie ze sa rozisli, ale tvoj muz od nich odisiel lebo s tou adopciou nesuhlasil. Nesudim ho, to je extremne rozhodnutie z jej strany. Ale mozno ma vycitky ze sa zle zachoval a nechal ich samych. To by vysvetlilo snahu sa jej vyhnut v obchode a potom tu snahu o samotu.

jana_eyre_2
5. apr 2025

Ja som s mojím mužom 20rokov a napriek tomu keby sme stretli mojich dvoch konkrétnych bývalých (oboch poznal - jeden bol jeho spolužiak na strednej a druhý kolega z práce ) bolo by mi dosť nepríjemne a chcela by som sa vyhnúť spoločnému vykecavaniu.. nie preto že by som ich mala nejako rada, či nemala uzavreté (po 20rokoch co som ich vôbec nevidela fakt mám 🤣)

nemám na to vlastne pádny dôvod, proste by mi to bolo nepríjemne a tiež by som sa snažila tomu vyhnúť..

Ale zase na druhej strane - rozumiem prečo ti to vrta v hlave, myslím že by taka náhla a okata zmena v hlave vrtala každému, hoci niekto by to na MK nepriznal ani za nič.. len chcem povedať, že to nemusí nič znamenať, len sa proste chcel vyhnúť komunikácii s ňou..

Strana
z2